EGY SZÍNPADON A GRINGO SZTÁR ÉS BARICZ GERGŐ

EGY SZÍNPADON A GRINGO SZTÁR ÉS BARICZ GERGŐ

RTLKlub.hu | 2012. április 2., hétfő | Hírek

Geszti Péter Gringo Sztár együttese a hazai fellépések után Erdélyben is koncertezik a következő hónapban. Az öt állomásos turnén vendégfellépőként részt vesz az X-Faktor harmadik helyezettje, Baricz Gergő is.

Geszti Péter bár több ízben is járt Erdélyben, de koncertet még soha nem adott. A Székely Vágta kapcsán tárgyalt legutóbb is Sepsiszentgyörgy polgármesterével, Antal Árpáddal, aki megerősítette, hogy az erdélyiek nagyon szívesen látnák a Gringo Sztár csapatát. Így a csapat hamarosan az első nagyszabású koncertkörútjára indul.

“Nagyon jó érzés, hogy az országhatáron túl is ekkora népszerűségnek örvend a zenekar. Legalább annyira készülünk rá, és izgulunk mint például a Szigetes vagy a Coke Club-os nagykoncertjeink előtt. Ráadásul tizennégy zenész, valamint a teljes technikai stáb is egy nagy buszba összezárva utazik, igazi edzőtábor lesz ez.” – mondta el Geszti Péter, a Gringo Sztár frontembere.

“Már az X-Faktorban is mondtam Gergőnek, hogy ha lesz rá lehetőségem, akkor mindenképpen szeretném, hogy fellépjen a Gringo Sztárral. Most pedig egyértelmű volt, ez a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy együtt lépjünk fel. Gergő azt ígérte, hogy bemutat a szüleinek és Gyergyószentmiklóson is megmutatja a helyi nevezetességeket.” – tette hozzá Geszti.

A koncertturné öt állomása, melyek közül az első négyen fellép Baricz Gergő is:

Április 22. - Csíkszereda, Sportcsarnok
Április 23. - Marosvásárhely, Sportcsarnok
Április 24. - Gyergyószentmiklós, Sportcsarnok
Április 25. - Székelyudvarhely, Sportcsarnok
Április 27. - Sepsiszentgyörgy, Szent György Napok szabadtéri rendezvényeinek nyitókoncertje, Nagyszínpad

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
VIDEÓAJÁNLÓ

Alexa és Tarány kapcsolata nem ér véget az X-Faktorral

A két énekessel a pénteki főpróbán beszélgettünk. Közös munkát is terveznek.