A ROCKTENORST NEGYEDIK PÁRBAJÁN LEGJOBB BARÁTJUK GYŐZTE LE

A ROCKTENORST NEGYEDIK PÁRBAJÁN LEGJOBB BARÁTJUK GYŐZTE LE

RTLKlub.hu | 2011. november 26., szombat | Adások

Tarány Tamás és Geszti csapata duettet énekelt, de ez egyiküknek sem hozott szerencsét. Tarány a legjobb öt közé jutott.

21:51 - A mentorok értékelték a párbaj-dalokat. Malek a Rocktenorshoz szólt először, nagy dolognak nevezte, hogy egy csapat idáig eljutott, szerinte reményt adnak a jövőbeli csapatoknak, de őket küldte haza. Geszti Péter mostohagyereknek nevezte a Rocktenorst, akik sokat bizonyítottak, Tarány Tamást küldte haza. Keresztes Ildikó szerint a Rocktenorsnak kell búcsúznia, ahogy Nagy Feró is a csapatot küldte haza. Tarány Tamás bejutott a legjobb öt közé.

21:47 - Tarány Tamás a Shinedown Second Chance című dalát választotta.

21:44 - A párbajt a Rocktenors kezdte. Az Aerosmith I Don’t Wanna Miss A Thing című slágerét adták elő.

21:29 - A szavazás lezárása után színpadra vonultak az énekesek. Akik biztosan a legjobb öt között vannak: Kocsis Tibor, Baricz Gergő, Muri Enikő és Kováts Vera. A Rocktenors és Tarány Tamás párbajozik ma este.

21:20 - Újra az X-Faktor színpadán Király L. Norbi! Valahol elveszett című saját szerzeményét adta elő cilinderes, flitteres dresszbe öltözött táncosnők és félmeztelen táncosok között. Norbi dalának felénél lángba borult a színpad, a produkció végén a táncosok hurcolták el a színpadról egy utolsó üvöltés kíséretében, lábait a földön húzva.

21:12 - A hat döntős előadta közös produkcióját. Roy és Ádám Az én órám másképp jár című dalát adták elő.

20:57 - Baricz Gergő és Kováts Vera egy párt alkottak a színpadon a Time After Time alatt. „Nagyon édesek vagytok így, azon gondolkodtam, hogy forgatnék veletek egy filmet, ha rendező lennék, de lehet, hogy ez az élet filmje volt” - kezdte az értékelést Malek Miklós. Keresztes, Feró és Geszti elolvadt a páros cukiságától, Ildikó visszavágyott 20-as éveibe a produkció hatására.

20:51 - A Rocktenors tagjai jó barátjukkal, Tarány Tamással álltak össze egy dal erejéig, a The Rasmus In The Shadows című slágerére. Feró szerint iszonyú elementális erővel énekeltek, megdicsérte Tarányt, amiért egymaga tartotta a frontot a háromtagú csapattal szemben. Geszti az eddigi legjobb produkciónak nevezte értékelésében a duettet, Keresztes szerint pedig a legérdekesebb duett volt, amit valaha látott.

20:46 - Az X-Faktor legszebb hangú énekese és énekesnője fogott össze George Michael és Mary J. Blige dalával az As-szel, hogy lenyűgözzék a közönséget és a mentorokat. „Gyerekek, maradjatok együtt szerintem! Tibó, jól állt neked ez a dal” - mondta Geszti Péter, Keresztes Ildikó is nagyon élvezte a produkciót, annyira, hogy szeretett volna felugrani közéjük, szerinte jól működött a kémia a két énekes között. Malek és Feró is le volt nyűgözve.

20:24 - Geszti Péter csapata, a Rocktenors a Koral Homok a szélben című örökzöldjével állt színpadra. Malek szerint több önbizalomra lenne szüksége a fiúknak, mert nagyon jók és ez volt az eddigi legjobb produkciójuk. Keresztes úgy látta, néha megijedtek maguktól a csapat tagjai, hogy mekkorát énekeltek és emiatt visszavettek egy kicsit, pedig nem kellett volna. Nagy Feró azt mondta, többet hoztak ki a dalból, mint amennyi igazából volt benne. Mentoruk megdicsérte a Rocktenorst, amiért felnőttek az X-Faktorhoz.

20:18 - Kováts Verát mentora futással is edzette a hetedik élő show-ra. Vera Adele Set Fire To The Rain című dalát énekelte hófehér ruhában, a háttérben a dobosok ütői körül vízcseppek repkedtek. Geszti Péter imádja Verát is és a dalt is, de többet várt az énekesnőtől, hiányolta a drámát az előadásból. Keresztes szerint nagy falat volt ez a választás, de a lányból áradó cukiság elfeledtette vele a hamisságokat. Malek vidámabb, önfeledtebb dalt várt Verától.

20:10 - Kocsis Tibort megerősítette az előző heti párbaj. „Ha az embernek elszabadul a lelke éneklés közben, az jó, de ha a közönség is elszabadul, az az igazi. És most ez megtörtént” – mondta Nagy Feró értékelésében. Keresztes Ildikónak nagyon tetszett a dal, de szeretné, ha Tibor még jobban ellazulna. Geszti Péter azt mondta, Kocsist néha ledobja a színpad, de ez most nem történt meg, jól sikerült a produkciója.

19:54 - Baricz Gergő újra lassú dallal lépett színpadra. A Black Wonderful Life-jával szállt versenybe a legjobb öt közé jutásért. Feró fél tőle, hogy ha ilyen újoncok vannak, mi lesz velük, öregekkel? „Nagyon jó voltál, szeretlek” – zárta értékelését Nagy Feró. Malek az előadás egyediségét dicsérte, Geszti szerint volt egy érdekes aurája a produkciónak, de helyenként hamis hangok hagyták el a torkát. Keresztes Ildikót rázta a hideg az előadás alatt, és kiemelte Gergő azon képességét, miszerint egy sikerre vitt örökzöldből már most képes újat varázsolni.

19:48 - Muri Enikő Feró szerint minden stílusban profi. Ezen az estén Enikő egy Zanzibár-dalt választott, a címe Március végétől. Feró mentoráltja ismét elővehette rockos énjét, Keresztes Ildikó Enikő rajongójának nevezte magát értékelésében. Malek Miklós több erőt várt volna, Geszti szerint viszont épp az volt a jó a produkcióban, hogy ennyi energia épp elég volt ahhoz, hogy tökéletes legyen.

19:40 - A hetedik élő show első fellépője mentora, Malek Miklós szerint igazi hurrikán. Tarány Tamás Joe Cocker Summer In The City című dalát adta elő aranyba öltözött táncosnők gyűrűjében. Hangján kívül gitártudását is megcsillogtatta a produkció alatt. Gesztinek nagyon tetszett az előadás, tiszteletbeli rocktenorrá avatta Tarányt. Keresztes Ildikó továbbra is imádja az énekest, de kevesli az arcjátékát, aminek előhívására beígért egy-két pofont. Feró szerint szívmelengető és szerethető előadás volt, nagyon tehetségesnek tartja Tamást.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
Név: HAJRA TARANY TAMAS!!!
2011-11-26 22:18:24
Név: Baric Gergo nyerit nem enekel, Vera meg, barmilyen aranyos is, gyengus. Csak azert mert ok olyan cukik, a ket legjobbnak kellett parbajoznia.
2011-11-26 22:16:25
NévBetti: Hajrá Tarány Tamás, örülök hogy a rocktenors esett ki, azoknak már rég ki kellett volna esniük, és még ennek a kováts Verának kell leközelebb kiesnie, és azután meg a Baricz Gergőnek kell kiesnie, Ma Nem volt jó a Gergő de mondjuk a duett a Verával jó volt aranyosak voltak két kis tini de igazából ők ketten a leggyengébbek, Hajrá Tarány Tamás, a legjobbak a Tarány Tamás, Kocsis Tibor és A Muri Enikő, De Tarány Tamásnak szúrkolok. Hajrá, hajrá Tarány Tomi
2011-11-26 22:08:38
Barbi: Nem a nézőknek kellene szavazniuk,mert ez így nem igazságos.Az eddigi kiesettek közül vannak akik rosszabbak a bentlévők közül..Remélni tudom csak,hogy a jövőben ez változni fog.;)
2011-11-26 22:06:12
ICON: Lil C nem mindegyik műsorban lép fel ? Gondolom a profikat nem mutatják olyan gyakran mint a bóvlikat , Ők velük mi lesz később ?
2011-11-26 21:57:50
ricuka: Rémes, hogy ők párbajoznak ma:(
2011-11-26 21:52:10
ricuka: Szerintem meg az az Enikő lány siralmasan hamis, a Gergő meg fenomenális! Ha nem is tiszta teljesen, van benne valami plusz, ami az Enikőből hiányzik.
2011-11-26 21:51:16
Baricz Gergőr rajongó: Szerintem a Rocktenors-nak kell mennie.T.Tamás jobb náluk. Mindenféleképpen a Tamás fog tovább jutni csak kár hogy a király duettjük után ők párbajoznak. Bár a kedvencem a Gergő és 2.-ként szeretem a Verát is ma a legjobb az Enikő volt, de a duettek közül mégis a Gergő é és a Veráé volt a legjobb. Közöttük van valami kapcsolat. Hajrá Gergő. XD-FAKTOR
2011-11-26 21:47:55
Név: Nem tudom, hogy a Mentorok a fülükön ülnek? Baricz gergőnek gyenge, hamis a hangja /ami nincs/. Miért kell nyomni ezt a gyereket. Még sehol nincs de már nagyképűen nyilatkozik.Tényleg nem a hang számít?Miaz, hogy moderálás után adják le a véleményt, szerintem sokan csatlakoznának a véleményemhez.
2011-11-26 21:47:28
Ancsika: Nem vagyok senki rajongója, abból már kinőttem. Elnéztem a mai műsort és ismét meggyőzött arról az elméletemről, hogy nem a hang számít.(sajnos!!) A kicsi lány Vera édes, aranyos de olyan sokszor hamis volt ma is, hogy a fülemet sértette. A duettje is Gergő miatt volt élvezhető(bb). Tarány Tamás párbajon?????? Emberek, ne csak a szimpátia után menjetek. Hol van a fületek??? A Rocktenors ma tényleg jó volt, de előtte....nekik már nem kéne itt lenniük..... Remélem a hang fog győzni!!!
2011-11-26 21:45:23
Evita: A kedvenc műsorom. A hat dal és előadói közül már nem lehet választani, mindenki nagyon jó! A kedvencem mégis, Kocsis Tibi
2011-11-26 21:44:30
Panka: Emberek hová tettétek a fületeket?? Addig, amíg az utolsó három áll a színpadon még oké, elfogadható, bár már ott sem teljesen fair, de hogy könyörgöm, a mezőny legjobbja, azaz Tarány Tamás, párbajozzon?? Ráadásul a Rocktenorssal, akik ma szintén hatalmasat alakítottak? Miért nem a Vera áll ott? Igaz hogy cuki, meg angyal, de elfogyott az ereje, és már nem ér fel a többiekkel.
2011-11-26 21:43:55
Bernii: Muri Enikő Baricz Gergő hajrááá ti vagytook a legjobbaak^^<3:))
2011-11-26 21:43:10
Név: gergo anyira jol csinalod hogy erdely esszes szekelyseget a hangonddal mozgositod
2011-11-26 21:42:17
Kitty: Gergo te vagy a legjobb !!!!!!!!!!!!!!!
2011-11-26 21:42:07
Én: Ennek a mezőnynek 3 fontos szereplője van:Enikő,Vera és Gergő.Ők a legjobbak szavazz rájuk!!!!!!!!!!
2011-11-26 21:39:08
Ákos: roktenorsz neked szurkol az egész család Ákos 9éves
2011-11-26 21:38:37
Név: ja hogy izzik vera és gergő zöt a levegő
2011-11-26 21:38:29
Zoli: Az aGergő fiú meg siralmasan hamis:((
2011-11-26 21:36:57
Kitti: Hogy lehettek ilyen elcseszettek????????????????????????????????????
2011-11-26 21:35:54
Zoli: Hát ez kész vicc, hogy a Tarány párbajozik.
2011-11-26 21:35:50
Kedves Nóri!: Azon a jogon szólítom meg, hogy imádom szépségét, intelligenciáját és egész habitusát. Életörömöt hoz a jépernyőre. Jobbító jellegű észrevételem, hogy ez a lenyalt haj, amellyel most láthatjuk, az messze méltánytalan Önhöz. Hagyatkozzék inkább természetes, jó ízlésére és ne engedje befolyásolni magát a stylist(ok)tól! Igaz szeretettel köszöntöm és kezeit csókolom. Igazi "fan"-je, aki nem szembedícséréssel szédíti: Antalfalvi Béla (67 - de még nem hülye és vak, aki a külkereskedelemben a textilszakmában is dolgozva, sok-sok nyugati divatbemutatón vett részt amelyből eredően az extravagáns stílus egyáltalán nem áll tőle messze!)
2011-11-26 21:25:03
Zénó: Vera és Gergő ha egy szót kellene mondani az "csak"annyi lenne KÖSZÖNÖM! De ez több!És a nemmel nem nekem hazudtok!)
2011-11-26 21:23:32
hárpia: Ennek a mezőnynek a 3 legjobbja: Muri Enikő, Kovács Vera és Baricz Gergő.Mindhárman igazán színes egyéniségekjó nagy adag előadói tehetséggel megáldva.A Tamásnak és a Tibornak hiába van jó hangja valami kis bors, valami szexi hiányzik belőlük. A Rocktenors meg hülyére erőlködi magát, nem igazán kellemes amit csinálnak, inkább idegesítő! (bocsi Geszti)
2011-11-26 21:22:28
merci: gergő és vera nagyon CUUKÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ volt
2011-11-26 21:19:15
kitty: Ildi jó a hajad!!!
2011-11-26 21:16:55
Név: hajrá Gergő
2011-11-26 21:12:06
szocs katalin: Gergo Vera a duet az nagyon de nagyon jo volt gergo neked lesz gondod a csajokkal.szentgyorgyrol vagyok
2011-11-26 21:11:58
Anita: Gergő és Vera duója fantasztikus volt!!!
2011-11-26 21:11:25
Havran Lászlóné: Ma est volt a legszórakoztatóbb a müsor.A diszlet nagyon szuper.Keresztes Ildikó frizurája nagyon tetszik,nem annyira Ördög Nórié.Nem tudnék választani kiesőt,pláne mert a fiatalokat nagyon imádom.Salgótarjánból :üdvözlettel
2011-11-26 21:10:03
Név: Hol lehet veletek beszélgetni?:)
2011-11-26 21:08:56
duett: a duettek szuper jók voltak! Enikőnek és Tibornek duettben kéne folytatni tovább a karrierjét, igazán jól illik a két profi énekes és a hangjuk egymáshoz, és jobban tudnának érvényesülni is, mint egyedül szerintem, szóval hajrá, ha lesz duett-albumuk vevő leszek rá :)
2011-11-26 21:06:54
Rajzos: Könyörgöm magyarázza már el valaki a Rocktenorsnak, hogy mi az a ROCK. Balázs Fecó keresi a kést amivel felvágja az ereit, a Rocktenors produkciója után. A mai előadás is katasztrofális volt. Én szívesebben hallgattam volna ezt a Koral nótát az Apolló 23-tól. Adásról-adásra katasztrófa amit a Rock zenével tesz a Rocktenors. Tudják egyáltalán mi az a R O C K????????????????
2011-11-26 21:02:29
Tarány Tamás : szia nagy rajongod vagyok szurkolok neked !! hajrá Tamás nagyon szurkolok neked, neked kell nyerni! puszi!!!!!! szia
2011-11-26 20:58:06
nemtudom: nem tudom kinek szurkolok de a lgeszínpatikusabb a Tomi :D és remélem hogy hamarosan kifog esni a rocktenosr és Kováts veronika......
2011-11-26 20:51:53
Meszi: Hajrá Enikő és Tibor
2011-11-26 20:48:35
Petya: Hajrá Vera! Te vagy a legjobb sportos csinos és melette csoda hangod van és te vagy a legjobb énekescsaj...üdv..sok és sok sikert Petya
2011-11-26 20:45:54
Zsófi: rocktenors ez volt azeddigi legjobb4 Zsófi
2011-11-26 20:44:32
aliz: Hajrá Gergő te vagy a legjobb. Szeret Erdély és Magyarország is.puszi légy erős.
2011-11-26 20:44:01
Bubuci: Nagyon szurkolok neked Tamás, és neked is Vera.
2011-11-26 20:43:58
gergo: hajra erdely
2011-11-26 20:43:51
Zsófi: Tomi nagyon király voltál! Visz tovább a lendület! Zsófi
2011-11-26 20:43:40
Tarány Tamás: A legjobb hangod neked van!!!Szurkolunk neked!!!
2011-11-26 20:43:29
Zsófi: Enikő tök jó volt a produkciód remélem a közösbe meg a duettbe is jót énekelsz! Zsófi
2011-11-26 20:42:50
Név: enikő
2011-11-26 20:42:45
Dorka: Hajrá Enikő!!!!Te vagy a legjobb!!!!
2011-11-26 20:42:42
alexa: MURI ENIKŐ SZERETLEK ÉS ÍMÁDLAK.
2011-11-26 20:42:19
Zsófi: Vera te vagy a legjobb ! nem baj ha rosszat éneklsz mert akkor is jó vagy!!!! Ne aggódj mert sok a rajongód ezért tovább jucc!!!!!!!!!!! Zsóf
2011-11-26 20:41:40
akos: hajrá Kocsis Tibor
2011-11-26 20:41:29
Bubuci: Hajrá Vera te vagy a legjobb!Mindig izgulok érted.
2011-11-26 20:40:59
Bubuci: Hajrá Vera te vagy a legjobb!Mindig izgulok érted.
2011-11-26 20:40:58
milánn king: sziasztok remélem hogy nem esik ki kocsis tibor lilszi volt a kedvencem de mostmár hajrá kocsiss tiborr
2011-11-26 20:40:14
timi: gergo neked szurkolok sikerulni fog nagyon tetszet amit am este enekelte!!!!
2011-11-26 20:40:00
Vecsési Anikó: szia anyírra jó vagy hajrá Muri Enikő.
2011-11-26 20:39:37
timi: eniko neked szurkolok te enelel a legjobban sok sikert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
2011-11-26 20:39:23
riki: roktenors esetek ne esetek ki
2011-11-26 20:39:15
Pálma: kocsis tibi haaajrááá!! :) imádom a zeneéd L vera neek is szurkolok ! IMÁDOM A HANGOTOKAT ;)
2011-11-26 20:38:42
Tarány Tamás: Te vagy a legjobb.Te fogod megnyerni.HAJRÁ ROCK AND ROLL
2011-11-26 20:37:33
Tarány Tamás: Te vagy a legjobb.Te fogod megnyerni.HAJRÁ ROCK AND ROLL
2011-11-26 20:37:33
Tarány Tamás: Te vagy a legjobb.Te fogod megnyerni.HAJRÁ ROCK AND ROLL
2011-11-26 20:37:33
timi: gergore es enikore szavazok
2011-11-26 20:36:17
szocs katalin : udv mindenkitnek csak igy tovab,de nefelegyetek hogy egy versenyen vagytok
2011-11-26 20:32:17
muri enikő: Enikő Mindig várom az X-faktort ,hogy láthassalak és halhassalak NAGYON DRUKKOLOK ÉS SZURKOLOK NEKED te vagy a legjobb, te fogod nyerni!!!!! minden jól énekelsz remélem egyszer találkozni fogok veled , és csak egy puszi az már valami .Ha kifogod adni első lemezed azon nyomban megfogom venni !!!! :-) Ma is tovább jutsz !!!!!!!! Farkas Laci
2011-11-26 20:17:28
Név: Gergő Te vagy a legjobb az első pillanattól kezdve. Ugy is Te leszel az első!!!!!! Ibolya
2011-11-26 20:16:33
Kovács Vivi: Hajrá Kovats Vera!!!
2011-11-26 20:08:35
VAlaki: kék a hajam és rokker vagyok!
2011-11-26 20:06:22
Dominik: hajrá rocktenors te vagy a legjobb a tomival eggyütt megnyeritek hajrááá!!! nem fogtok többet párbajozni gondoskodom róla szóval mindent bele tomi és rocktenors! 11 éves vagyok
2011-11-26 20:05:00
R...: Sziasztok!Imádom az X-factor és titeket!Sok Sikert!
2011-11-26 20:03:31
nagy fero: jol beszolsz fero mindig jo vagy
2011-11-26 19:57:26
VIDEÓAJÁNLÓ

Alexa és Tarány kapcsolata nem ér véget az X-Faktorral

A két énekessel a pénteki főpróbán beszélgettünk. Közös munkát is terveznek.