TARÁNYT NEM A MENTOROK, A NÉZŐK KÜLDTÉK HAZA A DÖNTŐ ELŐTT

TARÁNYT NEM A MENTOROK, A NÉZŐK KÜLDTÉK HAZA A DÖNTŐ ELŐTT

RTLKlub.hu | 2011. december 10., szombat | Adások

Bár Tarány Tamás "szíven rúgta" a mentorokat, és mindent beleadva küzdött, a nézők szavazatai Muri Enikőt juttatták tovább.

21:57 A nézők úgy döntöttek, hogy Tarány Tamásnak kell haza mennie. Muri Enikő a Döntőbe jutott.

21:51 Malek Miklós értékelte először a párbajozók teljesítményét. Enikőnek azt mondta, hogy megérdemelte, hogy eddig eljutott. Tamást a saját "gyermekének" hívta, és a baki miatt emberinek nevezte őt. Enikőt küldte haza. Feró is azt mondta, hogy Tamás hibája emberi, de Enikő lírai énje jobban tetszett neki, és a lány az ő mentoráltja, így Tamást küldte haza. Keresztes Ildikónak egyik sem tetszett, hiszen Enikő nem énekelt tiszta szívből szerinte, Tamásnak pedig őstehetsége van, bár a párbajdal alatt nem jött ki belőle az a plusz amit a mentor várt. Ildikó Tamást küldte haza. Geszti Péter mindkét versenyzőt elképesztőnek tartja, bár Enikő profibb, Tamás érdekesebb volt számára, Tamás szíven"rúgta" a produkciójával. Geszti Péter Enikőt küldte haza. Így borítékot kellett bontani.

21:48 Muri Enikő Christina Aguilera - The Voice Within című dalával párbajozott.

21:44 Tarány Tamás párbajdalát hallhattuk először. Cserháti Zsuzsa - Elfelejtett dal című nótájával kűzdött a benn maradásét.

21:28 Ördög Nóra lezárta a szavazást, a versenyzők felsorakoztak a színpadon. Párbaj nélkül tovább jutott: Baricz Gergő és Kocsis Tibor.

21:10 Miután szusszantak egyet a versenyzők, a közös produkció következett. A Magna Cum Laude - Vidéki sanzon című dalát adták elő.

20:57 Miután az összes versenyrő színpadra lépett, az első extra produkció következett. Az Anti Fitness Club és Pásztor Anna közös szuperslágerét hallhattuk a Moves like Jaggert.

20:45 Kocsis Tibor is duplázott. Az ő kedvenc dala Katona Klári – Legyen Ünnep című nótája, ezt adta elő. Keresztes Ildikó alig tudott megszólalni. Feró azt mondta, hogy ez a dal már Tiboré, nagyon tetszett neki. Geszti Péter úgy érezte, hogy minden érzelem kijött, ami ebben a dalban volt. Malek Miklósnak az tetszett a legjobban, hogy Tibor meg tud érinteni embereket, ami hatalmas dolog, és csak kevesen képesek rá.

20:39 Tarány Tamás is birtokba vette másodszorra is a színpadot. Cryin’-t énekelte az Aerosmithtől. Geszti Péternek tetszett a "mikrofon elhajítás" és a dal is, "atom volt hangilag" - mondta a mentor. Keresztes Ildikónak a dal közepétől kezdte azt érezni, hogy ez igazi rock and roll. Feró is dícsérte a fiút. Malek Miklós azt mondta, hogy végre "megcsinálta a közönséget" Tamás.

20:34 Feró kedvenc dalával, Muri Enikó lépett színpadra. Kelly Clarkson – Because of You című dalát választották. Geszti Péter régóta várt erre a pillanatra. Keresztes Ildikó azt a csúnya zöld harisnyában tündöklő kislányt akarta látni a színpadon, akit múlt évben. Először megijedt, hogy díva lesz a lány helyett, de állítása szerint tévedett. Tetszett neki az előadás. Malek Miklóst is ismét levette a lábáról Enikő ezzel a dallal, Feró pedig megállapította, hogy Enikő a legjobb a mezőnyben.

20:20 Baricz Gergőből már kiszakadt a Rock and roll, ezért megmutatta legbensőbb énjét is. Gergő kedvenc dala Zorántól az Apám hitte című nóta. Ezt adta elő. Feró azt mondta, hogy Gergő egy varázslatos világott hozott el a stúdióba, tetszett neki az előadás. Malek Miklós teljesen át tudta élni, amiről a dal szólt. Geszti Péternek ez a dal tetszett a legjobban Gergő eddigi összes produkciója közül. Keresztes Ildikó szerint remekül adta elő a fiú a dalt, és Gergő szájából rettentő hitelesen hangzott.

20:09 Kocsis Tibor mentora szerint mostanra érett be, szerinte egyre jobb lesz. Sebestyén Balázsék rádióműsorában járt, ami igencsak kellemes meglepetést okozott számára. Bele is dobták a mély vízbe és műsorvezetőt "játszhatott". Kocsis Tibor és mentora Bruno Marstól a Just the way you are-t választották. Ez Malek Miklós egyik kedvence. Keresztes Ildikó imádta, hogy mosolyt csalt az arcokra, és úgy érezte ez volt az egyik legfelszabadultabb előadása. Szerinte huncut volt, ami nagyon tetszett neki. Geszti Péter azt szerette volna ha inkább magasabb hangokkal apellált volna Tibor, neki az a varázslat. Feró úgy érezte, hogy Malek Miklóst látja a színpadon, azzal a különbséggel, hogy Tibor jobban énekel.

20:00 Egy lovardában töltődött fel, ahol egy régi jó baráttal, Felhővel találkozott. Az állat segít neki kikapcsolni, gondolkodni, a lóval együtt ő is szabadnak érezhette magát. Feró elmondta, hogy nagyon kell koncentrálni a lánynak, hiszen itt már nem lehet hibázni. Muri Enikő kedvenc dala Vénusztól a Kockahas. Ezt adta elő. Geszti Péter korrektnek titulálta az előadást. Elmondta, hogy nem volt érdekes, de abszolút megbízható volt. Keresztes Ildikó szerint csak azért választotta ezt a dalt a lány, hogy a táncos fiúk levetkőzzenek - természetesen tréfálkozva mondta mindezt. Feró szerint csodálatos volt az előadás.

19:47 Baricz Gergőnek hatalmas fájdalmat okozott, hogy Kováts Verával kellett párajoznia. Kisfilmjében láthattuk, hogy Verával töltötte ideje egy részét, és elmondták azt is, hogy "próbálgatják a szárnyaikat". Sok erőt ad neki a lány. Gergő, Keresztes Ildikó kedvenc dalával a The Black Crowes - Hard to handle rock dalával zúzta szét a színpadot. Ferónak nagyon tetszett, és remekül szórakozott, tetszett neki az előadásmód. Malek Miklós véleménye az volt, hogy remek hangulatot csinált Gergő a színpadon. Geszti Péter többet akart hallani a fiútól, hangban. Keresztes Ildikó elárulta, hogy Gergő két hete beteg, és remekül adta elő a dalt. Felrobbantotta a színpadot.

19:40 Tarány Tamás otthon töltődött fel az e heti műsorra. Elmondta, hogy édesanyja mindenben támogatja, és ez rengeteg erőt adott neki. Kedvenc magyar dalát adta elő: Vad Fruttik – Lehetnék én is. Geszti Péternek tetszett a produkció, hiszen Tamás történeteként írta le a dalt. Keresztes Ildikó azt mondta, hogy a fiúnak embertelen jó hangja van, de nem tetszett neki, hogy Tamás még mindig túl visszafogott. Feró úgy érezte, hogy a fiú igenis "elég" volt, neki nem volt túl visszafogott. Megdícsérte Malek Miklóst is, a dalválasztás miatt. Mentora azt mondta, hogy ha többet mutatott volna Tamás "leestek volna a székről".

19:35 Nóra a Mentorokkal beszélte meg a múlt hét és a hét fáradalmait, történéseit. Feró elmondta, hogy nagyon büszke Enikőre. Keresztes Ildikó nagyon várta a "kedvencek kedvenc dalait". Malek Miklós pedig azt mondta, hogy az este folyamán neki van a legnagyobb veszteni valója, hiszen két versenyzőjéért is izgulhat. Geszti Péternek már nem volt miért izgulnia, így ő azt mondta, hogy olyan objektív marad mint az előző adások során volt.

19:30 Ördög Nóra belépett a színpadra, és elmondta, hogy a nézők rengeteg dalt ajánlottak a versenyzőknek, voltak köztük jók, és érdekesek is. Ezek már az első pillanatokban mosolyt csaltak az arcokra. Továbbá azt is elárulta, hogy az este folyamán az Anti Fitness Club és az Anna And The Barbies két frontemberétől hallhatunk egy szuperslágert, valamint Szabó Ádám a 2011-es Csillag Születik döntős harmonikavirtuóza is színpadra lép.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
Karcsika19: A Keresztesnek nem kéne a Gergőt a Norbihoz hasonlitani, mert a Norbi egy jelenség jó nézni is és még hallgatni is lehet. A Gergöt rossz nézni mindig csak egyet utánnoz és a hangjárol meg nem is beszélve ha meghallom rubeolát kapok tölle sőt már a Verát is elrontotta ö is nagyképü lett.
2011-12-18 09:27:56
Zsózsó: Talán igazságosabb lenne ha meg is mutatnák folyamatosan a szavazásokat. Nem értem ha nem csalnak akkor miért kell titkolózni!!!!!!!!!!!!!! Ez egy nyilvános müsor! vagy nem?????????
2011-12-18 09:24:10
Péter15: Végre kiesett ez beképzelt Gergő, nem is tudom, hogy van pofája kiállni két ilyen jó énekes mellé!A Keresztesnek is rossz a füle vagy szeret jogtalanul nyerni! Én szégyelném magam az Ő helyébe!Talán elkéne gondolkodni, hogy miért utálják mos már mindkettőjüket!
2011-12-18 09:20:11
youlee: Végre, van igazság!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-12-17 22:02:45
youlee: Hajrá Enikő és Tibó
2011-12-17 22:01:11
youlee: Nem kerülhet be BARIC!!!!!!!!!!!
2011-12-17 22:00:22
zsóka: Milyen verseny az ahol a legjobb kiesik.Tarányi nélkül nem döntő a döntő.
2011-12-17 21:51:56
Név: Én szomorúnak tartom, hogy egy tehetségkutató versenyben saját országunk szülöttei hátrányba kerülnek a külföldiekkel szemben. Más országban ezt még sohasem tapasztaltam, hogy a magyarokat szponzorálnák saját országuk fellépőjével szemben.
2011-12-17 21:48:26
A Realista: Kedves 7 éves fan. Tibi itthon van.
2011-12-17 20:07:56
A Realista: Hiányzik Tamás, mert neki igazán jó hangja van. A mentorok szerint Gergő igazi sót csinál, de könyörgöm, majd a rádióban nem látják hogy táncol csak a hangját hallják. Tibi a másik ÁSZ. Neki kell nyerni.
2011-12-17 20:03:09
kedves gergő: te vagy a kedvencem meg a muri enikő bocsi a rossz írásért még csak 7 éves vagyok de hajrá.kocsis tibor húzzál haza
2011-12-17 19:49:39
lole-lala: Hajrá ENCI! NYÍREGYHÁZA nagy reménysége vagy. Igazi tehetség. Üdv. és mindent bele !
2011-12-17 19:49:08
rebeca: hajrá Kocsis Tibor!!!Nyerd meg!!!!
2011-12-17 19:31:06
rebeca: Hajrá Kocsis Tibor! Te vagy a legjobb a három közül!!!
2011-12-17 19:30:12
lilia: eniko alegjobb
2011-12-17 17:30:31
Név: eniko alegjobb
2011-12-17 17:29:42
szilárd: hajrá enikő
2011-12-17 16:09:22
szilárd: szija
2011-12-17 16:06:23
szilárd: muri enikő hajrá
2011-12-17 16:05:38
reynaud: Tisztelt RTL KLUB!Jó néhány véleményt elolvastam Tarány Tamás kiesése óta,netes fórumokon,sokak kétségbe vonják talán nem alaptalanul,hogy Önök manipulálják a szavazatokat!A legutóbbi párbaj után,talán illet volna legalább a borítékban található nevet Nórikának megmutatni a kamerába,hogy az tényleg Tarány Tamás nevét tartalmazza,minimum ennyit a szavazók megnyugtatására,ha már semmiféle más szavazati arány nem mutatnak!A csatorna és benne az efféle műsorai,teljesen hiteltelenné válnak!!!Gergő olyan színvonalon énekel hogy az messze nem x-faktor szintű,a műsor után elfog tűnni a süllyesztőbe!Azt gondolom sok tízezer nézőt,köztük engem sem érdekel Tarány Tamás nélküli döntő,kiábrándító hogy az igazi tehetségek helyett,ilyen nyeke-nyóka tehetségtelen emberkék mint a Baricz vitézkednek!Érdekesség képen a MEGASZTÁR tehetségkutatót a másik csatornán,mindig olyan előadó nyerte akit egy egész ország elismert,szemben pld.az x-faktoros Vastag Csabikával aki egy középszerű énekesnek sem jó!
2011-12-17 14:13:36
Tangobarne: Hogy kinek melyik versenyző tetszik, az szubjektív, a szavazatok mennyisége viszont objektív. Nem véletlen, hogy a mentorok az utóbbi hetekben úgy alakítják, hogy a közönség döntse el a kiesést. Persze lehet azon filózni, hogy az erdélyiek összefogtak, de akkor ebből le kell vonni a tanulságot és követni a jó példát. A legrondább dolog, utálni valakit, mert tovább jutott. Tény, hogy Gergő hangi képességei alulmúlják a többieket, viszont a mai világban nehéz érvényesülni ácsorogva, görcsösen markolászva egy mikrofont. Félre ne értsetek, nem kedvencem a Gergő, én már akkor kiejtettem volna, mikor olyan rondán elbarmolta a „Black” dalát. Ettől függetlenül el kell ismerni, hogy messzire jutott a depresszív hangulatától, az is tény hogy minden stílusban jól tud teljesíteni, akár lírai, akár őrült rock, ami viszont a többiekről nem mondható el, és bizony az is igaz, hogy rendesen bemozogja a színpadot. Rejtélyes szó az „X FACTOR”, bármit is jelentsen, Gergőnek van belőle. Sajnálom, hogy a n
2011-12-15 16:01:00
Laszlo: Tamas volt az egyeduli akinek hangja is volt dehat ugylatszik a nezok ezt nem ertekelik ez ma a nivo Magyarorszagon.Nagy kar hogy egy ilyen ostehetseg mint Tamas tavozni kenyszerult.Felhaboritoan igazsagtalannak tartom az egeszet ugy latszik hogy most a "tisztelt nezok" az amolyan ugri-bugri egyeneket szeretik!
2011-12-15 11:16:37
András1980: Ez tényleg gáz. Enikővel meg akarják nyeretni ezt a műsort és pont azt ejtették ki akinek meg kellett volna nyernie. De miért is vok ezen meglepődve, hisz tavaly is sokáig eljutott a Norbi.
2011-12-10 22:26:04
evi79: Ez bunda szégyen egy ilyen senki marad bent! Fúúúúúúúúúúúúúúj Baricz!!!!!!!!!!!!!
2011-12-10 21:59:14
Emi: A határon túli magyarság ereje!!!!!!!!!!!!!!!!Sajnos!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-12-10 21:57:37
HAJNI: Örülök hogy Gergő továb jutot szerintem Kocsis Tibor nem szinpadra valo Muri Enikö kellene tovább menie a döntöbe Gergövel
2011-12-10 21:57:16
én: beti zalán nincs fületek????!!!!!!! Ez szomorú. Gergő tuti, hogy nem a nézők szavazatai alapján jutott tovább. Szégyen, hogy nem ő esett ki!
2011-12-10 21:53:41
Manci: A tinilányoknak nyilvánvalóan Baricz Gergő tetszik. Márpedig az ő szavazóbázisuk a legnagyobb.
2011-12-10 21:53:04
Név: Nagyon színvonalas volt a mai este.Mindannyian nyertünk.
2011-12-10 21:52:06
Enci: Kedves Vica! Szerintem azért szavaztunk nagyon sokan a Gergőre, mert ez a verseny nem csak egy jó hangú énekest keres, hanem a legjobb előadót. Szerintem a Gergő a legjobb előadó.
2011-12-10 21:51:39
ÁKI: ENIKŐ NAGYON JÓÓÓÓÓ!!!!!!!
2011-12-10 21:50:21
Szuteh: Azt tudja valaki, hogy a gyermekpájázatot hová kell küldeni? Vagy lehet még? Mert soha nem hallom, hogy beszélnének róla...
2011-12-10 21:50:02
Név: hajrá Tomi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-12-10 21:49:43
youlee: Nem hiszem, hogy ezt tényleg a nézők szavazták!!! Baricznak nem, hogy a döntőben, az XFaktorban sincs helye! Már nem is akarom nézni :( Hajrá Tomi!!!!
2011-12-10 21:47:20
Vuk: Szégyen ez a csatorna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-12-10 21:46:56
ÁKI: Baricznak kellett volna párbajozni és kiesni!!!! Hajrááááááá Encííííííííí!!!!
2011-12-10 21:46:15
Beti: Jo az hogy Gergo jutto be
2011-12-10 21:46:02
zalán: Gratulálunk Gergő örülök hogy tovább jutál HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
2011-12-10 21:45:30
zsófi : utálak baricz!!!!!!!!!!!!
2011-12-10 21:45:26
Muri Enikő szurkoló!: Mi a f*sz? Még,hogy Muri Enikő párbajozzon? Gondolkozzatok már emberek!! Muri Enikő nem eshet ki..hát olyan Ének hangja van,hogy az hihetetlen...Enikőnek kell tovább jutnia! Olyan nincs,hogy ki esik...Hol itt a szavazó fülke?! :@ Enikőnek kell ezt a versenyt (párbajt) megnyernie Enikő több oldalú! Hajrá Enikő! :)
2011-12-10 21:45:26
zsófi : utálak baricz!!!!!!!!!!!
2011-12-10 21:44:53
Betti: Nem hiszem el hogy hogy a Baricz Gergő jutott tovább a döntöbe, gyenge, és egy ilyen jut a döntöbe, És a Tarány Tamás és a Muri Enikő párbajozik, emberek hol a fületek????? Tarány Tamásnak és Kocsis Tibornak és A Muri Enikőnek kellen bent lennie a Döntöbe, ÉS NEM A BARICZ GERGÖNEK, nagyon gyenge, és hangja sincsen, Zorán dalát jobban énekelte de az is gyengus volt, emberek Hol a fületek már megint????? rég ki kellett volna esnie a Baricz Gergönek és idáig eljut??? és ráadásul a döntöbe???????? Remélem a Most a Muri Enikő esik ki a párbajnál és Tovább megy a Tarány Tamás és a Kocsis Tibor nekik szurkolok
2011-12-10 21:44:34
zsófi : utálak baricz húzálmár haza ildikó egyátalába nem sajnálak hajjjjrrrááá Muri Enikő!!!!!!!!!!ja és a szavazóknak van füle?
2011-12-10 21:44:17
laura: a ket legjobbnak kell parbajozni,mert a geszti tovabb engedte a leggyengebt,a veranak van hangja de ennek,csak ordibalni tud,meg azt mondja szakmaji szempontbol dont.............hat megvan a velemenyem
2011-12-10 21:44:07
Peet: Ha Enikő kiesik akkor... Szal na nem neki kellene , és nem a kisgyereknek kellene ott lennie...
2011-12-10 21:43:58
Enci: Kedves hozzászólók! Nem hiszem, hogy a szavazók fülével baj lenne, egyszerűen csak a Gergő a legjobb!
2011-12-10 21:43:56
Név: Gergő a leggyengébb hangilag, egyébként meg egy hatásvadász! Számomra hiteltelen, az arca viszont sajnos, annál nagyobb.
2011-12-10 21:43:39
Név: Itt már csak a véletlenen fog múlni,hogy ki esik ki bármelyik is fog kiesni nagyon sajnálom!Hajrá Tamás hajra Enikő!!!!
2011-12-10 21:43:21
Emi: Itt ma mindenki süket?????????????????
2011-12-10 21:43:12
V: Kocsis unalmaaaas. Mit keres benn?
2011-12-10 21:43:09
Név: Király Viktor szindróma!
2011-12-10 21:42:47
Enci: Laura! Lehet Gergőt szeretni és lehet nem szeretni, de senkiházinak talán nem kéne, Vagy magadra értetted?
2011-12-10 21:42:19
Laszlo.: Eniko te vagy az "x".
2011-12-10 21:42:18
lala: Ez megint nem az éneklésről szól.
2011-12-10 21:42:09
bbanya: Szégyen gyalázat! Ez a Gergő gyerek a leggyengébb és mégis folyamatosan továbbengedik. Persze ez a szavazók hibája. Megint az lesz, ami tavaly. A sok idétlen tinilány megnyerette Vastag Csabával a versenyt, holott Takács Nicolas messze magasabb jobb volt. Remélem idén nem ez lesz! Enikőnek kellett volna simán továbbjutni. Fényévekkel előrébb jár tehetségben a többieknél.
2011-12-10 21:40:52
Prictongirl14: Baricz-nak kellene haza menni, és a döntőben pedig MURI TARÁNY és KOCSIS-nak kellene benn maradnia!
2011-12-10 21:40:43
Név: Hajrá Baricz !!!!
2011-12-10 21:40:34
Név: Baricz???????Ezt nem hiszem el??A három legjobb Tarány,Muri,Kocsis!!!!!!!!!!!
2011-12-10 21:40:08
Név: Baricznak kellet volna kiesni! Kiscsajok ébredjetek már fel!!!!!!!!!!!! Semmi hangja nincs annak a ki mitugrásznak!!!!!
2011-12-10 21:39:27
Alisz: Van egy ország, ahol álmomban jártam...Magyarország... Ismét csalódást okoztatok...mi az, hogy Tamást külditek párbajozni?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már megint a fületeken ültök???!!!
2011-12-10 21:39:10
Vica: Látom nem vagyok egyedül a véleményemmel. Akkor lehet bunda van a dologban,
2011-12-10 21:39:06
Nóri: Nem hiszem el, hogy a két legjobb párbajozik... ez nem igazságos Gergőnek kellett volna kiesnie.. hajrá Enikő!!!!!!!
2011-12-10 21:38:53
Luk: Szégyen, hogy a két legjobb énekesnek kell párbajozni !!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-12-10 21:38:51
tücsi: az a 2 párbajozik akinek tovább kellett volna jutni!!!!!!ez jó..................Muri lett a legjobb ma is !
2011-12-10 21:38:13
Vica: Na most csalódta!! A három legjobb Kocsis Tibi, Muri Enikő, Tarány Tamás !!! Baricz Gergőnek még kicsit képeznie kellene a hangját!! Miért ő? Aki rá szavazott írja meg miért, mert nem a hangja miatt az biztos!!!
2011-12-10 21:37:59
Szilard: Orulok,hogy Gergo tovabbjutott. HAJRA!!!!!!!!!
2011-12-10 21:37:21
I.K.: Ez nem igazság!!!!!!!!!!!!!!!! Hogy hogy Gergő továbjutott? Ő a leggyengébb, ez nyilvánvaló!
2011-12-10 21:37:09
Én....: Baricz a döntőben??? AZ MI??? Hát nem lehet érteni mit énekel, könyörgök, és Muri-Tarány párbaj?? Az megint mi??? HOL VAN A SZAVAZÓK FÜLE???
2011-12-10 21:36:21
Tódor: 1 éve pont így esett ki a legjobb, Veca! Idén megint megismétlik ? Mert megint törölni fogom a listáról az adót, úgy néz ki :-)
2011-12-10 21:36:13
szilvi: Hajrá Enikő és hajrá Tamás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-12-10 21:35:56
szabó hanna: Baricz Gergő a tutti. Ha lenne telefonom akkor szavaznék rá de nem tudok mert nincs:) .Kocsis tibor essen már ki nincs benne érzés. ja meg a Bagosi alexának bent kellett volna maradnia .nem is tudom mit irjak még Muri enikőnek ilyen átlagos hangja van nem különleges. Le zárták a szavazást. Nagy ferónak vajon ott van még az XX a hajában? Tarány fogyjál le de nagyon király vagy Te meg a Baricz gergő fog bejutni az első kettőbe (remélem) I <3 x-factor oooooooooooooooooooooooh igen Baricz gergő tovább jutott ::):D:D Mond már Ördög nóra ki jutt tovább neeeeeeeeeeeeeeeeeeee máááááááááááááár Kocsis tibor azt a rohadt mindenit :o szomorúúúúúúúúúúúúúú a hannaaaaaa :(:(:(
2011-12-10 21:35:48
szilvi: a mai szavazás eddigi eredménye botrányos
2011-12-10 21:35:07
Név: BOTRÁNYOS
2011-12-10 21:34:15
laura: na ez hallatlan,majd a jok esnek ki,es ez a senkihazi meg nyeri
2011-12-10 21:33:54
Tódor: Most tényleg a 3 legjobb maradt a színpadon?
2011-12-10 21:33:21
Imre: Ők négyen már annyira jók, hogy a dalválasztásnak nagyobb szerepe lehet a produkció megítélésében, mint a tehetségnek. Köszönjük mindegyiküknek a kellemes estéket.
2011-12-10 21:30:46
Eramami: Ebben a versenyben csupa tehetség van, az előző széria nyerteseinél sokkal jobbak. Mind győztes!
2011-12-10 21:30:13
Sumi: Enikő a legjobb, tovább kell jutnia!!
2011-12-10 21:23:53
laura: a leggyengebb a gergo,mar reg ki kellet volna esnie,akik kiestek mind jobbak voltak mint o
2011-12-10 21:22:16
Laci: Kocsis Tibor dala gyönyörű volt, 30 évesen itthon zokogtam,s eszembe juttatta szüleimet akiket már jó pár éve elvesztettem, és bátyámat akit sajnos két hónapja szintén elvett tőlem az ég. Így tovább s remélem, hogy még sok szép dalt fogunk tőle hallani, (pl. Zorán - kell ott fent egy ország). Mindenkinek sok sikert a versenyben. De azért a nagy kedvenc Enikő. Remélem ő fog győzni.
2011-12-10 21:21:03
Tódor: 1-Muri,2-Kocsid,3-Tarány,4-Baricz
2011-12-10 21:20:24
Tódor: Tényleg csak én hallom, hogy szejpít Gergő ??? Ő a leggyengébb.
2011-12-10 21:18:30
Jánosi Zoltán: Kedves Enikő! Nagyon szurkolok Neked! Te lehetsz a győztes egyedül! Nagy jövő áll előtted. Ritka tehetséges vagy! Kívánom, hogy sokáig szerepelj a Madách Színházban és énekelj nekünk továbbra is! Üdvözlettel: Zoltán
2011-12-10 21:17:14
Ancsa: Haj rá Tibi!!!!! Én neked szurkolók Romániából.
2011-12-10 21:14:52
Név: 1-Kocsis 2-Muri 3-Tarány 4-Baricz
2011-12-10 21:10:27
Gasty70: A moderator jusson tovabb:) Eljen a szolasszabadsag !!!!!!!!!!!!!!!!! Gondolom ugyanilyen klasszul muxik a szavazatszures is:) GRATULA
2011-12-10 21:09:12
Fruzsina: Eniko!!!!!!!!Gyerunk!Te vagy a nyeroo!!!
2011-12-10 21:06:55
Mari: Enikő Neked szurkolunk!! Te vagy a legjobb! Nyerned kell!!!
2011-12-10 21:06:00
GITTA: HAJRA GERGO,TE VAGY AZ X FACTOR!
2011-12-10 21:05:22
Mogyi: Enikő a nyerő
2011-12-10 21:05:18
Név: Enikő a nyerő
2011-12-10 21:05:02
Zorbi: Enikő te vagy a legjobb remélem te fogod a versenyt megnyerni.
2011-12-10 21:04:25
Kinga: Hajra Gergo te vagy a legjobb!!!!!!!!!♥
2011-12-10 21:03:44
Név: Hajra eni
2011-12-10 21:03:20
Erika: Syasztok!Nagyon jók vagytok mind a négyen!Sok sikert Nektek.Remélem Gergő Verával folytatja majd duettben!
2011-12-10 21:01:48
Pircsi: Szép volt Kocsis Tibor! Győzni fogsz!
2011-12-10 21:00:16
sissymaci1: Sajnos a Gergő a leggyengébb és kifog esni!!!!
2011-12-10 20:58:09
MezErika: Hajrá Tibi szépen énekeltél ma!Neked szurkolunk Hajráá
2011-12-10 20:54:29
Szilveszter: Hajrá Gergö,Te vagy a legjobb!!!!
2011-12-10 20:52:36
julia: hajra Gergo,te vagy a legjobb.......
2011-12-10 20:51:54
baric gergö: csak igy tovab
2011-12-10 20:51:54
KITTY: Tibi is jóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-12-10 20:50:05
Noémi: Jó voltál Gergőőőőő Hajrááááááááááá!!!
2011-12-10 20:49:15
Név: Hajrá Gergő,számomra te vagy a legjobb:) csak igy tovább,bizunk benned és te kell megnyerd az X-Faktort :P
2011-12-10 20:49:04
KITTY: A Gergő 2. produkciója alatt csak néztem a tévét és fel sem tűnt az , hogy az x-faktort nézem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon jó volt Gergő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ügyes vagy, anyukádék nagyon büszkék lesznek rád és ebben biztos vagyok!!!
2011-12-10 20:48:08
név: HHHAAAJJJRRRÁÁÁ!!!ENIKŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
2011-12-10 20:46:26
Adri: Hajrá Gergő! Csak így tovább! Nagyon jó vagy! : )
2011-12-10 20:45:30
hedi: Nekem nagy talány vagy Tarány Tomi,imádom a hangod,a tiédet is!Négy győztes nem lehet?Nem tudok dönteni:D
2011-12-10 20:44:07
miry: Hiányzol Vera !!! :((( Gergő, ha kiejtetted Verát, akkor már tessék megnyerni ! :)
2011-12-10 20:43:49
Név: hajrá moderátor! :DDDDDD
2011-12-10 20:43:42
melani: nagyon szorkolok enikő és tamás nagyon jók vagytok
2011-12-10 20:43:22
Imádtalak_Vera: Hiányzol Vera !!! :((( Gergő, ha kiejtetted Verát, akkor már tessék megnyerni ! :)
2011-12-10 20:41:51
viktória: Hajrá enikő te vagy a legjobb énekes akit valaha is hallotam biztos hogy te nyered meg!
2011-12-10 20:41:51
ria: Enikő te vagy a leg jobb!
2011-12-10 20:40:02
hedi: Imádom Zoránt,szép volt Gergő!Mindannyian nagyon jók vagytok!
2011-12-10 20:39:12
ria: Mindenki nagyon jó és hajrá!Enikő nagyon jóénekes vagy!Te és a Gergő ti vagytok a legjobb énekesek!Így tovább!
2011-12-10 20:38:20
meláni: enikő és tamás a leges legjobbak
2011-12-10 20:36:53
reny: jaj szuper a ma este is mint mindig de a ket kedvencem ismet jol alakitott hajra Gergo es Eniko szeretlek titeket es sok sikert bizok benne h egyikotok nyerni fog hajraa..:)
2011-12-10 20:36:25
meláni: hajrá enikő nagyon drukolok hogy bejus a legjobb 3 ba
2011-12-10 20:34:59
Ermijo: Hajrá Enikő! Te vagy a legjobb!
2011-12-10 20:34:33
Viola: Hajrá Enikő, nagyon szurkolok,nagyon jó vagy!!! remélem Te nyered meg, Te vagy a kedvencem. És Gergő Neked is szurkolok,Te is jó vagy! :)
2011-12-10 20:33:10
Név: A Gergő hatásvadász ésennyi!
2011-12-10 20:32:14
rabó: enikő rossz volt én Tarány Tamásnak szúrkolok
2011-12-10 20:31:57
belor: Gergő menyél már haza!!!!!! Tomi te vagy a legjobb
2011-12-10 20:31:48
Tamas: Tarány nem Parány!!! Ő a nyerő
2011-12-10 20:31:42
Pircsi: Tarány Tamás! Nagyon jó hangulatot csináltál, tetszett a dal amit énekeltél, sláger lesz belőle.
2011-12-10 20:31:32
zsuzsi: Hajrá Enikőőőő!!!!Tew vagy a legjobb!!!!!!!
2011-12-10 20:31:06
Gergely: Gergő! Ezt még apám is elhitte!
2011-12-10 20:30:45
Név: Kocsis Tibor nem mersz normális, gyors dalt énekelni? Állandóan szívhez szóló romantikus dalt választottok. Más mindenki énekelt már lassút, gyorsot, rockost, de Te nem mered beállalni. Nincs helyed itt!!!! Neked kell hazamenned!!!
2011-12-10 20:30:39
zsuzsi: hajrá Enikőőőőőőőőő!!!te vagy a legjobb!!!!!!
2011-12-10 20:30:36
Dorka: Hajrá Gergő!
2011-12-10 20:30:24
kovacsandrasne51@freemail.hu: Nagyon jó kis tehetséges fiatalok,de nem tudom melyiket szeretném ha tovább jutna Enikőt vagy Tamás . Enikő hajrá!!
2011-12-10 20:29:58
tika: hajrá Gergő
2011-12-10 20:29:17
vanda97: Gergő imádlak te vagy a legjobb!!!!!!!!
2011-12-10 20:28:11
Pircsi: Gergő nagyon jó voltál, csak így tovább, győzelem!!!!!!!
2011-12-10 20:27:44
zala: Gergőnek tovább kell jutnia hajráááááááááá
2011-12-10 20:27:35
Noémi: Hajrá Enikő és Gergő !!! Ti vagytok a legjobbak
2011-12-10 20:27:19
kovacsandrasne51@freemail.hu: Nagyon jó vagy Enikő! Neked szurkolok.
2011-12-10 20:25:45
muri enikőt_imádja: hajrááááááááááááááááááá enikőőőőőőőőőőőőőőőőőő
2011-12-10 20:24:58
Aron : gyerunk tibor
2011-12-10 20:24:53
Márti1126: Gergő, ez a Zorán dal nagyon jól áll neked! Beleborzongtam, amikor elkezdted!! Neked kell nyerned!!
2011-12-10 20:23:01
zala: Hajrá Gergő csak így tovább te vagy a legjobb sok sikert.
2011-12-10 20:21:34
dorina6: Nagyon nehéz lesz már szavazni és dönteni! Bárki is fog kiesni, nem vereség, az már egyszer biztos! Hajrá Tomi!
2011-12-10 20:19:20
Bandika: Hajrá Enikő jó voltál! :)
2011-12-10 20:15:13
Julcsy: Gergőnek zeném hogy nagyon jó és össze illenek Verával és legyenek nagyon boldogok
2011-12-10 20:13:22
Dani: Nagyon jó a Mura Enikö
2011-12-10 20:12:31
Fordpeter: Ha az volt a cél hogy ki tud rosszab dalt vászatani sikerült, de mi nézők nem szórakozunk.
2011-12-10 20:09:37
Diosi Dora: imádom az x-faktort Tarány Tamás és Muri Enikő őket imádom igy tovább hajrá
2011-12-10 20:09:01
magdi: gergo ajo
2011-12-10 20:05:05
magdi: magdi
2011-12-10 20:04:45
Név: ez ott volt tomy....
2011-12-10 20:00:23
lisatatar: nagyon jo enekes
2011-12-10 19:59:40
Név: Hajrá ENIKŐ. Te vagy az X-FAKTOR
2011-12-10 19:58:41
VIDEÓAJÁNLÓ

Alexa és Tarány kapcsolata nem ér véget az X-Faktorral

A két énekessel a pénteki főpróbán beszélgettünk. Közös munkát is terveznek.