NAGY FERÓ A NÉZŐKRE BÍZTA A DÖNTÉST, LIL. C BÚCSÚZOTT AZ X-FAKTORTÓL

NAGY FERÓ A NÉZŐKRE BÍZTA A DÖNTÉST, LIL. C BÚCSÚZOTT AZ X-FAKTORTÓL

RTLKlub.hu | 2011. november 19., szombat | Adások

A bulislágerek estjén Kocsis Tibor és Lil. C párbaja után a mentorok sem merték eldönteni a továbbjutó sorsát, így végül a nézői voksok döntöttek.


21:54 – Keresztes Ildikó és Malek Miklós nem okozott meglepetést, mindketten saját mentoráltjuk mellett álltak, így azok ellenfelét küldték haza. Geszti Péter nagyon nehéz döntést hozott, de úgy gondolja Lil. C-ben van meg igazán az, ami a színpadra kell, így ő Kocsis Tibit küldte haza. Nagy Feró dönthette volna el a párbajt, de ő Lil. C-t küldte haza, így a nézői szavazatokra maradt a döntés. A bulislágerek estjén a legkevesebb szavazatot Lil. C kapta, így ő búcsúzott az X-Faktortól.

21:51 – Kocsis Tibor Phil Collins Against all odds című slágerével készült a párbajra.

21:47 – A párbajt Lil. C kezdte, aki Enrique Iglesias Hero című számával próbálta meggyőzni a mentorokat, hogy őt jutassák tovább.

21:31 – Megvannak a végleges eredmények – jelentette be Ördög Nóra a feszült versenyzők előtt állva. Baricz Gergő, Muri Enikő, Kováts Vera, a Rocktenors és Tarány Tamás a nézői szavazatok alapján biztosan továbbjutottak, így bizonyíthatnak a jövő héten is. Párbajra kényszerül Lil.C és Kocsis Tibor.

21:22 – Színpadra lépett az este második extra fellépője, az igazi partyarc, Fluor Tomi. Az egykori rapper egy slágereiből összeállított különleges megamixet készített erre az estére, így hallhattunk részletet a Mizuból, a Lájkból és a Halendából is.

21:16 – A hét még versenyben lévő produkció közösen adta elő Cozombolis A zenétől felforr a vérem című számát, amelynél találóbb című dalt nehéz lett volna találni erre a bulis estére.

20:56 – Színpadra lépett az este első extra fellépője a Carbonfools, ami történelmi pillanat a műsor életében. Az X-Faktor közönsége először láthatott olyan zenekart a színpadon, amely inkább az underground vonalat képviseli Magyarországon.

20:42 – Keresztes Ildikó a mezőny legnagyobb egyéniségeként jelentette be Baricz Gergő színpadra lépését. A Jet – Are you gonna be my girl című számával Gergő az összes mentort levette a lábáról, Feró is csak annyit tudott mondani, hogy ez az igazi rock’n’roll.

20:36 – Nagy Feró popkirálynőként konferálta fel második színpadra lépő mentoráltját, Muri Enikőt. Az eredeti előadónál, Lady Gagánál sokkal visszafogottabb ruhában színpadra lépő előadó, mosolyt csalt az összes mentor arcára a The edge of glory éneklése közben. Még Malek Miklós sem tudott belekötni a produkcióba Feró legnagyobb meglepetésére és örömére.

20:18 – Tarány Tamás a Flashdance betétdalának Rácz Gergő által átdolgozott verzióját adta elő, ami rendkívül jól állt neki. A dalválasztást is nagyon megdicsérték a mentorok, de persze nem annyira, mint Tomi hangját, azt ugyanis nem tudták eléggé, mindenki meg volt elégedve szakmailag az énekessel.

20:10 – Kováts Vera nagy megtiszteltetésben részesült a héten, hiszen kevés versenyzőnek adatik meg, hogy a műsorban elénekelt dal eredeti előadója lássa el jó tanácsokkal. Tóth Gabi viszont meghívta magához Verát, hogy kicsit fellazítsa a szerinte feszült versenyzőt. A fiatal énekes lány a mentorok szerint bár jól előadta Miley Cyrus Party in the USA című számát, de többen Tóth Gabinak is igazat adtak, aki szerint kicsit feszült még a az X-Faktor legfiatalabb versenyzője a színpadon.

20:04 – Keresztes Ildikó a tánc és a buli nagymestereként konferálta fel Lil. C-t. A mentoroknak összességében tetszett, ahogy a múlt heti párbaj győztese Ne-yo Beautiful monster című számát énekelte, de Geszti Péter és Malek Miklós kicsit többet várt az afro hajú sráctól.

19:45 – Geszti Péter utolsó még versenyben lévő csapatát a Rocktenorst konferálta fel, akik Chad Kroeger és Santana közös dalával az Into the night-tal készültek a bulizós estére. Feró csak úgy jellemezte a produkciót, hogy korrekt, de Keresztes Ildikónak is nagyon tetszett a tenorok előadása, bár hozzátette, kicsit lehetett volna tisztább hangjuk a fiúknak.

19:40 – Az estét Malek Miklós mentoráltja Kocsis Tibor nyitotta meg Adam Lambert If I had you című számával. Tibi a hét első felét végigszenvedte egy betegség miatt, napokig készülni sem tudott a rá váró újabb megmérettetésre, a mentorok szerint mégis nagyon jó produkciót hoztak össze mentorával. Keresztes Ildikó külön kiemelte, hogy bár Tibinek a lírai számok jobban állnak, most mégis elhitette vele, hogy egy buliba érkezett.

19:32 - Ördög Nóra szokatlan módon az X-Faktor tánckarával együtt köszöntötte a nézőket jelezve, hogy ez az este valóban a táncról és a buliról szól majd.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
kocsis tibi: tibi te szegyen vaggy lil c jobb fero teged kuldot volna haza
2011-11-26 19:39:18
macskka: Megint a tehetségek esnek ki, mint tavaly az sms-es pénzbeszedés miatt! Tavaly Janicsák Veca Wolf Kati. Most az Apolló23 Lil.C. De, ilyen szinpadképtelenek azok maradnak, mint a Rocktenor a Füles pedig a tehetségük is megkérdőjelezhető a stylist sem tud velük mit kezdeni!!! Mi ez ha nem a pénzbeszedésről szóló műsor??? Felháborító!!!
2011-11-21 13:28:14
Kersabe: Sajnálatos, hogy az egyik LEGJOBB versenyző esett ki. Szerintem az egyik legkerekebb előadó, Gesztinek pedig totálisan igaza volt. Az X faktor arról szól, hogy mind szinpadi megjelenésben, mind énekben ottlegyen valaki, nem? Egyszerre! Hát LIL C nagyon ott volt!! A döntőben lett volna a helye! Ellenben Kováts Verának már nem kéne benne lennie a versenyben, mert túl kevés hozzá.
2011-11-21 10:36:00
VIDEÓAJÁNLÓ

Alexa és Tarány kapcsolata nem ér véget az X-Faktorral

A két énekessel a pénteki főpróbán beszélgettünk. Közös munkát is terveznek.