SIKERREL ZÁRTA ERDÉLYI KONCERTKÖRÚTJÁT GESZTI PÉTER ÉS A GRINGO SZTÁR

SIKERREL ZÁRTA ERDÉLYI KONCERTKÖRÚTJÁT GESZTI PÉTER ÉS A GRINGO SZTÁR

RTLKlub.hu | 2012. május 4., péntek | Hírek

Első alkalommal koncertezett Erdélyben Geszti Péter új együttesével, a Gringo Sztárral. A négy állomásos turné mindegyik helyszínén óriási tömeg és szeretet fogadta a zenekart és az énekeseket egyaránt.

Április 22. és 27. között Csíkszeredén, Gyergyószentmiklóson, Székelyudvarhelyen és Sepsiszentgyörgyön adott nagyszabású koncertet Geszti Péter és a Gringo Sztár, kiegészülve az X-Faktor 2011 harmadik helyezettjével, Baricz Gergővel.

„Lenyűgöző volt Erdély, az emberek kedvessége, barátságossága, az a fajta büszkeség, ami árad az itt élő emberekből. Ezt Magyarországról nehéz megérteni, igazán úgy lehet átérezni, ha az ember idejön. Most volt hat jó napunk itt: jókat zenéltünk, mulattunk és beszélgettünk az itteni magyarokkal” – mondta a turné kapcsán Geszti Péter, a Gringo Sztár frontembere.

A Gringo Sztár a turnén kiegészült egy népszerű erdélyi sráccal is, Baricz Gergővel, az X-Faktor 2011 harmadik helyezettjével. A fiatal énekes ígéretét megtartva bemutatta szüleinek Geszti Pétert. „Hihetetlenül kedvesek voltak Gergő szülei, meghívtak bennünket a Basa Fogadóba, és olyan házi süteményekkel tömtek minket, amelyeket perceken belül elpusztítottunk, annyira etették magukat. Utólag is köszönet érte!” – osztotta meg élményeit Geszti.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
VIDEÓAJÁNLÓ

Alexa és Tarány kapcsolata nem ér véget az X-Faktorral

A két énekessel a pénteki főpróbán beszélgettünk. Közös munkát is terveznek.