KERESZTES: ENNEK ÍGY KELLETT LENNIE!

KERESZTES: ENNEK ÍGY KELLETT LENNIE!

RTLKlub.hu | 2011. december 18., vasárnap | Cool TV

A mentor az X-faktor utolsó előtti élő show-jában vesztette el versenyzőjét, akire így is rettentő büszke. Szerinte Gergő egy összetéveszthetetlen egyéniség, akit az emberek vagy szeretnek, vagy nem.

Baricz Gergő és mentora, Keresztes Ildikó az X-faktor tizedik élő show-ja után meséltek Ördög Nórának arról, mit szóltak az eredményhez. Gergő elárulta, hogy az utolsó előtti verseny napján teljesen nyugodt volt, úgy érezte már felesleges aggódnia a végeredmény miatt. Az utóbbi napokban ráadásul rengeteg támadás érte a közösségi oldalakon, de úgy érzi, azzal hogy kiesett legalább nem mutogathatnak rá a ’jóakarói’. Keresztes Ildikó hozzátette, hogy mentoráltjával abszolút elérték, amit terveztek és maximálisan büszke mentoráltjára. Emellett szerinte Gergőnek nem lesz gond a színpadon maradnia, akárcsak korábbi versenyzőjének Király L. Norbinak.
- Az igazi egyéniségek ilyenek, mint Gergő, őt nem lehet bepréselni a középszerű kategóriába. Nekem büszkeség, hogy megismerhettem egy ilyen embert, mint ő. – mondta Keresztes az After X-nek.
A teljes beszélgetést megnézheti az After X 17. adásában!

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK
KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
VIDEÓAJÁNLÓ

Alexa és Tarány kapcsolata nem ér véget az X-Faktorral

A két énekessel a pénteki főpróbán beszélgettünk. Közös munkát is terveznek.