MURI ENIKŐ ÉS KOCSIS TIBOR A FINÁLÉ ELŐTT

MURI ENIKŐ ÉS KOCSIS TIBOR A FINÁLÉ ELŐTT

RTLKlub.hu | 2011. december 18., vasárnap | Cool TV

A mentorok rettentően izgulnak a versenyzőikért. Malek és Feró jótanácsokkal látják el énekeseiket és persze saját magukat nyugtatgatják az utolsó, idegörlő órákban.

Hosszú, hónapokig tartó versengés után szombaton végre kiderült, hogy ki az a két énekes, aki a fináléban küzdhet meg az X-faktor első helyéért. A tehetségkutató idei záróadásában Muri Enikő és Kocsis Tibor fogja megvívni az utolsó párbajt, előtte azonban még az After X-ben meséltek mentoraikkal az eddig átélt élményeikről és azt is kifejtették, hogyan készülnek a legnagyobb megmérettetésre. Malek Miklós elárulta, hogy a színpadon állva úgy érezte, szinte öt évet öregedett az izgalomtól, annyira szorított Tiborért. Az X-faktor versenyzője ezúttal sem okozott csalódást sem mentorának, sem annak a hatalmas rajongótábornak, akiket a Cool stúdiójában láthatott élőben kapcsolva. Tibor teljesen meghatódott az érte drukkoló rengeteg embertől, köztük Tarány Tamás édesanyjával.
- Nagyon hálás vagyok a rajongóimnak Lajosmizsén és az egész országban, mert nekik köszönhető, hogy itt tartok. – mondta Tibor.
Muri Enikő sem győzött hálálkodni a neki szurkoló embereknek, majd arról mesélt, hogy a színházi vagy a popénekesi karriert tudja-e elképzelni az X-faktor után.
- 21 évesen nem tudom még ezt eldönteni. Nekem az éneklés az életem, bármilyen formában, de a színház meg egy iszonyú nagy szerelem, ami folyamatos megpróbáltatást jelent. – mondta Enikő.
A két mentor pedig elégedetten zárta az utolsó előtti élő show-t, bár a versenyszellem cseppet sem hagyott alább bennük.
- Szinte mindent elértünk, amit beterveztünk. Azt hiszem, innen már csak egy lépés, hogy a Tibiéket lemossuk, de úgy gondolom, győzzön a jobbik, akit a közönség jobban szeret! – mondta Feró.
Malek Miklós még egy utolsó tanáccsal látta el versenyzőjét.
- Én azt szeretném, hogy Tibor legyen önmaga, legyen megint olyan pillanat, amiért a zenével foglalkozom, amit én szeretek, ami megérint. Tibornak megvan ez a képessége. – mondta Malek Miklós.
A teljes beszélgetést megnézheti az After X 17. adásában!

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK
KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
VIDEÓAJÁNLÓ

Alexa és Tarány kapcsolata nem ér véget az X-Faktorral

A két énekessel a pénteki főpróbán beszélgettünk. Közös munkát is terveznek.