X-FAKTOR SZAVAZÁS SZABÁLYZAT

X-FAKTOR SZAVAZÁS SZABÁLYZAT

RTLKlub.hu | 2011. október 15., szombat | Hírek

A RTL Klub Magyar RTL Televízió Zrt. és a Telekom New Média Zrt. által szervezett X-Faktor szolgáltatás leírása és szabályai

I. ALAPFOGALMAK:

X-Faktor szavazás

A 2011. október 15-án induló új, emelt díjas SMS alapú és emelt díjas hanghívásos alapú szolgáltatás: az X-Faktor szavazás. A szolgáltatás lényege, hogy egy szavazás keretében a résztvevők sms-ben vagy hanghívás segítségével szavazhatnak az általuk választott, az X-Faktor műsorban fellépő előadóra, kiválasztva azt az előadót, akit a verseny győzteseként szeretnének viszontlátni. Az érvényesen leadott szavazatok után a résztvevő részt vesz a nyeremények kisorsolásában.

A X-Faktor „szavazás” szolgáltatás szervezője az RTL Klub (Magyar RTL Televízió Zrt.) és a Telekom New Media Zrt.(továbbiakban TNM).

Résztvevők

Az emelt díjas sms-ben vagy hanghívás útján a szavazást igénybevevő személyeket a későbbiekben résztvevőként definiáljuk.

II. A SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA:

1. A szavazás általános bemutatása:

Az RTL Klub által sugárzott X-Faktor szavazás szolgáltatás célja, hogy a résztvevők szavazatukkal a számukra legszimpatikusabb előadót hozzásegítsék az X-Faktor tehetségkutató verseny megnyeréséhez; a leadott szavazatok alapján kerül kiválasztásra a továbbjutók sorrendje. A sorrend megállapítása a résztvevők által leadott db számok összesítés után alakul ki, azaz a véleménynyilvánítás döntően befolyásolja a műsor menetét és az abban szereplő előadók személyét.

A beérkező szavaztok összesítése után a szavazást lezárását követően, az utolsó 2 kieső helyen található előadók közül (akik a legkevesebb szavazatot kapták) a műsor zsűri tagjai választhatják ki saját szavazatuk alapján a kiesőt, amennyiben szavazategyenlőség van a műsor zsüri tagjai között (2-2) abban az esetben a résztvevőktől kapott legkevesebb szavazattal rendelkező előadó esik ki az X-Faktor c műsorból.

A műsor során az előadók száma adásról-adásra folyamatosan csökken.


2. A szolgáltatás igénybevételének menete és megvalósulása

- bármely hazai mobiltelefon-szolgáltató, bármely ügyfele, aki olyan előfizetői vagy kártyás csomaggal rendelkezik, melyből emelt díjas SMS üzenet küldésére van lehetőség, a szolgáltatást igénybe tudja venni (az SMS díja 315 Ft ÁFA-val);
- bármely hazai telefonszolgáltató, bármely ügyfele, aki olyan előfizetői csomaggal rendelkezik, melyből emelt díjas hívás indítható, a szolgáltatást igánybe tudja venni (a hívás díja 315 Ft ÁFA-val)

a. A résztvevő számára igénybevehető szolgáltatás menete:

- A résztvevők a televíziós adásból értesülnek az előadókhoz tartozó elnevezésekről, amelyekből elküldik az általuk legszimpatikusabbnak véltet (LIL C; IKREK vagy HAJDU; GYURCSIK, TARÁNY vagy TARANY; DEMES; VERA vagy VERONIKA; ROCKTENORS vagy ROKTENORS; ALEXA; KOCSIS; APOLLO23 vagy APOLO, BARICZ, ENIKŐ vagy ENIKO valamint az egyes előadókhoz kijelölt számok 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12) a 1799-es telefonszámra (315 Ft ÁFA-val)
- A résztvevők a televíziós adásból értesülnek az előadókhoz tartozó számkódokról, amelyek közül vezetékes telefonjuk nyomógombjai segítségével megadják az általuk legszimpatikusabbnak véltet (01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12) a 06-91-334-334-es emelt díjas telefonszám feltárcsázása után (hívás díja 315 Ft ÁFA-val)

Az emelt díjas SMS-ben szavazó résztvevő szavazatától függetlenül, minden esetben válasz sms-t kap vissza az TNM-től, mely egy általános köszönetnyilvánítást vagy a műsorral kapcsolatos információt tartalmaz. Amennyiben a résztvevők az adáson kívül küldik el SMS üzenetieket, tájékoztató üzenetet kapnak arról, hogy a szolgáltatás nem aktív, csak az élő adások alatt. Amennyiben a résztvevők hanghívást inditanak az emeltdíjas hívószámra a szavazó vonalat nem tudják elérni.

3. A szolgáltatás időtartama

Az X-Faktor szavazás szolgáltatás minden élő műsor alatt vevető igénybe a résztvevők személyek irányából. Az egyes élő adásokat szolgáltatási etapnak nevezzük.

Az X-Faktor szolgáltatás indítása 2011. október 15-án 19:30 óra. Az élő szavazási etap az adásban közölt időpontig tart.

Minden héten új szavazási etap indul az élő adással egyidőben, melynek időbelisége minden esetben az élő adáshoz kapcsolódik.

Az utolsó szavazási etap várható befejezése 2011. december 18.

Az szavazási etapon belül az RTL Klub vagy TNM döntése értelmében - újabb bejelentést követően - határozatlan ideig az elő adás alatt meghosszabbítható; erről az elő adában a műsorvezető tájékoztatja a nézőket. Ezen időszakon kívül a szolgáltatással kapcsolatban érvényes szavazot a résztvevők nem küldhetnek, abban az esetben ha a szolgáltatás időszakon kívül részvevők az emeltdíjas hang vonalat hívják, a vonal nem elérhető. Abban az esetben ha a résztvevők emeltdíjas SMS-t küldenek a 1799-es vonalról tájékoztató üzenetet kapnak arra vonatkozólag, hogy a szolgáltatás jelenleg nem elérhető. Az RTL Klub és TNM a szavazási időszakon kivül beérkezett üzeneteket monitorozza és a felhasználóknak a szolgáltatás díjának visszafizetéséről intézkedik a hazai operátoroknál a felhasználó kérésére, melyről összesitő táblázatot küld a szolgáltatóknak.

Az egyes adásokhoz tartozó időszakok kommunikálása minden esetben az élő műsorban történik meg; az egyes műsorokban a műsorvezető által ismertetett időpontig tartanak az egyes etapok, azaz amikor a műsorvezető az élő adásban ismerteti a nézőkkel, hogy a szavazást lezárta; a szavazásnak vége, tovább érvényes szavazatot nem fogad az RTL Klub és TNM. Érvényes szavazatnak azok a beérkezett és feldolgozott SMS-ek és hanghívások számítanak, melyek a szavazás indítása és lezárása közötti időtartam alatt érkeztek meg TNM által üzemeltetett technikai rendszerébe. Az érvényes szavazatok mennyiségéről közjegyző jelenlétében készül részletes jegyzőkönyv. TNM az egyes szavazási etpokról elkülönített adatbázist tárol.

Példa:
Az első etap kezdés: 2011. október 15. 19:30 – első etap lezárás: az élő adásban ismertetett időpontig

A második etap kezdés: 2011. október 22. 19:30 - a második etap lezárás: az élő adásban ismertetett időpontig

Az utolsó élő adás lezárását a műsorvezetők közlik.

Magyar RTL Televízió Zrt. valamint a Telekom New Média Zrt. fenntartja a jogot arra vonatkozólag, hogy egy-egy etapon belül részeredményeket közöljön, illetve az egyes etapokon belül rész szavazásokat inditson és zárjon le, ebben az esetben az elő televíziós műsorban elhangzó időpontok az irányadók. Az egyes esetleges rész szavazások is minden esetben véleménynyilvánítások amelyek döntően befolyásolják a műsor menetét és az abban szereplő előadók személyét.III. NYEREMÉNYEK, AZ EREDMÉNYEK KÖZZÉTÉTELE, NYERTES

1. A nyeremények

Az X-Faktor adásában a szavazók között az adásban ismertettek alapján nyereményeket sorsolunk ki. Minden élő adásban a nézőkkel és szavazókkal, képpel és elhangzással ismertetjük az egyes nyereményfa struktúrát.

Az X-Faktor szavazás leendő kisorsolt nyertesét az TNM telefonon kiértesíti nyereményük tárgyáról, illetve a nyeremény átvételének feltételeiről. A szavazás eredményének meghatározásakor (lezárás, sorrend, arányok) illetve a nyeremények sorsolása közjegyző jelenlétében történik, melyről jegyzőkönyv készül.

Azok között a magyar állampolgárságú résztvevők között, akik helyes formában adták le a X-Faktor szavazásban érvényes szavazatukat, a TNM közjegyző jelenlétében a számítógépes véletlenszerű algoritmus segítségével kisorsolja a nyerteseket.

A heti nyereményekről a résztvevők az adásból értesülnek. Heti nyereményét azok között a résztvevők között sorsolunk ki, akik az egyes heti szavazási etapokba érvényes szavazatot küldtek be az előadókra.

A szavazásszolgáltatással teljes időszakára vonatkozólag; két fődíj kerül kisorsolásra 2 különböző résztvevő között.

A fődíjak:

1.sz fődíj: egy Samsung Galaxy Tab 10.1-et 1-éves Hipernet-előfizetéssel a Telenor jóvoltából,
2. sz fődíj: egy Seat Ibiza SC -t a Porsche Hungária jóvoltából, amit azok között a résztvevők között sorsolunk ki a szavazás érvényességének időtartama végén, akik minden héten (minden szavazási etapban) legalább egy érvényes szavazatot adtak le a versenyben lévő előadókra.

A nyertes hiteles és teljes körű azonosítását követően a Magyar RTL Televízió Zrt. vagy megbízottja juttatja el/adja át a a nyereményeket. A nyeremények átadásáról televíziós felvétel készülhet, melyen nyertesnek a nyereményátadása rögzítésre kerül, amelyről a Magyar RTL Televízió Zrt, által sugárzott RTL Klub csatorna korlátozás nélkül bemutathat. Az adás időpontjáról felek direktben állapodnak meg.3. A nyertes definiálása

Nyertesnek ismeri el a TNM azt a résztvevőt, aki érvényes szavazatot adott le és az alábbi három információ közül legalább kettővel rendelkezik:

• ismeri az adott telefonszámot, ahonnan a szolgáltatást igénybe vette, illetve ezzel a telefonszámmal tudja igazolni, hogy ő vette igénybe a Szolgáltatást és azt bemutatja;

• ismeri az előfizető vagy a kártyatulajdonos nevét, illetve ezzel a névvel tudja igazolni, hogy ő vette igénybe a Szolgáltatást és azt bemutatja;

• ismeri a nyertes SMS küldésének időpontját, illetve ezzel tudja igazolni, hogy ő vette igénybe a szolgáltatást.

A kisorsolt nyertes minden esetben az informatikai rendszerben található hívószámon (ahonnan érkezett a szavazat) hívja vissza TNM; közjegyző jelenlétében a sorolás után és azt jegyzőkönyvben rögzítik.

4. A nyertes kiértesítése:

• Az X-Faktor szavazás kisorsolt nyertesét a TNM telefonon kiértesíti nyereményük tárgyáról, illetve a nyeremény átvételének feltételeiről. Amennyiben a nyertes telefonon nem elérhető (nincs térerő, külföldön tartózkodik, ki van kapcsolva, nem veszi föl, stb), a kiértesítést az TNM operátorai 30 napon keresztül, napi két alkalommal, különböző napszakban kísérlik meg.

5. A nyeremények kifizetésének feltétele:

A sikeres kiértesítés alkalmával beazonosított nyertes a személyes adatait az alábbiak szerint köteles megadni:

- név; anyja neve; születési hely és idő;
- személyi igazolvány szám és adóazonosító jel
- A beazonosított nyertes személyesen vagy teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazással ellátott személy útján egyeztethetnek a nyeremény átvételéről a Bp. XXII. Nagytétényi u. 29 sz. alatt, a Magyar RTL Televízió Zrt. illetve a Telekom New Media Zrt. székhelyén.

A nyeremény átvételekor igazolnia kell a nyertesnek, hogy az általa a játékban használt telefonszám egyenlege (számlája) rendezve lett, díjtartozása az operátor felé nem áll fenn.


6. A nyeremény-igény érvényesítésének időtartama:

A nyeremények érvényessége 30 nap, azaz amennyiben ezen idő alatt a Magyar RTL Televízió Zrt vagy TNM nem tudja elérni a nyertest, vagy az elért és értesített nyertes ezen idő alatt sem veszi át nyereményét, úgy az alábbi szabályok érvényesek:
- a nyertes nyereménye át nem vett nyereménynek minősül, a nyereményt közjegyző jelenlétében a TNM újra kisorsolja azonos adatbázisból.


7. Adatkezelés

A résztvevő szavazatának leadásával tudomásul veszi, hogy a nyeremények átadásáról kép, -hang és filmfelvétel készülhet, amelyet a Magyar RTL Televízió Zrt., továbbá a TNM által meghatározott más médiaszolgáltató korlátozás nélkül bemutathat. Az adás időpontjáról felek közvetlenül állapodnak meg. Résztvevő egyben feltétlen hozzájárulását is adja ezen felvételek rögzítéséhez, azok egészének és részleteinek későbbi, a Magyar RTL Televízió Zrt. valamint TNM vagy általuk meghatározott személy által bármely, így különösen reklám és egyéb promóciós célú felhasználásához, bármely technikával történő nyilvánossághoz közvetítéséhez, többszörözéséhez, terjesztéséhez idő- és alkalombeli korlátozás, valamint külön díjazás, vagy bármely egyéb ellenszolgáltatás nélkül. A nyertesnek a promóciós szereplésekre a játék lezárását követően 90 napig rendelkezésre kell állnia.

A résztvevő engedélyezi, hogy a Magyar RTL Televízió Zrt. valamint TNM a szavazás szervezése és eredményes lebonyolítása céljából a személyes adatait a jogszabályoknak megfelelően kezelje.

A résztvevő kijelenti, hogy a szavazás feltételeit megismerte, azokat elfogadta, a szavazáshoz kapcsolódó adatkezelés célját megértette és minderre tekintettel, megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa a szavazáshoz megadott személyes adatokat a Magyar RTL Televízió Zrt. valamint TNM a szavazás lebonyolítása érdekében nyilvántartsa, kezelje és feldolgozza, azt 3. személy részére továbbítsa, illetve adatfeldolgozóval feldolgoztassa.

A résztvevő a Magyar RTL Televízió Zrt. valamint TNM bármikor tájékoztatást kérhet adatai kezeléséről, és kérheti azok helyesbítését. Abban az esetben, ha a résztvevő adatai jövőbeli felhasználáshoz mégsem kíván hozzájárulni, így különösen, ha nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló kereskedelmi ajánlattal megkeressék, nevének és lakcímének megadásával írásban bármikor korlátozás nélkül és ingyenesen kérheti adatai törlését a nyilvántartásból a Magyar RTL Televízió Zrt. valamint TNM az alábbi címen vagy elérhetőségen: Bp. XXII. Nagytétényi u. 29. sz.

Az adatbázis harmadik félnek nem kerül átadásra.

A Szervező a hatályos szabályozással összhangban, így különös tekintettel a 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (5) bekezdésére, ezen adatokat mindaddig kezeli, amíg a résztvevő a hozzájárulását vissza nem vonja.

A jelen Szabályzatban foglaltak tekintetében a M-RTL adatkezelő, míg a TMN az M-RTL megbízása alapján és annak keretei között adatfeldolgozó.

Adatkezelési nyilvántartási szám: 692-68. Felelősség kizárása

A hibás (pl. rossz név, kód tévesztés) vagy a szolgáltatás időtartamán kívül beérkezett szavazatokért a Magyar RTL Televízió Zrt. valamint TNM semmilyen felelősséget nem vállal. A jelen szabályzatban foglalt feltételeknek meg nem felelő szavazatok érvénytelenek, és azok a szavazásból kizárásra kerülnek, a nyereménysorsoláson részt nem vehetnek.
A Magyar RTL Televízió Zrt. valamint TNM a nyeremények tekintetében minőségi felelősséget nem vállal, a nyertes ilyen igényét jogszabályi keretek között a nyeremény gyártójával, illetve a szolgáltatás nyújtójával szemben érvényesítheti.


9. A SZOLGÁLTATÁS technikai kivitelezése; SZAVATOSSÁG, GARANCIA

A szavazás önálló számítástechnikai rendszeren fut. A rendszer a mobil szolgáltatóktól bérelt vonalakon bonyolítja a be-, és kimenő SMS forgalmakat.

A TNM az SMS-ek feldolgozását, a válasz SMS-ek tartalmát saját hardware, és software rendszerén belül kezeli.

A szolgáltatáshoz kapcsolódó nyereményjáték előírásoknak megfelelő lebonyolítását a TNM a mindenkori hatályos törvények és jogszabályok betartásával szavatolja.

A résztvevő a szavazással kapcsolatban jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszi, elfogadja, és egyben kijelenti, hogy abban saját akaratából, saját felelősségére vesz részt.

A hivatalos Szabályzat hozzáférhető a Szervező címén és valamint a műsor honlapján www.rtlklub.hu/xfaktor valamint TXT 826.

A Szervező fenntartja a Szabályzat módosításának jogát. Az esetleges módosításokat a Honlapon közzéteszi.

Ügyfélszolgálat, információk, elérhetőségek

A szolgáltatással kapcsolatban a TNM (1) 371-4820-as telefonszámon elérhető ügyfélszolgálatánál lehet érdeklődni 0-24 óra között. A TNM a beérkező kérdéseket, észrevételeket feldolgozza és az egyes hívókat minden esetben visszahívja, a beérkező észrevételekről, kérdésekről a TNM ügyfélszolgálata egyedi sorszámmal ellátott listát vezet. TNM ügyfélszolgálata a hívó által megadott hívószámon hívja vissza az ügyfeleket.Kelt: Budapest, 2011. október 14.
Magyar RTL Klub Televízió Zrt. Telekom New Média Zrt.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
Név: hajra ENIKO
2011-12-18 20:47:12
klauszka: Enikő én tudom ,hogy te fogsz nyerni mert a tibornak is van hangja meg jól is énekel de te még annál is jobban. Tudom hogy te vagy a győztes. Bízz magadban mert tuti hogy megnyered 100%!!!!!!!!!! Hajrááááááááááá...Enci!!!!!!!!!!
2011-12-18 20:16:20
Zsolt: Hajra Eniko!
2011-12-18 20:13:59
klauszka: Hajrá Enikő nagyon jó hangod van én neked szurkolok szerintem te vagy a legjobb. HAJRÁ ENCI ! :)
2011-12-18 20:11:09
margit: hajrá Tibor,neked kell meg nyerdned!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-12-18 20:08:57
noemi: az eniko a nagy
2011-12-18 19:31:28
Név: hajr Enikő
2011-12-18 17:52:48
Név: HAJRÁ ENIKŐ szertünk
2011-12-18 17:52:13
gobe: ki toltak GERGOVEL nem tettek lehetove a szavazast nehogy meg eggy erdelyi legyen anyertes pl. LASZLO ATTI~
2011-12-18 16:40:23
rebeka: hajra Tibor!
2011-12-18 16:14:50
Név: hajra Tibor
2011-12-18 16:14:15
Név: Hajraaaaaaa.... Tibor!!!!!!!!!!!!!!!...
2011-12-18 16:13:14
Éva: Hajrá Enikő én tudom,hogy nyerni fogsz.
2011-12-18 10:32:41
Éva: Hally miért nem lehet szavazni Erdélyből is,semmi értelme közvetiteni a tv-ben, ha nem szavazhatunk mi is.
2011-12-18 10:31:36
Név: Hajjjraaaa Tibor! Te vagy a nyero!!! Miert nem lehet szavazni Erdelybol?????
2011-12-17 21:23:15
Enikő: Hajrá Enikő!Szabadka neked neked szurkol!
2011-12-17 20:59:35
Helga: miért nem lehet szavazni Erdélyből? az X-FAKTOR SZAVAZÁS SZABÁLYZATA sehol nem írja, hogy csak Magyarországról lehet szavazni. Ez nem igazságos !!!!
2011-12-17 20:59:09
bence34: Enikő Hajrá Te Nyerd Meg az X-Faktort Hajrá Hajrá..
2011-12-17 20:56:48
Név: miért nem lehet szavazni Erdélyből? az X-FAKTOR SZAVAZÁS SZABÁLYZATA sehol nem írja, hogy csak Magyarországról lehet szavazni. ez nem igazságos!!
2011-12-17 20:55:38
Név: Szkelyföldről - különösen a Gergő kapcsán (is) aktuális - miért nem lehet szavazni?
2011-12-17 20:55:26
Név: Hajra Eniko
2011-12-17 20:53:32
Enikő: Hajrá Enikő remélem hogy te nyersz
2011-12-17 20:32:38
Név: Hajrááá Enikőő és Tibii!!! A baric meg essen ki!!!! hajra szeretünk titeket!!! *-*
2011-12-17 20:27:08
lacko99: menny Haza Gergő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
2011-12-17 20:26:00
Név: mennyél haza Gergő
2011-12-17 20:25:03
Név: HAJRÁ ENIKŐ szertünk
2011-12-17 19:36:18
Név: Romaniabol szeretnek szavazni en is es nem megy????
2011-12-10 21:13:22
anita: hajra eniko es gergo:X:X:X:X
2011-12-10 21:05:42
Név: Hajrá T.Tamás!!!
2011-12-10 20:32:27
Gothar L: miert nem lehet szavazni romaniabol
2011-12-10 20:19:15
Klaudia: Hajrá Gergő!!!!!
2011-12-10 19:59:39
ricsi2011: HAJRÁ ENIKŐ
2011-12-03 20:49:55
Kiss Viktória: Sziasztok!Enikő nagyon imádom a hangod,lényed egyaránt!Szurkolok neked.Szeretem,hogy mindig ott hagysz egy darabot a szívedből is a szinpadon és ezzel kimutatva mennyire jó vagy!Egyszer talán,ha a sors így szeretné énekelhetem veled.puszi Viki
2011-12-03 20:13:53
Név: Ha sms-ben úgy szavazok, hogy Tarany (nem tudok ékezetes betűket küldeni) beszámítják ?
2011-12-03 14:52:07
truehunter: sehol nem lehet megnézni ki nyert a szavazatokkal ! Szerintem átverés az egész
2011-11-12 22:15:32
vanesssza: szia én szerem xfator hajár 11 éves vagoyok szeretem ponit :)
2011-11-12 21:12:38
cintia: jó az adás
2011-11-12 20:03:47
cintia: jó az adás
2011-11-12 20:03:46
Név: Kedves ERDÉLYIEK ÉS HATÁRON TÚLI MAGYAROK!Most olvastam a panaszaitokat és nagyon elszomorított, hogy nem tudtok szavazni akire szeretnétek!Azt mondják, egy fecske nem csinál nyarat, de meggyőződésem, hogy ha csak egy fecske is megjelenik, már itt van a nyár. Én, személy szerint megpróbálom eljuttatni a panaszaitokat azokhoz, akik ebben illetékesek, mert ez nem igazságos! Gyurcsík Tibinek van legalább olyan szép és tiszta hangja,ha nem szebb, mint azoknak, akik most is bent vannak!!! Ráadásul, ha végigolvassátok a szavazás szabályzatát!, sehol sem írja, hogy csakis Magyarországról lehet szavazni!!!!-és a határon túlról nem! Addig se adjátok fel! Üdv:D.G.
2011-11-05 22:31:01
Hanna: az a nagy baj ,hogy mi innen Erdélyből nem tudunk szavazni a hazai, saját versenyzőnkre...biztos ezt a hozzászólást nem fogják észrevenni és nem fognak rá választ adni ,de akkor miért a Csillag születik műsorban lehetett szavazni a versenyzőkre és volt is eredménye.....HAJRÁ MINDENKINEK ÉS SOK SIKERT!!!!..Hajrá GERGŐ ÉS ENIKŐ!!!!:):):)
2011-11-05 20:12:42
elvira: hajrá Gergő csak igy továb én se tudok szavazni mert nem lehet ugyes vagy imádunk
2011-11-05 20:08:34
Név: LIL C!!!!!!!!!!!!!!hajrá!!!!!!!!!!TE VAGY A LEGJOBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-11-05 20:04:37
Anii: hajrá Apollo 23 !!! Kumich Tomi, büszkék vagyunk a volt Sziládysunkra !!!:DDDDD
2011-11-05 19:35:32
tunde: hajra demes tamas
2011-10-29 20:12:01
zolika: neharagudjatok de annyi a kifogasom az x faktorral kapcsolatban hogy nagyon keves a magyar dal a musorban sot.
2011-10-27 20:52:27
Eszter: Nagyon sajnáljuk,hogy kiesett Demes Tamás,és az a leg bosszantóbb,hogy mág szavazni sem tudtunk,mert Nógrád megye egy részén meghalt a UPS. Sem adás sem net nem volt 20h-23h-ig.
2011-10-23 10:32:29
Név: Sziasztok hol lehet meg nézni az sms nyertesek listáját meg nézni???,
2011-10-23 09:44:44
enci: Hajra Gergo!!! Nagyon ugyes voltal , de sajnos nem tudunk SMS-t kuldeni Erdelybol(de meg probaljuk)
2011-10-22 21:15:11
apollo23 fan: HAJRÁÁÁ SRÁCOK HAJRÁÁÁ MINDENT BELE
2011-10-22 19:59:07
Név: Kata Szlovákiából A határon túliak miért vannak kirekesztve a szavazásból?
2011-10-19 12:40:26
Trabiantor: Ez így igaz Erika. Sajnos nem nevezhető tisztességesnek a verseny, mivel nincsenek egyenlő feltételek biztosítva. Szegény Gyurcsík Tibi is ennek lett az áldozata :( Mivel dunaszerdahelyi, ezért szerintem innen rengeteg szavazatot kapott volna, de hát az már Szlovákia és ezzel meg is van kötve a kezünk. Legfeljebb nézhettük és drukkolhattunk, hogy elég szavazatot kap Magyarországról és bent marad. Sajnálom :(
2011-10-16 18:47:18
Erika: Kedves Kinga, Trabinator, Eszter, Flora....es sokan masok. Kar a gozert, mert ugy sem fogjak megengedni hogy MI, hatarontuliak elrontsuk a szamitasukat. Meg arra sem meltatnak minket, hogy barmelyik hozzaszolonak valaszoljanak, vagy legalabb egy rovid magyarazatot adjanak arra hogy NEKUNK miert is NEM!! Meg azon se lepodnek meg ha moderalas utan, ugymond "kimoderaljak" ezt a hozzaszolasomat. Viszont ha vissza tudom majd olvasni e sorokat, akkor nagy meglepetes lesz szamomra, es koszonom. Elvegre is, semmilyen nyomdafesteket-nemturo megjegyzesem sincs eme hozzaszolasban, nemde?
2011-10-16 11:51:55
zsolt-enyed: Gratulalok Vera !
2011-10-15 22:44:49
Gyula: Nocsak, az enyémet meg se jelentetik?
2011-10-15 22:20:15
melinda: hajra Gergocsak igy tovabb
2011-10-15 22:04:54
C a mester: Hajra Gergő !!!!!!!
2011-10-15 22:02:43
CSABY®: Hajrá Ikrek! Angyalok!
2011-10-15 21:58:26
Név: Egy romániai rajongó vagyok, és szeretnék szavazni. De sajnos nem lehet meg szeretném kérni a szervezőket, hogy az országon kívül is lehessen szavazni, pl. Romániából. Remélem figyelembe veszik és elgondolkoznak az írottakon.!!!!!!!!!!!!!!
2011-10-15 21:55:25
Név: Nem korrekt h kulfodrol, pontosabban ERDELYBOL nem lehet szavazni!!!!!1
2011-10-15 21:51:33
Név: hajra enikö
2011-10-15 21:48:05
namate: Erdélyből hogyan lehet szavazni?
2011-10-15 21:43:43
Flóra: Kárpátaljáról szeretnék szavazni!!!
2011-10-15 21:18:09
Kriszta: nagyon jo a zene es koszon szepen hogj meg halgatam a Take THAT SZAMOT
2011-10-15 21:17:47
Kriszta: nagyon drukolok Apolo 18
2011-10-15 21:17:04
Eszter: Igazságtalan, hogy nem lehet külföldről szavazni, így nem egyenlőek a hazai és a külföldi versenyzők esélyei...
2011-10-15 21:15:32
Trabinator: Bizony jó lenne, ha lehetne külföldről is voksolni, mert van akinek éppen a határon túl van a fő "szavazóbázisa".
2011-10-15 21:11:08
Laci: A szavazás játék nyerteseinek nevét, legyetek szívesek ide is kirakni.
2011-10-15 21:03:17
Kinga: Miert nem lehet kulfoldrol szavazni?
2011-10-15 20:38:17
erzsebet: hajra Gergo,legy ugyes neked szurolunk Gyergyobol
2011-10-15 20:12:27
VIDEÓAJÁNLÓ

Alexa és Tarány kapcsolata nem ér véget az X-Faktorral

A két énekessel a pénteki főpróbán beszélgettünk. Közös munkát is terveznek.