ROCKTENORS
Csoport: Csapatok
Ő a nagy durranás ? Ha igen, klikkelj a "Szavazz!" gombra!
Adatlap
Cikkek
Galéria
Videók

Mező Márió

Életkor: 24 év

Családi állapot: egyedülálló

Hajszín: sötétbarna

Szemszín: barna

Csillagjegy: Bak

Magasság: 173 cm

Hobbi: gitár, fotózás

Kedvenc szín: nincs

Kedvenc étel: nincs

Kedvenc film: Star Wars III., Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt, Kis hableány

Kedvenc előadó: Paramore, Pink, Jorn Lande, Adam Lambert, AFC

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Hogy én egy nagyon édes és cuki srác vagyok:))

Eddigi tapasztalataim a zenével…(fellépések, iskolák, hangszerismeret): Kb. 10 évet dolgoztam egy utazó színháznál, mint énekes színész. Gitározni autodidakta módon tanultam olyan szinten, hogy örülök, ha saját magamat le tudom kísérni.

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor…: Túl sok ilyen pillanat volt az életemben, hogy fel tudjam sorolni.

Táborosi Márk

Életkor: 24 év

Családi állapot: egyedülálló

Hajszín: barna

Szemszín: kék

Csillagjegy: Ikrek

Magasság: 185 cm

Hobbi: Leginkább zenét hallgatni és olvasni szeretek, de a legtöbb időt Márióval és Zolival töltöm. Hobbink leginkább az, hogy együtt vagyunk :) Ha időm engedni fogja, nagyon sok dolgot szeretnék kipróbálni (sportok, extrém sportok...)

Kedvenc szín: fekete, fehér, kék, vörös

Kedvenc étel: Rengeteg jó étel van a világon, de anyukám gulyáslevesét külön ki kell emelnem.

Kedvenc film: Annyi jó film van, hogy képtelen vagyok csak egy-kettőt kiemelni. Csak néhány: A Mátrix, Eredet, Gyűrűk Ura, Beszélgetések Istennel....

Kedvenc előadó: Adam Lambert, Michael Bolton, Freddie Mercury, Steven Tyler, Jorn Lande, Joe Lynn Turner, Glenn Hughes, Stevie Wonder, Brian McKnight...

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: A Zsigmond Király Főiskola kommunikáció-és médiatudomány szakára járok, másodéves vagyok.

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Mindig igyekszem önmagamat megvalósítani, még akkor is ha ez nagyon nehéz. Szeretem a show-t, a felhajtást és azt, ha megmutathatom a sokoldalúságomat a személyiségemben, a zenében.

Eddigi tapasztalataim a zenével…(fellépések, iskolák, hangszerismeret): Általános iskolában tanultam zongorát és szolfézst 4 évig. 17 éves koromban kezdtem önállóan énekelni, majd magántanárokhoz jártam. Most a Magyar Hajnal stúdió növendéke vagyok. Színházban 6 évet töltöttem, több zenés darabban játszottam itthon és külföldön, így sikerült tapasztalatot gyűjtenem az éneklésről és a színpadról.

A legszebb pillanat az életemben az volt, Amikor életemben először énekelhettem közönség előtt és éreztem, hogy elismerik azt, amit csinálok.

Mező Zoltán

Életkor: 27 év

Családi állapot: egyedülálló

Hajszín: barna

Szemszín: barna

Csillagjegy: Kos

Magasság: 173 cm

Hobbi: Rock and Roll:)

Kedvenc szín: szürke, kék

Kedvenc étel: mákos tészta, krumplis tészta

Kedvenc film: Rock suli

Kedvenc előadó: Tenacious D, Scorpions

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: segéd-színész végzettség, színészként dolgoztam, Goór Nagy Mária Színi Tanodát végeztem el.

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: hogy egy kis vaníliás muffinért sok mindenre hajlandó vagyok!!!!

Eddigi tapasztalataim a zenével…(fellépések, iskolák, hangszerismeret): 12 éve zenével és színészettel foglalkozom, kb. 6 évet tanultam magán énektanárnál.

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor…: a kisöcsénk, Levente megszületett és egynaposan tartottam a kezemben.... (Sajnos a Márió születésére nem emlékszem...:( )