HASZNÁLJ SZÍNEKET!

HASZNÁLJ SZÍNEKET!

RTLKlub.hu | 2011. november 25., péntek | X-Style

Ha ki akarsz tűnni a tömegből, használd a színeket!


Fekete, barna, színes vagy éppen fehér, a tusvonal soha nem megy ki a divatból. Habár legtöbbször feketével húzzuk ki a szemünket, érdemes kipróbálni a színes változatokat is. Emiatt nem kell feltétlenül színes tusokat beszerezned. A szemceruzák mellett, a nedvesen felvitt szemhéjfesték is elég intenzív ahhoz, hogy tusvonalat húzhass vele. Könnyű bánni vele, ráadásul tartós is.

Kováts Vera a bulizós Party In The USA - Miley Cyrus számhoz, élénk kék tusvonalat kapott. Az idei szezonban nagyon trendi ez a szín. A 411-es Stay Blue Color Appeal Trio Pro segítségével könnyen készíthetsz te is ilyen ívet magadnak! Nedvesíts be egy vékony ecsetet, mártsd a középső kék színbe, majd húzz egy kék vonalat vele a felső pilláid fölött. Ha a szemednek nyújtottabb formát szeretnél adni, akkor a szem külső sarkában legyen az ív a legvastagabb. Ha kerekebb, nyitottabb szemet szeretnél, akkor viszont a pupillád fölötti részen legyen a legvastagabb. Ha jobban szereted a puhább vonalakat, akkor el is satírozhatod.

A zöld írisz szinte világít a 409-es Forever Rose-tól. A borostyán színű szemhez pedig a 401-es Timeless Khaki-t ajánljuk. Minden trió hátoldalán megtalálod, hogy a benne lévő árnyalatok melyik szemszínt emelik ki a legjobban.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
VIDEÓAJÁNLÓ

Alexa és Tarány kapcsolata nem ér véget az X-Faktorral

A két énekessel a pénteki főpróbán beszélgettünk. Közös munkát is terveznek.