KOCSIS TIBOR AZ AFTER X-BEN ÜNNEPELT

KOCSIS TIBOR AZ AFTER X-BEN ÜNNEPELT

RTLKlub.hu | 2011. december 19., hétfő | Cool TV

Mentorok, versenyzők és Tibor a Cool stúdiójában bontottak pezsgőt.

Több hónapos kemény küzdelem és megannyi érzelmekkel teli pillanat után Kocsis Tibor győzelmével ért véget az X-faktor második évada. Tibor, a többi versenyző és a mentorok az élő show-t követően a Cool stúdiója felé vették az irányt, ahol már csak az ünneplésé és a lazításé volt a főszerep. A tehetségkutató győztese elsőként az After X-nek mesélt arról, milyen érzés az év legjobb férfihangjának lenni:
- Életem legszebb napja a mai és tudtam, hogy ez a nap fordulópont lesz az életemben. Holnaptól egy új élet kezdődik, mert mindenképpen az énekléssel szeretnék foglalkozni. Úgy voltam vele, hogy ez nem a győzelmen fog múlni, de most, hogy megnyertem egy olyan álmom vált valóra, amiben mindig is hittem. Én vagyok az élő példa rá, hogy senki ne adja fel az álmait, mert meg lehet nyerni az X-faktort. – mondta Tibor az After X-nek.
Tibor emellett elárulta, hogy a hónapok óta tartó kemény és kimerítő munka után szeretne végre a családjával is eltölteni egy kis időt és a többiekkel ünnepelni. A stúdióban a legjobb női hang, Muri Enikő és egykori versenytársai is gratuláltak neki, a mentorok pedig egy-egy gondolattal zárták az idei évadot.

A teljes beszélgetést megnézheti az After X 19. adásában!

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
Anci D.: Mondja meg már valaki, hogy tényleg ilyen szoros volt a finálé ???? Bemásolok egy Bp-i barátom leveléből. Ime: " Hétfőn beszélni fogok Jordán-nal Ő az aki benne van a bizottságban, kíváncsi vagyok a konkrét eredményre, mert szerintem megint szoros lehetett. Szombati hármas döntőben kevesebb. mint 10 szavazat volt TIBOR és ENIKŐ között, ami szinte semmi...(Enikő javára)"
2011-12-20 00:03:03
VIDEÓAJÁNLÓ

Alexa és Tarány kapcsolata nem ér véget az X-Faktorral

A két énekessel a pénteki főpróbán beszélgettünk. Közös munkát is terveznek.