AZ APOLLO23 SZÁRNYALÁSÁNAK A NÉZŐK VETETTEK VÉGET

AZ APOLLO23 SZÁRNYALÁSÁNAK A NÉZŐK VETETTEK VÉGET

RTLKlub.hu | 2011. november 5., szombat | Adások

Geszti Péter ismét rémálomhoz hasonló helyzetbe került. Újra két csapat állt egymással szemben, de csak egy maradhatott. A Rocktenors.

21:57 - A mentorok értékelték a párbajdalokat és szavaztak: Malek Miklós az Apollo23-at küldené haza, Feró is az Apollo23-ról mondana le az X-Faktor további show-iban. Keresztes Ildikó a Rocktenorst küldené haza, Geszti Péterre maradt a döntés. A Rocktenorsra szavazott, így a nézők döntöttek: az X-Faktor az Apollo23-nak ért véget.

21:53 - Az Apollo23 Demjén Ferenc Most kell eldöntenem című örökzöldjével készült a párbajra.

21:50 - A párbajt a Rocktenors kezdi. Bon Jovi Always című balladáját adták elő harmadik párbajukon.

21:35 - Ördög Nóri lezárta a szavazást és megérkeztek a végleges eredmények. Biztosan továbbjut a következő show-ba: Bagosi Alexa, Tarány Tamás, Baricz Gergő, Muri Enikő, Kocsis Tibor, Lil. C, Kováts Vera. Az Apollo23 és a Rocktenors párbajozik.

21:28 - A feldolgozások estéjének extra produkcióját Ágnes Vanilla nyújtotta egy meglepetésvendéggel, a Szerelem első vérig főszereplőjével Bery Arival karöltve.

21:15 - Az X-Faktor 9 legjobb énekese előadta közös produkcióját, a Gringo Sztár Szabadulj fel! című slágerét.

20:58 - Bagosi Alexának mentora, Feró új irányt mutatott. Szexi előadónak akarja látni Alexát, ezért sokat beszélgettek és karakteres női előadók titkát fejtegették. Alexa a Mizu jazzes feldolgozását adta elő, a szöveget is átírták alexásra, a produkció pedig akkora sikert aratott a mentorok körében, mint még soha. Az énekesnő szexi és karizmatikus volt, Geszti elismeréssel értékelte az előadást, Ildikónak is nagyon tetszett, Malek Miklós csupán több tüzet szeretett volna, ám Geszti Péter azonnal szót emelt Alexa mellett és leszögezte, igenis szexi és tüzes volt, épp annyira, amennyire a dal megkívánta.

20:50 - Ismét Ildikó mentoráltja lépett színpadra, ezúttal Baricz Gergő okozott meglepetést. Egy szál gitárral állt ki a közönség elé, de néhány sor után meghajolt és eltűnt a színpad mögött, hogy egy másodperc múlva keményebb taktusokra robbanjon be és szántsa fel a színpadot egy mikrofonállvánnyal a kezében. A mentorok figyelemreméltó egyéniségnek tartják Gergőt és megdicsérték az előadását is. Keresztes Ildikó szerint Gergő egyszeri és megismételhetetlen.

20:42 - Lil. C ezen a héten olyan stílusban mutatkozik be, amilyenben még soha. Az It’s My Life swinges feldolgozásával állt a mentorok és a közönség elé, ezúttal a hangja is mélyebben szólt, mint eddig. A mentorok semmi negatívat nem tudtak mondani a produkcióról, mindannyian le voltak nyűgözve és meglepetten nézték végig Lil. C előadását. Még azt is sikerült elérnie Lil. C-nek, hogy ne a szexi táncoslányokat, hanem őt nézzék a mentorok. Keresztes Ildikó boldogan konstatálta, hogy senki semmi rosszat nem tudott mondani mentoráltjáról.

20:26 - Muri Enikőt a fiúk kedvenceként konferálta fel mentora, Nagy Feró. Enikő egy EDDA-dal, az Érzés feldolgozását választotta, Keresztes Ildikó szerint viszont sokkal több érzés van az énekesnőben, mint amennyit mutatott ebben a produkcióban. Geszti Péter értékelésében elmondta, hogy néha van fűszer az előadásaiban, néha pedig nincs, csak egy dologra kell figyelnie, arra, hogy őszinte legyen. Malek Miklós is csatlakozott ehhez a véleményhez és buzdította Enikőt arra, hogy vállalja fel jobban a személyiségét, mert biztos benne, hogy az legalább annyira gyönyörű, mint a hangja.

20:17 - A Rocktenors már két párbajról tért vissza győztesként, de a múlt heti párbaj jobban megviselte őket, mint az első. Visszatértek a gyökerekhez és a 80-as évekhez a Take On Me-vel. A mentorokat megosztotta az előadás, Maleknek tetszett és megdicsérte Máriót a magas hangok kiénekléséért, Ildikónak és Ferónak viszont egyáltalán nem jött be a produkció.

20:09 - Kocsis Tibor dühös volt magára a rock-esten bemutatott produkciója miatt. Malek szembesítette mentoráltját a hibáival, mielőtt folytatták volna a gyakorlást. Tibor ezúttal egy hozzá jobban passzoló dalt választott, az I Want To Know What Love Is feldolgozását. Geszti Péter megdicsérte az énekest, de hiányolta a varázst, ami a Queen-dalnál már megcsillant. Ildikónak az első feléig nem tetszett a produkció, de a végére magával ragadta, Feró hasonlóképpen érzett, de elismerte, hogy Tibor elindult a fejlődés útján. Malek Miklós rosszindulatúnak nevezte mentorkollégáit és elmondta, hogy amit Kocsis tud, azt nem lehet megtanulni, arra születni kell.

19:55 - Az Apollo23 Rihanna Umbrellájának rockabillys feldolgozását választotta, a három fiú egy-egy táncoslányt pörgetett a produkció alatt. Malek Miklós megvette az előadást, tetszett neki és szerinte jól illett a dal a fiúkhoz. Keresztes Ildikó továbbra is a lazaságot hiányolta, Feró kicsit unta a produkciót, de kedve támadt táncolni közben, végül megdicsérte a táncoslányokat. Geszti azt mondta a fiúknak, hogy jól összezavarták Ferót és büszke rájuk, amiért nemcsak az előadás volt szuper, de jól is énekeltek.

19:48 - Tarány Tamásnak nehéz volt a rock-est, pedig ez a stílus igazán az ő asztala. Az adás előtt szakított a menyasszonyával, de nem akarja, hogy a magánéleti problémái bármire kihassanak. A feldolgozások estjére Madonna Music-jának rockos változatával készült és óriási sikert aratott. Feró csak Tamás mozgását kifogásolta, de minden más nagyon tetszett neki. Keresztes Ildikó is elégedett volt, de nem találta merésznek a dalválasztást, Geszti viszont megdicsérte Tamást és azt mondta, hétről hétre nagyobbra nő a szemében. Malek Miklós elismeréssel nyugtázta, hogy mennyire sokat és mennyire gyorsan fejlődik az énekese.

19:40 - A feldolgozások estéjét Kováts Vera nyitotta a How Do You Do! újragondolt verziójával. Mentora szerint ez a dal elénekelhetetlen. Geszti Péter úgy érezte, hogy egy matinéműsort lát és leszúrta Vera mentorát, Ferót, mert szerinte túlcukrozta ezt a dalt. Keresztes Ildikónak sem tetszett a produkció, szerinte az énekesnő ma volt a leggyengébb. Malek Miklós annyira imádja Verát, hogy nem tud rá haragudni emiatt a dalválasztás miatt.

19:30 - Ördög Nóri sapkában lépett be a színpadra, hogy végre ne a hajával legyenek elfoglalva az újságírók, de gyorsan a mentorokra terelődött a figyelem. Geszti Péter sok levegővétellel és fohászkodással élte túl a múlt hetet, az Ikrek most már a fiúcsapatoknak szurkolnak.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
Petra: az Apollo23 a legjobb.nemtom mért ők estek ki akkor..:// a rocktenors sokkal rosszab:S:@@ Tomíí.<33
2011-12-21 12:15:33
Név: bruce lee:elöadokat keresnek nem majmokat ideje hogy kiestek nyálbol elég lil.c king
2011-11-12 09:06:18
Dóri: Szerintem az Apollo23 volt a legjobb!
2011-11-08 16:43:43
Gyongyi: Nekem az Apollo23 volt a kedvencem, de itt mar mindenki nyero!!!
2011-11-07 22:04:45
Piroska: Nem gondolkodik a Geszti mentor??? Szerintem nem véletlen, hogy már harmadik alkalommal párbajozik a Rocktenors. Minden alkalommal ott vannak a leggyengébbek között.Ezért kell továbbjuttatni? Vegye már észre, hogy nem jó és nem szeretik őket annyira mint a többieket. Csak ordítanak és nem énekelnek.
2011-11-07 17:09:01
JULI(aki nagyon szereti az APOLLO23 ♥♥♥♥): APOLLO23 nálam mindig ti lesztek a nyerők!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥
2011-11-07 16:44:52
kicsi lány: Hajrá Alexa! Enikő és Gergő is nagyon klassz! Sajnálom az Apolló23-at!
2011-11-07 15:57:59
X: Malek is meg Fero is taktikazott, hisz ez a mentorok versenye is, inkabb menjen haza egy erosebb ellenfel mint egy gyengebb, nem gondoljatok ??
2011-11-07 15:21:41
Rozika: Szerintem aki a 12- ben van mind nyertes
2011-11-05 22:42:14
em: nagyon jo volt gergo apolo 23 ti voltatok a kedvenceim
2011-11-05 22:41:53
Eszti: Na azt hiszem, számomra most ért véget az X-faktor. Van pár olyan a műsorban, akiket nem szeretek, de a "Rockterrors" az egyetlen, akiknél kénytelen voltam még a fülem is befogni, mert nem bírom hallgatni azt, amit művelnek. Szerintem egyszerűen borzalmasak. Már azt sajnáltam, amikor Gyurcsík Tibit kiejtették miattuk. Majd az ikrekkel még megbékéltem, mert őket szintén nem szerettem, bár úgy vélem, ott sem nekik kellett volna távozniuk a kettő közül. Azzal viszont, hogy az egyik kedvencemet, az Apollo 23-t is kiejtették ezzel a Rocktenors által produkált, számomra értékelhetetlen üvöltéssel szemben(és már harmadszorra!!! benntartják őket), nálam a műsornak vége. Szurkolok Tarány Tamásnak, hogy nyerje meg, de nézni már tuti nem fogom a műsort.
2011-11-05 22:40:22
Név: Igen Igen Roctenors még a vera és ti lesztek a döntőben :)
2011-11-05 22:38:29
Kitti: Én amikor meghallottam hogy ők párbajoznak,meggyőződtem hogy az Apollo 23 fog tovább jutni. A Rocktenors már jók,de az Apollo 23-nak viszont még kellet volna egy picikét fejlődniük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-11-05 22:35:46
Név: Még szép hogy a Rocktenorsz ment tovább,végre van igazság,eddig legjobb csapat,furcsa hogy amerikában már oltári sikereket értek volna el,csak itt nem hallanak az emberek?Mit keres még a vera ott?És az Alexa? Vannak még ott nagyon gyengék,mázli hogy jol néznek ki,a hang nem számit?Jo hogy adelt szeretik az emberek és nézik a tehetségét is.Hájrá Rocktenorsz!!!!!!!!!!!!!!
2011-11-05 22:33:20
Név: A rocktenors ha nem most akkor majd kiesik jövő héten!
2011-11-05 22:31:07
R.N.: Undorítóan manipulált ez a műsor. Állandóan a drámát keresik a nézettség kedvéért, nem véletlen, hogy harmadszorra párbajoztak egymással ugyanazon mentor emberei. Mint ahogy azt sem hiszem el, hogy az Apollo 23-ra szavaztak a legkevesebben. Fiatal srácok, jóképűek, jól énekelnek, jól néznek ki együtt a színpadon, nem egy náluk gyengébb előadó van még versenyben. Igaza van az előttem szólónak, a Rocktenorsnak kellett volna kiesnie. Ők is jók, de egyértelműen az Apollo 23 a jobb és sokoldalúbb. Ferónak meg mindegy, mi jó, mi nem, amiben benne van a "rock" szó, azt továbbjuttatja...
2011-11-05 22:30:57
Név: Apollo 23 sokkal jobbak voltatok! Nem tudom hogy lehet az hogy nem veszik észre a mentorok hogy nem kell már a rocktenors!
2011-11-05 22:30:21
Név: Utalom a rocktenors-t!! APOLLO23 a nyeroo!! Szeretlek titeket:(
2011-11-05 22:29:54
nesike88: Neeeee!:(:(:(:(:(:( Nagyon nagyon nagyon sajnálom, h az Apolló23 esett ki a Rocktrenornak kellett volna!!Nézők!! miért őt ejtettétek ki nem értem, ahelyett, h inkább Verácskát vagy Gergőcskét, vagy Lil. C-t löktétek volna ki!!!! Apolló23: sok sikert kívánok az életetekhez, karrieretekhez!! Szívből kívánom, h sikeresek legyetek csak így tovább, nagyon jók vagytok, ti vagytok a legjobb csapat!! Remélem sok jót fogunk rólatok hallani!!!
2011-11-05 22:29:47
Név: Senki nem kíváncsi a rocktenorsra! Gratulálok Feró meg Miki kb. megfeleztétek a nézettséget!
2011-11-05 22:27:10
Név: Egyszer énekelhetett a rocktenors a műsorban úgy ahogy szeretnek, az Adaggio-t, és nem kellett párbajozniuk, hagyni kell őket úgy énekelni, mint a párbajaikban!!!
2011-11-05 22:24:35
Név: Apollo23 <3 :(
2011-11-05 22:20:00
Alex: Nem így kellett volna véget érnie, és a rocktenorsnak kellett volna kiesnie, és ezt mindenki tudja! Komolyan nem hiszem el hogy lehet ez! :( Sajnálom fiúk! Jók voltatok!!! Üdv, Alex
2011-11-05 22:17:48
dewu: Ez most mi?!? A terroristáknak kellett volna haza menni, de a gyorsabbikból
2011-11-05 22:16:15
csacsa_4780: Péter! Bár nem értesz a ROCK-hoz, szeresd kérlek! Nincs más dolgod ezek után, mint hagyni őket úgy énekelni, mint a párbajdalokban, hidd el, verhetetlenek lesznek! Sok sikert és erőt munkátokhoz! Hajrá RockTenors!!!!!
2011-11-05 22:16:02
Név: Hát,nagyon sajnálom a srácokat. Szerintem nagyon jók voltak! Igazán kár, hogy kiestek!!!
2011-11-05 22:15:39
Név: Közönség döntött,ezt választották mentorok,nem erőltették a Rocktenorst senkire.
2011-11-05 22:14:23
escape: Magyarország jelesre vizsgázott objektivitásból, elfogulatlanságból. az igaz értékek felismeréséből, testvéri szeretből...... nem úgy mint Geszti Péter. Nem lett volna szabad olyat mondania, hogy ti messziről, idegen világból jöttetek, az Apollo23-ra pedig, hogy ti a mieink vagytok.... Miért Geszti, mi határontúliak nem vagyunk talán magyarok ?!?!?!?!? Szerintem nehezebb magyarnak maradni határon túl, mint az Anyaországban.
2011-11-05 22:14:13
cccp: Halistennek kiestek!!Mar ideje volt!!benak es kesz:))Hordjak ok a bikinit s ne enekeljek:))
2011-11-05 22:14:03
Nóri: Ez nem volt igazságos az Apollo 23 volt az egyik legjobb a mostani mezőnyből..:( A rocktenors meg már 3. nyert?? már műlt héten is ki kellett volna esniük... Csalódás ez az este...
2011-11-05 22:12:50
Név: Teljesen le vagyok sújtva :-( Esztétika is van a világon. Geszti Péternek igaza van. Malek Úr csalódtam.
2011-11-05 22:12:34
hali: Ezeket a tenorsokat nem lehet kirúgni onnan??? Be lettek betonozva vagy mi??? Küldjétek már haza őket könyörgöm! Nem véletlenül párbajoznak már 3x-ra! MENNYENEK MÁR HAZA!!!!!!!
2011-11-05 22:11:56
Név: Emberek, hol van a fületek? a Rocktenors még rockot sem tud énekelni szörnyűek, a párbajban valóban többet nyújtanak, de nem csak azt kell nézni, mikor az életükért énekelnek. Az Apollo 23 király volt, mintha mindig is együtt énekeltek volna! Emberek, emberek nincs fületek.
2011-11-05 22:10:13
em: jok vagytok apolo 23 titeket szeretlek nem tetszett roktenors sajnalom
2011-11-05 22:09:59
Melody: Hajrá Apollo23<3
2011-11-05 22:09:32
Csaba: Azért megkérdezném Gesztitől, hogy ezek után hogy tud a Rocktenors szemébe nézni őszintén?!
2011-11-05 22:08:40
norbics01: Nem értem, miért kell erőltetni a Rocktenors-t? Hamisak voltak!!!!!!!Egy kalap s..r!!!!
2011-11-05 22:08:39
Név: Nincs fülük a szavazóknak? A gyengék még mindig menetelnek. Nem hiába van a Rocktenors mindig a kiesők között. Gyengék és hamisak. Baricz Gergő is nagyon gyenge. Nem is értem, hogy kerülhetett a műsorba. A barátja is sokkal jobb volt nála. Remélem, hogy amikor a lányok, a többi fiú és a Gergő között kell dönteni, akkor lesz fülük a nézőknek.
2011-11-05 22:08:25
GergoHD: Hát ez szomorú úgy látszik ez kell Magyarországnak egy ilyen "Rocktenors" sz*r és az a legmeglepőbb hogy ezek szerint végigviszik őket a műsoron :S -.-
2011-11-05 22:07:39
Név: a rock tenorsnak kellett volna kiesnie, nem látják a mentorok hogy 3adszorra párbajoznak??? nem szereti őket a nép.... de valamiért az apollo 23at se én még is úgy gondolom ők elősször párbajoztak őket kellett volna tovább jutattni... nem azokat akiket a mentorok 3adszorra erőltetnek a nézőkre... ennyi...
2011-11-05 22:07:24
Niki: Szégyen hogy a Rocktenors jutott tovább !!!!!
2011-11-05 22:07:16
Név: Istenem rocktenors marad áhhhhh nem hiszem elll
2011-11-05 22:06:31
Név: neeeeeeeeeeeee!!!!:((((((((((
2011-11-05 22:05:05
Nesike88: Nem tudom ki az a buta, aki Baricz Gergőre és Kováts Verára szavaz. Szerintem ők nagyon, de nagyon nem idevalók. Belátom, h Verának jó a hangja, de!!!! ő nem idevaló!!!!!!! Túlságosan beképzelt, illetve nagyon fiatal, az iskolapadban lenne a helye!!!!! Baricz Gergőkének meg egyáltalán nem jó a hangja, nem is tudom mit keres még ő itt!!! Az csak egy dolog, h határon túli, de ez már pofátlanságnak a teteje, már a legelső döntőnél ki kellet volna szavazni, már csak azért is, mert nagyon tiszteletlen volt Geszti Péterrel, ő is egy beképzelt majom!!!Na meg ez a Lil. C is. Ő Jacko 2, nem tud újat mutatni.Unalmas!!!! Nagyon sajnálom, h 2 olyan csapat áll a párbajon, akik nem érdemli meg, h párbajozzon. Eddig nagyon szerettem az X-faktort, de most már....... Felidegesít.. inkább nem is nézem. A kedvenceim : Hajrá Alexa, Enikő, Tamás, Tibor, Apolló 23!!!!!!!!!!!!!
2011-11-05 22:04:17
Gabi: Hajrá Apollo 23! Azt gondolom, hogy a mentoroknak azt kell nézni, hogy a közönségnek mi tetszik! A közönségnek a RockTenor nem igazán tetszik!
2011-11-05 22:01:37
dewu: Remélem a terroristák mennek haza, ha nem nincsen igazság
2011-11-05 21:59:54
Anna: Alexa és Vera a legjobb! HAJRÁ csajok!
2011-11-05 21:59:19
annacska: nem bírom a verááát...fujj
2011-11-05 21:59:01
Név: hajra APOLLO23!!!!!!!!!!!!
2011-11-05 21:55:29
Név: Ma Gergőnek kellett volna kiesni. Szörnyű repedt fazék hangja van.
2011-11-05 21:49:55
Orsii :): Gyerünk apollo23 :) <3 Roktenors :) <3 Baricz Gergő :)<3 Lil.C :)<3
2011-11-05 21:41:35
Név: Alexa vagy Enikő ! Szerintem a legjobbak..
2011-11-05 21:31:28
Edit: Nagyon rossz volt ma a Gergő remélem Ö esik ki.
2011-11-05 21:29:23
zil: Gratulálunk Gergő! Gyerünk szavazzatok, ne sajnáljatok rá egy smst.
2011-11-05 21:27:29
gergő: Gergő ma nagyon rossz volt. Nem is tudom milyen hangon éneket?
2011-11-05 21:27:20
Veca fan: Veca a legjobb! :D
2011-11-05 21:26:22
kerényi gergő: szerintem a legjobb a gergö
2011-11-05 21:25:26
Bogika: Hajrá Bagosi Alexa nekem te vagy a kedvencem! Borza Bogi 6éves
2011-11-05 21:24:09
kerényi gergő: szia
2011-11-05 21:23:47
Név: Muri Enikő és Bagosi Alexa a legjobb!!!!!!!!!!!!!!
2011-11-05 21:23:28
K.I.N.G. #23: Hihetetlen szép Muri Enikő és nagyon bájos Kováts Vera... Alexa féle Mizu viszont elképesztő volt! :)
2011-11-05 21:21:48
Borsi: Muri Enikő magasan viszi a pálmát, de az Apolló 23 is szuper.Csak így tovább,hogy a nézők is jól szórakozhassanak,köszi
2011-11-05 21:20:19
Név: ROCKTENORS mert nem adják fel, mert hatalmas amit csinálnak, mert van hangjuk és egyéniségük APOLLO23 mert ők tényleg egy csapatnak teremtettek, és annyira jók együtt TARÁNY jó ő még sose hozott színvonalon alulit, és mert neki kell megnyerni az xfaktort KOCSIS mert őszinte, mert kellemes mert jó, mert tiszta ALEXA én nem különösebben rajongok érte, és a mizut is utálom, de ma, hatalmas volt! Akiben csalódtam: Enikő, ez lagymatag, ez semmi; Vera ez miez? Csajok ti 100x jobbak vagytok.. A többiektől eddig se esett le az állam, ma sem. Párbajra mondjuk Gergő, akit nagyon szerettem amíg nem élő show-zot...
2011-11-05 21:19:17
Én: Kocsis Tibor nagyon jó voltál, nyerő............
2011-11-05 21:13:59
naruto: Hol van a chat???
2011-11-05 21:13:58
klaudia orbán: hajrá gergő hajrá alexandra hajrá enikő :))))))) <3
2011-11-05 21:13:52
Biro: Lil C a kiraly
2011-11-05 21:13:21
Név: hajrá gergő hajrá enikő hajrá alexandra
2011-11-05 21:13:11
Tibiprof: Valóban, hol van a chat? Vagy ez volna az?
2011-11-05 21:11:31
Név: Vera imádlak.Csak így tovább :)
2011-11-05 21:11:31
Andy: sztem Kocsis Tibi és Tarány Tomi a jók.
2011-11-05 21:09:49
Laca: Vera nagyon jó volt , Rocktenors is bejött így tovább
2011-11-05 21:07:31
Véghelyi Fanni: Muri Enikő a legjobb,és a kedvencem és azt szeretném hogy ő nyerje meg az X-faktort. És soksíkert kívánok neki..
2011-11-05 21:07:17
Andy: Nekem Tarány Tamás és Kocsis Tibor tetszett a legjobban, sztem a rocktenors és Baritz Gergő nem tetszik.
2011-11-05 21:06:54
Csabi: Muri Enikő a legjobb.Hajrá Enikő!
2011-11-05 21:05:46
Név: Apolló nagyon jó!
2011-11-05 21:05:29
Dori: Hajrá Vera! MA mindenki jó volt!
2011-11-05 21:02:50
Csabi: Hol a többi előadó?
2011-11-05 21:02:40
Kitten1987: Hát... Szerintem most erősebb a mezőny, mint a korábbi x-faktorban volt... Nagyon sok jó van... Így választani sem nagyon tudok, de azért mégis a rocktenors felé billen, mert egy teljesen új típusú dologgal álltak elő, és ettől különlegesek is a szememben, és bátrak is. Nagyon jól is csinálják, összehangoltan és nagyon jó a hangjuk. Emellett még tudnék másokat is dicsérni, hiszen tényleg nagyon sokan tudnak tisztán, és jól énekelni, és emellett sokan közülük színpadra is született. Barna Gergelyt, és Oltyán Attilát sajnálom, mert ők is nagyon jók voltak (és még mindig azok). Remélem jövőre azért próbálkoznak még. Nekem most már csak egy páros nem nyeri el a tetszésemet ez pedig az Apolló23... A többieknek szurkolok!
2011-11-05 21:01:54
Zsu: Világ színpadra való!!!!
2011-11-05 20:54:44
jkmdxlks: hol a chat?
2011-11-05 20:49:28
jkmdxlks: hol van a chat?
2011-11-05 20:49:18
jkmdxlks: Hogyan lehet chatalni a versenyzőkkel?
2011-11-05 20:48:55
Marci: Enikő nem csak győnyőrű de egy nagyonnagy énekes.Padlot fogtam.Verácska is nagyon jó volt már csak Alexára várok.
2011-11-05 20:48:26
szisziseva: mindenki szuper
2011-11-05 20:45:58
tüncibaba: szerintem a legjobb két versenyző a KOVÁS VERA és a KOCSIS TIBI de azért kár hogy nincsenek az IKREK
2011-11-05 20:45:56
c:): te vagy a király vera
2011-11-05 20:43:33
Név: szerintem a 2 legjobb énekes a MURI ENIKŐ és a KOCSIS TIBI IMÁDOM ŐKET!!!!!!!!!!
2011-11-05 20:43:22
vera: nagyon jó volt csak igy tovább
2011-11-05 20:43:07
vera: nagyon jó volt csak igy tovább
2011-11-05 20:43:07
Név: Hajrá Kováts Vera és Apollo23!!!
2011-11-05 20:42:11
att.: rock tenors. hajrá!hajrá!a rock örök és halhatatlan!
2011-11-05 20:42:09
nikő: Enikő a legjobb!!!!!!! Hajrá Enikő!!!!
2011-11-05 20:41:15
Adrienn: Enikőő a legjobb!!:D Apollo23 is tök jóó!!Rennl olyan cukki!!::XDD$$$$
2011-11-05 20:40:59
Flóra: Hajrá Kováts Vera és Apollo23!!!
2011-11-05 20:40:54
betti: hajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjrrrrrrrrrrrrrrrrrráááá vera
2011-11-05 20:40:50
betti: kovács vera a király ő lesz a nyerő szavazzatok rá
2011-11-05 20:39:48
Név: Muri Enikő egy ragyogó tehetségű kiscsaj. Én nagyon bírom. Nagyon jól és pontosan énekel. Aki ezt nem hallja, annak baj van a fülével, és a lélek is benne van. Jól fel volt építve a dal, jó volt!!
2011-11-05 20:39:12
Jani: Rock Tenors borzalom amit előadott!! Nincs igazam?
2011-11-05 20:39:05
Név: a rock tenors nagyon jó
2011-11-05 20:39:05
Név: a rock tenors nagyon jó
2011-11-05 20:39:03
Jancsi555: Gyerünk Vera te vagy a legjobb,te fogsz nyerni!!!
2011-11-05 20:38:33
Miki: VERA SZERETÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-11-05 20:38:32
Név:: Muri Enikő a legjobb, ez az EDDA dal nagyon átjött!Gyönyörű volt!!Csak így tovább!!!!!!!!
2011-11-05 20:37:26
Tibiprof: Hát, ... ez nem volt az igazi. De még igy is szeretem ahogy Enikő énekel. Imádni való.
2011-11-05 20:36:34
Vari: Nagyon szépen énekeltél Enikő!;-)))))
2011-11-05 20:35:48
Anna: Muri Enikő és Kováts Vera a LEGJOOOOB!!!!!!!!
2011-11-05 20:35:45
Név: apollo23 a legeslegjobb! (Tamás<3)
2011-11-05 20:35:41
Név: NAGYON SZUPER VOLTÁL MURI ENIKŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!!!
2011-11-05 20:35:36
Név: NAGYON KIRÁLKY VOLT VERAA!!!!!!!!!!!!!
2011-11-05 20:35:09
Név: muri enikő igazi tehetség!
2011-11-05 20:34:12
Joe: Alexa! Állj ki és mutasd meg, hogy kell ezt csinálni! ;)
2011-11-05 20:34:12
Név: Hát nem tudom, lehet az én fülemmel van baj, vagy nem ugyanazt hallom, mint akik ott ülnek.......de nekem eddig nem nagyon volt egy tiszta hang sem. A rocktenors kifejezetten hamis volt, szegény Enikő is alatta énekelt, lehet le kell cserélnem a tv-t :)))
2011-11-05 20:33:55
Név: Nagyon jó volt ENIKŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!! <3
2011-11-05 20:33:50
Név: Kováts Vera nagyon jó voltál!!!!!!!!!!!!!!! Te vagy a kedvencem
2011-11-05 20:33:48
Név: hajrá ENCY
2011-11-05 20:33:37
Név: hogyhogy ilyen sok magyar számot hallok?
2011-11-05 20:32:24
Nightwish1: Kovács Vera a legjobb, a többiek jobb ha hazza menek és nem pazarolják az idött,a többiek nem érnek egy macska szart semm
2011-11-05 20:31:16
Név: a Rock Tenors borzalom volt, hogy nem verte ki a biztosítékot a mentoroknál??? Érthetetlen!!!
2011-11-05 20:30:18
Név: Egész egyszerűen féltékeny a többi mentor a Kocsis Tiborra. Különben tavaly ugyanezt csinálták a Vastagh Csabival is, még az utolsó fordulóban is szívatták, aztán mégis megnyerte!!!!!! Hajrá Kocsis Tibi szuper volt!!!!
2011-11-05 20:28:56
Név: a rock tenors nagyon jó volt.az eddig fellépők közt a legjobb!
2011-11-05 20:26:04
Név: i love you vera !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-11-05 20:25:42
Név: Nem rossz az Apollo23!
2011-11-05 20:18:06
Név: Nem rossz az Apollo23!
2011-11-05 20:17:42
Név: menj fülészetre te hallássérült
2011-11-05 20:17:29
Wikykeh: Hajrááá APOLLO23!!! <3
2011-11-05 20:17:27
Név: A Muri Enikő a legjobb!!! ez tuti.
2011-11-05 20:16:06
x-faktor <3: Vera nem is gyenge!!! Csak akkor szidd, ha te jobban énekelsz!
2011-11-05 20:15:17
anna: Gyerekek! Rohadt jó volt a Kováts Vera! Színes, erős,fa**a
2011-11-05 20:15:10
Zsu: Hajrá Tamás,Te vagy a legjobb!
2011-11-05 20:14:15
vanda: a tarány tamás a leges legjobb az x-factorban
2011-11-05 20:14:08
Név: nagyon jo vagy vera csak igy tovabb
2011-11-05 20:14:05
skaterboy: hajrá apolló 23 ti vagytok a legjobbbak!!!
2011-11-05 20:13:25
Roland: Lil.C a legjobb HAJRÁ Lil.C
2011-11-05 20:13:01
Név: te vagy a legjob lil.c hajra
2011-11-05 20:12:12
Smiley8995: Szerintem mindig is a 3 lány volt a legjobb remélem Feró elviszi mindeggyikükett a döntőig
2011-11-05 20:11:58
Név: Tamás király voltál hajrá így tóvá b
2011-11-05 20:11:20
Név: hajra apollo23
2011-11-05 20:11:18
Név: nekem a Bagosi Alexa a kedvencem <3
2011-11-05 20:11:06
Név: hajra kocsis
2011-11-05 20:10:48
Borika: APOLLO és ENIKŐ a legjobb
2011-11-05 20:10:25
géza: a vera k..va jó
2011-11-05 20:09:46
Név: hajrá Enikő! te vagy a legjobb
2011-11-05 20:09:13
Mercy: Kováts Vera nagyon jóó volt! Csak így tovább!!!
2011-11-05 20:08:59
Nikoletta: Szerintem Kováts Vera nagyon jó ((: Lil C ő az elejétől fogva a kedvencem, imádlak !! Apollo23 rólatok nem is merek nyilatkozni, mert annyira jók vagytok :D HAJRÁ !!
2011-11-05 20:08:53
Név: Kováts Vera 4ever
2011-11-05 20:08:48
Simon: Rocktenors! Mindent bele!
2011-11-05 20:07:20
Vivcsy: Szerintem Tarány Tamás volt eddig a legjobb.:P
2011-11-05 20:07:08
Sugarbird: Apollo megint eszméletlen volt!
2011-11-05 20:06:46
Név: nekem az apollo23 tetszett eddig a legjobban
2011-11-05 20:06:02
Nightwish: Kovács Vera te vagy a legjobb Erdély neked szurkol
2011-11-05 20:05:58
Vivcsy: Szerintem Tarány Tamás volt eddig a legjobb.:P
2011-11-05 20:05:47
LIL C: Mikor lesznek fönt a produkciók?
2011-11-05 20:05:43
Zsani: Kováts Vera, csak Feróra hallgass! Nagyon jó voltál!!!!
2011-11-05 20:05:29
Név: Apollo 23 hűű nagyon jó voolt!!
2011-11-05 20:05:11
Egy Ember : amugy alexa sajnálom hogy az Ikrek kiestek :((((((((((((((((
2011-11-05 20:04:30
livikee: Lil.C. Ő a legnagyoob imádás waaan....:)
2011-11-05 20:04:25
Nat: Apollo 23 a király!!!!!!!!!
2011-11-05 20:04:13
Név: Apollo 23 a legjobb. Imádom őket. Csak úgy, mint Tarány Tamást! Hajrá!!!!!! Nyerjetek!:) Ti vagytok a legjobbak!
2011-11-05 20:03:43
Anna: Muri Enikő neked szurkolok!!! :D Kováts Vera te is jó voltál!!! HAJRÁÁ......
2011-11-05 20:03:22
Egy Ember : Szerintem mindenki jo én mindenkit szeretek csak a rocktenorsot nem
2011-11-05 20:03:16
Nikxi: Hajrá Apollo23!!!<3
2011-11-05 20:03:01
Beatrix: Verácska jo volt amit csináltál
2011-11-05 20:02:42
Név: vera igen is nagyon jóó
2011-11-05 20:02:35
Nikxi: Nagyon jó volt az Apollo23:)!!!Hajrá Fiuk!!
2011-11-05 20:01:40
Név: nagyon jó volt kovács vera
2011-11-05 19:55:38
kris: kováts vera a legjobb
2011-11-05 19:50:43
annuci: ez a Kováts Vera borzasztó gyenge egy valami... bántotta a fülemet.. szörnyűű
2011-11-05 19:46:29
annuci: ez a Kováts Vera borzasztó gyenge egy valami... bántotta a fülemet.. szörnyűű
2011-11-05 19:46:28
VIDEÓAJÁNLÓ

Alexa és Tarány kapcsolata nem ér véget az X-Faktorral

A két énekessel a pénteki főpróbán beszélgettünk. Közös munkát is terveznek.