KERESZTESNEK KELLETT DÖNTENI: DEMES TAMÁST KÜLDTE HAZA

KERESZTESNEK KELLETT DÖNTENI: DEMES TAMÁST KÜLDTE HAZA

RTLKlub.hu | 2011. október 22., szombat | Adások

Demes Tamás és Lil C párbajozott a bennmaradásért. Feró és Malek Tamást, Geszti Lil C-t küldte haza. Ildikónak kellett kimondani a végső szót.

22:15 - A mentorok értékelik a két párbajprodukciót, Feró Tamást küldené haza. Malek Miklós szerint Lil C ma volt a legjobb, ő is Tamás nevét mondta kiesőként. Geszti Lil C-t küldené haza. Ildikónak kell döntenie. Keresztes elsírta magát és úgy érezte, nem tud dönteni. Végül mégis kimondott egy nevet és Demes Tamást küldte haza.

22:08 - Soha nem fordult még elő, hogy egy mentor két versenyzője párbajozik egymással, de ezúttal a Fiúk közül került ki az a két énekes, aki a legkevesebb szavazatot kapta. Demes Tamás és Lil C mérkőzik meg egymással, Ildikónak pedig mondania kell egy nevet a párbaj után. Demes Tamás kezdett Alicia Keys Fallin című slágerével. Lil C is lassú dalt választott, Michael Jackson Man In The Mirror-ját.

22:01 - Megszülettek a végleges eredmények. Biztosan továbbjut a következő élő show-ra: Kocsis Tibor, a Rocktenors, Bagosi Alexa, az Apollo23, Kováts Vera, Tarány Tamás, az Ikrek, Muri Enikő és Baricz Gergő.

21:59 - Ördög Nóra lezárta a szavazást.

21:48 - A 11 döntős előadta közös produkcióját, a Back II Black Te vagy az, akit a legjobban című slágerét.

21:29 - A 11 versenydal után extra fellépőként Tóth Gabi adta elő Jöjj még! című rockballadáját az X-Faktor színpadán.

21:20 - Kocsis Tibor tökéletesen énekel, de az első élő show-ban a mentorok megállapították, hogy ki kell hoznia magából az állatot, amiben Malek Miklós azzal segített mentoráltjának, hogy elvitte sportolni, majd addig-addig énekeltette vele a dalát, míg Tibi igazán be nem pöccent. Az énekes megvadította közönségét a Queen Somebody To Love-jával. Geszti szerint Tibi a rock ’n’ roll angyala lett és ma este megmutatta, hogy nagyon él. Keresztes, Feró is nagyon elégedett volt, nem beszélve mentoráról, Malek Miklósról, aki a dal közben is folyamatosan hergelte Tibit.

21:13 - Az Ikrekkel egy hete nem voltak elégedettek a mentorok. Miután Bea és Mariann kifutották magukból a feszültséget, mindent beleadtak a második élő show-ra való felkészülésbe. Fergie Big Girls Don’t Cry című dalát választották. Feró szerint nehezen indult a dal, de a közepén elkapták a közönséget. Malek viszont nem találta elég jónak a lányokat, úgy véli, 2-3 év kellene nekik ahhoz, hogy a többiek szintjére jussanak. Keresztesnek az előadás tetszett, de a dal dinamikájával voltak problémái. Geszti szerint Bea és Mariann sokat fejlődött az elmúlt hetekben.

20:57 - Demes Tamás valami olyat vállalt, amit nem sokan mernek. Cserháti Zsuzsa Hamu és gyémánt című dalát választotta. Keresztes szerint Tamás egy nagy amplitudójú énekes, ezért nehéz választani neki dalt, Gesztinek a produkció végén megérintette a szívét, ehhez a pillanathoz gratulált Tominak. Maleknek tetszik Tamás hangszíne, de darabosnak tartotta az előadást, viszont örül, hogy kezdi megtalálni a saját útját. Ferónak a szenvedély hiányzott a dalból.

20:49 - Bagosi Alexa az első élő show előtt bokasérülést szenvedett, ami megnehezítette a fellépését, de sem ő, sem mentora nem adta fel. Feró eldöntötte, ha Alexa nem tud táncolni, majd ő fog helyette. Az énekesnő a Girls Aloud Jump! című dalát énekelte, a kivetítőn pedig Feró táncolta el az Igazából szerelem című film jól ismert táncmozdulatait. Keresztes szerint ez volt Alexa legjobb produkciója, megjött végre a dög, amit hiányolt az énekesnőből. Malek csak Ferónak gratulált a produkciójához, mert Alexáé nem tetszett neki, unalmasnak tartotta. Geszti csatlakozott Malek véleményéhez, szerinte zavarba ejtő volt az előadás és nem volt benne a lelke, nem illett hozzá ez a dal.

20:41 – Baricz Gergő egy hete megmutatta, milyen jó mozgása van, és hogy tud óriási bulit csinálni a színpadon. Ezúttal újra a lírai oldala kerül előtérbe, a Wet Wet Wet Love Is All Around című slágerén keresztül próbál eljutni a nézők szívéhez. Malek szerint Gergő egy nagyon érdekes figura, akire mindenki kíváncsi, de a dalt hamisnak hallotta. Feró nem találta jónak a dalválasztást, Geszti egyetértett, szerinte olyan volt, mintha Iggy Pop Abbát énekelt volna. Keresztes hevesen kiállt mentoráltja mellett és elárulta, hogy felnéz Gergő művészetére és szereti őt.

20:25 – Kováts Vera sokat önállósodott, mióta együtt lakik a többi versenyzővel és ezt nagyon élvezi. Feró szerint Vera ösztönösen dolgozik a színpadon. Ez akutális produkciójából is kiderült, Sara Bareilles Love Songjából. Gesztinek az jutott eszébe, hogy egy ilyen kicsi lány miért nincs már ágyban? De óriási szerencse, hogy nem ott van, különben nem tudta volna élvezni a produkcióját. Malek csak arra kérte Verát, hogy ne spóroljon az energiával, Feró szerint viszont nem spórolt, megy vele egészen a döntőig.

20:17 – A Rocktenors múlt héten párbajozott, amitől kicsit megrogytak a fiúk, de mentoruk adott nekik energiát a felkészüléshez. Gyorsan továbbléptek és minden tudásukat beleadták a második produkcióba: az Adagio rockfeldolgozásába. Feró szerint nehezen indult a dal, de ahogy ment előre, egyre jobb lett és élvezte a produkciót. Keresztesnek hiányérzete maradt, nem érintette meg a dal, de elismerte, hogy nagyon jól énekeltek. Malek Geszti dalválasztását kifogásolta.

20:10 – Lil C az első élő show-ban egy igazi bulizós dalt énekelt, ezúttal egy lassabbat választott, hogy megmutassa érzelmes oldalát. Bruno Mars Greande-jében nem voltak látványos táncmozdulatok, sem tánckar. Maleknek tetszik, amit Lil C csinál, de félti ebben a mezőnyben, mert szerinte a többiek jobb énekesek. Geszti azt tanácsolta, hogy találja meg a saját útját. Keresztes büszke Lil C-re és csak annyit kért tőle, hogy ne ijedjen meg a daltól, mert az visszaveti.

19:53 – Tarány Tamás múlt héten lezúzta a színpadot egy U2-dallal, ezúttal viszont a szívét helyezte előtérbe Presser Gábor A csúnya fiúknak is van szíve című dalával. Fekete zakója alatt egy Arnold Schwarzeneggert ábrázoló pólót viselt. Tamás produkcióját óriási üdvrivalgás kísérte. Feró értékelésében elmondta, hogy Tomi felejtse el a csúnya fiút, mert ő nem az, olyannyira nem, hogy kezd macsósodni. Keresztes imádja Tarány hangját és Geszti Péter is elégedett volt. Malek Miklós kijelentette, Tamásnak nincs ellenfele ebben a versenyben.

19:45 – Geszti Péter csapatai közül elsőként az Apollo23 lépett színpadra a Blue All Rise című slágerével. Keresztes szerint óvatosan indult a produkció és azt tanácsolta, hogy a fiúk menjenek el Feróval könyvtárba, hogy még jobban felszabaduljanak. Maleknek kicsit döcögött az előadás, de szerinte fejlődnek a fiúk, Feró egyetértett és hozzátette, hogy félti a lányait az Apollo23-as fiúktól.

19:39 – Nagy Feró nyitotta az estét és konferálta fel Muri Enikőt, aki kisfilmjében legnagyobb szerelmi csalódásáról mesélt. Élete nagy szerelme anyagi okok miatt költözött el Amerikába és hagyta magára Enikőt. A suttogások és sikolyok estéjén az énekesnő Lara Fabian I Will Love Again című dalát adta elő tánckarral a háttérben. Malek Miklós dicsérte Enikő énektudását, de hiányolta a szívét, Keresztes Ildikó pedig egyetértett vele. Malek szerint az énekesnő nem hiszi el, hogy tud majd valaha újra szeretni, ezért támadt hiányérzete a produkció után.

19:30 – Ördög Nóra sötétkék, kivágott hátú ruhában lépett be a színpadra a ledfal mögül, és felkonferálta az angol X-Faktor korábbi nyertesének üzenetét. Leona Lewis üdvözölte az idei versenyzőket.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
patikaxd: Hajrá Tarány Tamás
2011-10-29 19:47:52
reynaud: Remélem Miklós jó dalt választott Tarány Tamásnak,és megint kapunk az idei x-faktor legjobb énekesétől egy super produkciót,jó lenne egy "beautiful day" szintű előadást látni újra Tamástól,de a dal választáson sok múlik,és a mentora nem igazán találta eddig el azt a stílusú zenét ami Tamás egyéniségéhez illik!Sok sikert T.TAMÁS!
2011-10-29 12:54:40
éva babinszki: VERA NAGYON SZURKOLOK NEKED TUDOM HOGY NAGYON EL VAGY FOGLALVA DE AZÉRT A FACÉN VÁLASZOLHATNÁL
2011-10-27 15:43:41
Bene Péterné Csilla: Nekem nagyon tetszik az idei műsorban, hogy nem csak Malek Miklós mentoráltjai nyíltak meg, hanme ő maga is. Jó volt látni, ahogy együtt élt a fiúkkal, úgymond minden az arcára volt írva.
2011-10-27 10:53:16
alexa: Hajrá Alexa!!!!!!!Nagyon jó voltál, bátrabb és jó volt, hogy táncoltál! De most tényleg ki szavaz még mindig az Ikrekre???????????,,
2011-10-27 10:01:40
Gabó: Kérlek "VALAKI" karolja fel Demes Tamást!!!!!!!!!!!!!!!!! Bizton érzem, hogy nem csak az "X", de a "gyémánt" is ott van a torkában. Sokkal, sokkal jobb, mint Lil C. Ő egy Jaco imádó .......!
2011-10-26 13:52:09
reménysugár22: Sajnálom, hogy Tamásnak kellett hazamennie. Szüksége lett volna még segítségre, hogy megnyílhasson és megtalálja a neki megfelelő stílust. Remélem, valaki a szárnyai alá veszi és nem fog elkallódni ez a különleges hangú és lelkű énekes. Tomi, jó úton vagy, csak lehet, hogy érned kell :)!
2011-10-23 18:07:12
Bene Péterné Csilla: Teljesen igaza volt Ferőnak abban, hogy jó lenne, ha senki nem esne ki, ha lehetne másképp is dönteni. Nekünk tavaly sajnos esélyünk sem volt erre, a sors elvette tőlünk a 11 éves gyönyörű kisfiúnkat. De csak arra tudom bíztatni a kiesett versenyzőket, - bár sovány vígasz lehet számukre - hogy semmiképp ne érezzék magukat vesztesnek, s haladjank tovább a céljaik, az álmaik felé. Mi nagyon szeretjük őket!!!!!
2011-10-23 17:48:35
Willow: Ildikót nagyon sajnáltam tegnap este... hihetetlen nehéz döntést kellett meghozni. Én a helyében Tamást engedtem volna tovább, mert egy ilyen hangszínnel még annyi minden kihozható lett volna belőle a verseny során. Abban nem hiszek h Lil C ennél többet ki tudna hozni magából...és bár nagyon showman, szerintem ez kevés.
2011-10-23 17:40:15
Bene Péterné Csilla: A tavalyi műsort sajnos nem láttam, mert egy családi tragédia teljes összeomlást okozott a családomban. De az már most látszik, hogy az idei versenyzők nagyon a szívünkhöz nőnek, minden párbaj nagyon fájdalmas és szívszorítő lesz. S amiért írok, az is emiatt van. Őszintén és tiszta szívből csak gratulálni tudok Kereszte Ildikónak mint néző, mint anya. Fel merte vállani a véleményét, s bármilyen fájdalmas is volt számára meg merte hozni a döntést. S nem azt tette, mint legtöbben talán ebben a helyzetben,hogy a közönségre bízza az "ítéletet". Olvastam mindenféle fórumon a véleményeket, sokan a "könnyebb" utat választották volna. Na ezt hívják úgy, hogy szakmai nem hozzáértés. Mi csak részleteket kapunk az adásban a versenyzőkről, de a mentorok azok, akik igazán tudhatják, hogy ki mit nyújt . S bármilyen kegyetlen is, de dönteni kellett. Le a kalappal ezért Ilidkő előtt. Szeretném, ha ez a komment eljutna hozzá, nem csak azok, amelyekkel bántják őt, vagy a versenyzőket.
2011-10-23 17:39:34
én: lil c jó volt
2011-10-23 17:13:19
Rebi: Hajrá Vera!És az Apollo23
2011-10-23 16:45:52
eee: Ja és a Tóth Gabi röhej ...
2011-10-23 15:49:17
eee: Újra csalódás .... Hogy a fenébe nem küldik haza az Ikreket? Utánuk meg Alexát... Olyan szánalmasok. Mind közül a legjobb Gergő. Ő kell nyerjen. Hajrá Gergő
2011-10-23 15:48:42
anonim: ikrek haza!
2011-10-23 15:38:32
Név: Keresztes Ildikó egy őszinte, bűbájos teremtés
2011-10-23 15:10:32
frici: szegény Ildikó szeritem a kőzőnségre kelet volna bizni
2011-10-23 14:57:16
Kersztesi Kitti : Szerintem az Apollo 23 meg a Rocktenors a LEGJOBBAK!!!!!!!!!!
2011-10-23 14:54:39
Vanessza: Lil c -nek kelet volna haza menie
2011-10-23 14:41:14
ágoston nikolett: szép volt tamás ágoston nikolett
2011-10-23 13:27:53
Név: Demes Tamás nagyon jól énekelsz,különleges hangod van,amit nagyon-nagyon felemelő érzés hallgatni...Remélem még rengeteg dallal kápráztatsz el minket...Sok sikert továbbra is.Ne add fel!!!:)
2011-10-23 13:21:44
x.: Az Ikreknek kellene már hazamenniük! Nem is tudom, Geszti mit lát bennük! Fantázia szegények!
2011-10-23 13:15:44
Név: Hajrá LIL C neked szurkolok
2011-10-23 12:50:03
sasa114: GESZTI KIPISZKÁLT A KERESZTESSEL
2011-10-23 12:44:52
anyucika: Én abszolút nem bánom hogy Demes Tamás ment, abszolút nem volt szimpatikus. Aztán mehetnének az ikrek is, mert ők sem hatnak rám. A Rocktenors a másik fele. Lehet, hogy jó a hangjuk, de egyáltalán nem szimpatikus egyik hapsi sem, Legalábbis nem valami jó pasik. Na meg az a kislány, Kováts Vera!Annyira gyermeteg még!Állandóan csak vigyorog!Amikor énekel annyira hallani a kislányos énét, nem tetszik. Remélem lassan kiesik ő is. Én a lányok közül Muri Enikőnek szurkolok, a fiúk közül Tarány Tamásnak. Bennük látom a tehetséget. Tamásnak elképesztő hangja van, és szerintem nagyon cuki pasi, csak gondolom testalkatából adodóan még kicsit viszahúzodó, ami látszik a színpadon is, de remélem ezt hamar levetkőzi!Enikőnek szerintem nincs ellenfele.Hajrá Enikő!!!!!!!!!Hajrá Tamás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-10-23 12:32:57
anii: Szerintem Lil C nek kellett volna hazamenni. Ez a verseny nem arról szól, hogy ki a jobb táncos! Itt az éneklésről van szó, ő pedig nem tud énekelni. Egyértelműen nem Tamást küldtem volna haza, sőt én Lil C-t be sem válogattam volna..:|
2011-10-23 12:10:49
Arnold: Hajra Apolo 23 ti vagytok a kedveceim!!!
2011-10-23 12:07:53
Arnold: Azert nem lehet szavazni kulfoldrol,mert Magyarorszagnak abbol nincs bevetele hogy kulfoldrol szavaznak az embere,mert annak a bevetel amikor mi szavazunk akkor a mi orszagunknak van csak bevetel es nem pedig Magyarorszagnak.Ezert nem lehet szavazni kulfoldrol.
2011-10-23 12:07:06
ellinor: Nehéz volt a dolga Keresztes Ildikónak, mind a ketten nagyon jól éneketek a párbajban, de ha azt kell tekintetbe venni, hogy az X-faktor melyikőjüket segítette volna a fejlődésben, akkor Demes Tamásnak kellett volna tovább mennie!
2011-10-23 11:42:26
gyorgyius: Ildiko fel a fejjel, a te mentoraltaid is legalabb olyan jok mint a tobbi versenyzo, sot talan a legjobbak....Valakinek haza kellett menni, de nektek tovabb kell menni, hajra LIL C es Gergo, Alexa es Eniko!
2011-10-23 11:37:05
Keresztesildi: Lil C egy Miki Egér hangon énekelgető, felejthető pop-fiúcska. Demes Tamás viszont egy igényes, átlényegülésre képes előadó, aki előtt nagy jövő áll. Az X-faktor már tavaly is középszerűségről szólt és sajnos most is.
2011-10-23 10:56:58
Név: Nagy Feró a legjobb és legigazságosabb mentor. Az ő lányai nagyon jó dalokat énekeltek.Keresztes Ildikó szokás szerint rossz dalokat választott a mentoráltjainak:)A párbajdalból látszott, mert azt elég jól énekelte Demes Tamás, de a hamu és gyémánt egyszerűen katasztrófa volt!!!
2011-10-23 10:49:52
Név: Lil C egy sablonos, Miki Egér hangon énekelgető, felejthető pop-fiúcska. Demes Tamás viszont igényes, átlényegülésre képes előadó, aki előtt nagy jövő áll. Az X-Faktor csakis a középszerűségről szól, ezt láthattuk most is, tavaly is.
2011-10-23 10:00:47
reynaud: Malek Miklósnak üzenem,Kocsis Tiborral nem, viszont Tarány Tamással igen,nyerhető az idei x-faktor,ezért talán inkább Tamást kellene jobban favorizálnia!Egyébként a tegnapi produkciók többsége méltatlan egy x-faktor tehetségkutató döntőjéhez,jó néhányan azt gondolják hogy úgy lesz az előadásuk jó,ha végig üvöltik a dalukat::lásd: pl...Baricz Gergő,Demes Tamás vagy a Rocktenors stb....!
2011-10-23 09:54:55
Bosko: Szerintem Ildikónak el kellene gondolkodnia, hogy mit jelent a dal választás. A produkció min 50%-a Ezen kívül a mentor társaknak nem neki ugrani kellene, mert nem hiszem, hogy ellenségek volnának! Kollégák, akik véleményt mondanak! Ha három egyező vélemény hangzik el a saját véleményem ellenében, el kellene gondolkodnom rajta és nem a közönség előtt lekiabálni őket, mert ez visszataszítható lehet és így is elveszthetnek szavazatokat, a fiai!!!!! Egy tanár aki imádja növendékeit, sajnos abba a hibába eshet, hogy úgy hallja a "nótát" ahogy ő szeretné... (bele hallja tanítottakat, ezért a kontroll véleményt nem megsértődve ki kell zárni, hanem elgondolkodni. Néha bölcsebb hallgatni. Tisztelem Ildikót és szurkolok, hogy jól jöjjön ki a gödörből!!!!!!!!
2011-10-23 09:42:42
Balázs: Én csak azt nem értem hogy a ROcktenors még mindig mit keres ott. 3-an együtt nagyon gyatrán szólnak, már ez első show-ban Gyurcsik Tibinek kellet volna maradnia helyettük!!!
2011-10-23 08:31:51
klaudia: en teljesen belezugtam tomibaaaaaaaaaaa..........
2011-10-23 07:46:52
Norbi: Szerintem Tamásnak kelet volna viasza menni,Ildikó rosszul döntőt. Vagy megint ha lesz jövőre x-faktor majd meg bányák döntésüket mint idén .
2011-10-23 00:54:05
Név: ÁÁÁÁ az ikreknek kellett volna menni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:@@
2011-10-23 00:25:29
Név: Nem értem az Ikrek mit keresnek még bent! Énektanárként hallottam már 1000x jobb hangú, tehetségesebb fiatalokat, akik ráadásul még szimpatikusak is, nem ilyen magukat megjátszó, beképzelt mű libák! Még hogy aranyosak! Inkább visszataszító a viselkedésük is, a produkcióikról meg nem is beszélve!
2011-10-23 00:05:39
Név: azt mondom, hogy ez az egész igazságtalan volt.Ildikónak hagynia kellett volna, hogy a közönség döntse el, hogy ki jusson tovább
2011-10-22 23:15:44
Orso-borso: Csabának kellett volna hazamenni. Úgy énekel, mint aki héliumba slukkolt. Ez nagyon kevés. És a viselkedése is nagyon visszatetsző.
2011-10-22 23:15:38
Kobela: Demes Tamás! Soha ne veszítsd el a hitedet, az ország melletted döntött volna!
2011-10-22 23:14:52
LILI: Még szép, hogy a LIL C jutott tovább!!!!!!!!!!!!!!
2011-10-22 23:09:14
Anett: Hajrá Lil C , nagyon jó vagy!!!
2011-10-22 23:08:19
Moncsi: Mér a Tomi???:( Lil C-nek imádom a számait, d a hangja...
2011-10-22 23:06:46
Név: Sziasztok az idei legjobb Muri Enikő Fantasztikus díva!!! Nagyon drukkkkolok neki!
2011-10-22 23:02:47
Piku: Hajrá Enikő!
2011-10-22 23:01:20
sj: Nagyon durva volt! Jól kibabráltak szegény Keresztes Ildikóval!, de a Fiúkkal is. Tamásnak kellett volna továbbmennie, hogy fejlődhessen tovább! LIL C már nem fog nagyon újat alakítani.
2011-10-22 22:58:32
Név: Nem aszerint kellett volna dönteni Keresztes Ildikónak hogy ki a jobban "reklámozható" hanem aszerint hogy ki volt a jobb a párbajban. Totális csalódás az idei XFaktor! Sőt szégyen!
2011-10-22 22:56:44
X-fun: Szeretlek Lil.C remélem megnyered !! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 :))
2011-10-22 22:31:32
Muri Enikő Fan: Lil C-nek kelett volna mennie :((
2011-10-22 22:26:48
nézo: Hajrá Rocktenors! Csak adjanak már nektek végre valami megfelelo dalt
2011-10-22 22:22:37
dalma: mindenről lemaradok
2011-10-22 21:56:25
Név: az ikrek mit keresnek itt????menjenek haza sipoljanak otthon!!mildox
2011-10-22 21:55:07
Kriszti: Hajrá Lil.C!!!!:)
2011-10-22 21:54:24
Tompi: Rocktenors-t kuldjetek angol tanfolyamra, de minimum a kiejtest gyakoroljak!!!
2011-10-22 21:17:02
Virág: MURI ENIKŐ FANTASZTIKUSAN JÓÓÓÓ!! A LEGJOBB!!
2011-10-22 21:13:19
Jad: Bagosi Alexa ma jobb volt mint valaha...nem tudom miért húzták így le...
2011-10-22 21:10:24
Név: Muri Enikő eszméletlen jó
2011-10-22 21:10:17
csucsi: egyszerűen fantasztikusak vagytok...eszelősen jót alkottok...hajrá..!
2011-10-22 21:08:53
Jázmin: Tudtok róla, hogy a UPC miatt az ország nagy része most lemarad az adásról???!!!
2011-10-22 20:56:34
Ewusss: Áwh....Ezek az énekesek ♥♥ Hajrá : Enikő Vera Alexa Ikrek Kocsis Tibor Demes Tomi Lil C. Hajráááá
2011-10-22 20:54:48
Név: Imádom az X-faktort . Hajrá Nagy feró lányai nektek szurkolok :D
2011-10-22 20:47:52
Marc: Hajrá Lil C,csak így tovább!!!
2011-10-22 20:38:55
tunde: hajra vera !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-10-22 20:38:19
gabika080412: Hajrá Apolló 23, Takáts Vera, Demes Tamás !!!!
2011-10-22 20:37:16
Merci097: hajrá alexa! :)
2011-10-22 20:36:31
fafus: Imádom az x faktort, mert a legjobb énekesek is innen kerültek ki.
2011-10-22 20:25:06
csicsi: hajrá apollo23!!!
2011-10-22 20:24:06
VIDEÓAJÁNLÓ

Alexa és Tarány kapcsolata nem ér véget az X-Faktorral

A két énekessel a pénteki főpróbán beszélgettünk. Közös munkát is terveznek.