BORÍTÉKBONTÁS UTÁN GYURCSÍK TIBI BÚCSÚZOTT AZ X-FAKTORTÓL

BORÍTÉKBONTÁS UTÁN GYURCSÍK TIBI BÚCSÚZOTT AZ X-FAKTORTÓL

RTLKlub.hu | 2011. október 15., szombat | Adások

A Mentorok kettő-kettő voksot adtak a Rocktenorsnak és Gyurcsíknak, így a nézők döntöttek.

22:35 - A párbajozók a mentorok elé álltak. Geszti Péter Gyurcsíkot, Malek Miklós a Rocktenorst küldené haza, Nagy Feró is Gyurcsíkra szavazott. Keresztes Ildikó a Rocktenorst küldené, a nézők döntöttek. Gyurcsík Tibornak kell hazamenni.

22:28 - Elkezdődött a Párbaj. A Rocktenors lépett először színpadra a Queen Show Must Go On című slágerével. Gyurcsík Tibor magyar dallal készült, a Mindentől távol című dalba adta bele szívét-lelkét.

22:18 - Ördög Nóri lezárta a szavazást. Ők biztosan továbbjutnak a második élő show-ba: Baricz Gergő, Ikrek, Tarány Tamás, Kováts Vera, Kocsis Tibor, Apollo23, Bagosi Alexa, Lil C, Muri Enikő, Demes Tamás. A Rocktenorsnak és Gyurcsík Tibornak kell párbajoznia.

22:02 - Az X-Faktor 2010-es győztese visszatért a tehetségkutató színpadára, de ezúttal az első meglepetés fellépőként. Vastag Csaba már Szállj! című saját slágerét adta elő az X-Faktorban.

21:49 - Először lépett együtt színpadra a 12 legjobb énekes. A No Thanx Újabb nemzedék című slágerét adták elő.

21:33 - Muri Enikő szeret olyan vizsgadarabokat választani magának a színi tanodában, amiben erősítheti a nőiességét, de első versenydalának mégis Beyoncé If I Were A Boy című slágerét választotta. Malek Miklós szerint Enikő most énekelt legjobban összes eddigi szereplése közül, sokat fejlődött és sokkal nőiesebb lett tavalyhoz képest. Keresztes elégedett volt, szerinte kijött Enikőből a dög, Geszti pedig nem gondolta volna, hogy azzal tesz jót Ferónak, ha megbuktatja a versenyzőt és ezzel átengedi neki egy évvel későbbre.

21:23 - Baricz Gergőben nagyon hisz mentora, Keresztes Ildikó és nem véletlenül. Geszti szerint is jó alapanyag, de a Little Less Conversation után azt mondta, hogy Gergő nem tudta kihozni ebből a dalból azt, amit lehetett volna. Feró viszont imádta és szerinte rég a színpadon lenne a helye Gergőnek. Gesztire ne hallgass, nem ért a zenéhez - mondta Feró értékelése végén. Malek Miklós szerint a produkció fenomenális volt, meggyőzte és nagyon jól szórakozott. Ez, amivel te rendelkezel, ez csak a legnagyobbaknak van meg - mondta büszkén Keresztes mentoráltjának. Gergő boldog volt, amiért Maleknek is meg tudott felelni.

21:15 - Geszti Péter útjára engedte az Apollo23-at, akik első küldetésüket teljesítették is a tomboló közönség és a mentorok előtt. A lányok sikítása dominált a produkció végén. Feró várta a hamis hangokat, de nem voltak, még Malek Miklós szerint sem. Kicsit lazulhatnátok - tette hozzá Malek, a többiek pedig egyetértettek. Keresztes aggódik, hogy mi lesz az ő mentoráltjaival, Geszti pedig biztos benne, hogy ez egy szuper csapat lesz. Rettegj Magyarország!-tette hozzá Geszti.

21:00 - Kocsis Tibor utolsó lehetőségének tartja az X-Faktort, emiatt rettentően izgul, Malek Miklós pedig épp ezt a feszültséget szeretné benne feloldani. A mentorok egyetértettek abban Tibor produkciója után, hogy kiválóan énekel és nagyon biztos hangja van, de több szenvedélyt és rockot kellene belevinnie az előadásába. Biztatták Tibor, hogy merjen kinyílni és adjon bele még többet, mert vannak benne még lehetőségek.

20:51 - Bagosi Alexa egy nappal az élő show előtt bokasérülést szenvedett a közös produkció próbáján. Alexa ezért egy széken ülve énekelte el a dalát, Madonna You’ll See című slágerét. A mentoroknak tetszett a produkció, de egyöntetűen hiányolták belőle a magabiztosságot, és még több érzést akartak. Keresztes szerint el kell végre hinnie, hogy eljutott idáig, Feró pedig úgy véli, akár a döntőbe is bejuthat.

20:42 - Egy összeszokott csapat, a Rocktenors Michael Jackson egyik legismertebb dalát, a Badet választotta első élő show-beli szerepléséhez. Néhány jackós mozdulatot is betanultak, hogy ne csak a fülnek, a szemnek is szórakoztató legyen a produkciójuk. Az előadás közben táncosok is becsatlakoztak a show-ba, amit a Thriller néhány sora színesített. Keresztes nagyon jól szórakozott az előadáson, egyik volt mentoráltjára emlékeztették a fiúk. Malek Miklós szerint Geszti kiölte a Rocktenorsból a rockot és Feró egyetértett vele. Komoly vita alakult ki a mentorok között, Geszti felháborodott azon, hogy Feró szerint a fiúk nem énekeltek. Péter hevesen védelmébe vette mentoráltjait.

20:28 - Kováts Vera a mezőny legfiatalabb versenyzője következett Tamás után. A közönség végigtombolta a produkcióját. Malek Miklósnak nagyon tetszett Vera dala, szerinte olyan volt, mint egy vérbeli profi. Keresztes Ildikó is tökéletesnek és természetesnek látta Verát, Geszti Péter pedig egyenesen imádnivalónak tartja az énekesnőt. Annyira büszke vagyok rád, annyira szeretlek! - zárta az értékelést mentora, Nagy Feró.

20:20 - Demes Tamás a Beatles Let It Be-jével készült az első élő show-ra. Az énekes nagyon élvezte az előadást, teljesen átadta magát a dalnak. Feró vegyes érzésekkel hallgatta a dalt, szerinte voltak hamis hangok, de ennek ellenére kellemes volt. Malek Miklós unalmasnak tartotta, Geszti Péter pedig többet vár egy ilyen jó hangszínű fiútól. Tamásnak benne volt a szíve és a lelke, mentora pedig összefoglalta a lényeget: Nagyon szépen és ízlésesen adtad elő ezt a dalt, 18 éves vagy, nulla énektanulással, én látom az utadat!

20:10 - Ismét Malek Miklós csapatának egyik tagja léphetett a Mentorok és a közönség elé, Tarány Tamást várja a színpad. Tamás a U2 Vertigójával robbant be a ledfal mögül a pódiumra és magával ragadott mindenkit. Figyelj ide te mackó vagy medve, nagyon jó vagy, megkajáltalak! - kezdte Feró az értékelést, Keresztes Ildikó pedig csatlakozott a lelkesedéséhez. Egyedül Geszti Péter kritizálta Tamást, szerinte egy antifazon, de Malek Miklós hamar leintette a csapatok mentorát. És a közönség is.

19:56 - Malek Miklós sármos mentoráltja lépett a színpadra harmadikként. Gyurcsík Tibor Amy Winehouse Rehab című slágerét énekelte. Tibi mögött két lenge öltözetű lány táncolt. Keresztes Ildikónak tetszett a produkció és biztatta az énekest, hogy higgyen magában jobban. Geszti és Feró csak azt nem értette, miért bújt el az oszlop mögé a combixes lányok elől? Malek Miki szerint viszont Tibi már a színfalak mögött megtette, amit kellett, ezért nem vett tudomást a táncosok jelenlétéről. A mentoroknak tetszik Gyurcsík hangja, csak annyit kértek tőle, hogy legyen bevállalósabb és színesebb.

19:49 - Geszti Péter felkonferálta első csapatát, az Ikreket, akik Christina Aguilera Beautiful című dalát adták elő. Bea és Mariann mozgása olyan volt, mintha egy láthatatlan tükör feszült volna kettejük között. Malek Miklós szerint úgy énekeltek, mintha a szobájukban gyakorolnának, nem pedig az X-Faktor színpadán énekelnének. Keresztes Ildikó nem érezte természetesnek a lányok előadását, Nagy Feró pedig egyenesen így fogalmazott: nagyon szépek vagytok, de ez minden jó, amit elmondhatok rólatok. Nekem nem tetszett.

19:30 - Elkezdődött az X-Faktor 2011 első élő show-ja! Ezúttal Ördög Nóra egyedül vezeti a műsort, így olyan cipőt vesz fel, amilyet csak akar. Nóri egy 14 centis magassarkúban lépett be a színpadra, majd egy rövid köszöntő után fel is konferálta az első fellépőt, Lil C-t, aki Usher More című slágerét adta elő hat férfitáncossal a háttérben. A Mentorok elégedettek voltak az énekes teljesítményével, szerintük Keresztes Ildikó ezzel a dalválasztással épp azt az oldalát domborította ki Lil C-nek, ami a legelőnyösebb, de Malek Miklós azonnal hozzátette, nem volt nehéz elénekelni, mert egy hangot kellett végig tartania benne.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
ági: ENIKŐ SZUPER VAGY :)!!! HOGY LEHET BETEKINTENI A LIHEGŐBE ? :(
2011-11-05 21:29:59
bianka: hajrá lil.c !!!!! nem akarom megsérteni a többieket nemis mondom hogy nem jók de te vagy a legjobb!!! ezt elhiheted! neked van a legnagyobb esélyed hogy megnyerd a x faktort. te tudsz táncolni,énekelni,és még stílusodis van méghozzá egyedi!!! nagyon szurkolok neked!! ja ésmég nagyon jólnézel ki!:)))) puszi bianka
2011-10-29 18:38:23
Somebody: A továbbjutók felsorolása rész nincs fent valahol?
2011-10-25 00:36:09
reynaud: Tarány Tamás a favorit számomra,és remélem populárisabb oldalát is megmutatja majd,annak ellenére kedvencem hogy jómagam nem szeretem az általa képviselt rock zenét,de Bruce Springsteen-Dancing in The Dark slágerét nagyon meghallgatnám Tamás előadásában,azt gondolom jól passzolna e dal az Ö kivételesen jó hangjához!
2011-10-22 12:34:10
h k : szavazzuk ki az ikreket emberek fogjunk össze
2011-10-20 19:01:40
Darkshine: Ami a legutóbbi adást illeti, nem voltam elájulva az ikrektől. Tényleg szépek, de ha már 2 formációnak kellett maradnia a végére a műsornak, akkor az lett volna inkább az Ikrek és Demes Tamás. Gyurcsik Tibor sokkal karakteresebb volt a Tamásnál. Viszont nagy gratula Tarány Tamásnak és a Rocktenorsnak! Csak így tovább! :)
2011-10-20 15:00:38
Krysz: Én nekem hiányzik a műsorból 4 ember is. Oltyán Attila, Tarsoly Arnold, Borzné Kovács Violetta, és Fehér Zoltán. Nagyon jók voltak, és nem értem mért kellett őket kipenderíteni. :(
2011-10-20 14:48:43
sanya: szerintem ők voltak a leggyengébbek most! de két szép leányzó,kell a műsorba? Szerintem ez a válogatás gyengébb mint az előző.
2011-10-17 14:08:16
Név: Ez nem a tehetségről szól!!!
2011-10-17 12:33:31
Gergő: Nincs ott a helye a Verának? A Simon Cowell miatta találta fel a Faktort. Átlagosnál jobb kinézet,show biz kompatibiliság,énekhang(ami a fellépés mennyiséggel javul mindenkinek a világon) A Vera nagyon gyenge dalt kapott(max a tinik ismerik),de még ezt is jól mutathatta be a 30-70-es korosztálynak,mivel tovább ment. Evvel jelzi,félelmetes,ha a megfelelő dalokat kapja.
2011-10-17 09:12:38
Kik: Nekem ezek az ikrek annyira ellenszenvesek,hogy még a hangjukat se tudom élvezni...:D Már most nagyon beképzeltnek tűnnek,mi lenne ha megnyernék az egészet...
2011-10-16 23:35:50
néző: Elegem van abból, hogy a Geszti mindig a magyar közizlést szidja, ha mellényúl. Nem igaz, hogy nem szeretjük a vidámságot, a Rocktenors egyszerűen nem volt jó, bolondot csinált belőlük a mentoruk, utána meg szépen rájuk kente a kudarcot. Ezt egyik mentor sem csinálja, csak mindig ő. A közönséget valóban nem lehet lecserélni, de őt ideje volna már!
2011-10-16 20:59:54
N.A.: Nekem is hiányzik a Nikolas, de a mostaniak se rosszak
2011-10-16 19:26:16
N.A.: Nem tudom, miért bántjátok az Alexát!?Szerintem jó volt!Nem tökéletes,de eleget szenvedett már az eddigi életében, pedig még csak 21!Megérdemli, hogy boldog legyen és ehhez van tehetsége is!Nem lehetett könnyű neki, hogy a lába odalett, de ettől még a hangja nem rossz!!!!!!!!!!
2011-10-16 19:25:19
K.Éva: A zsűri azt mondotta, h. a mostani verseny színvonalasabb mint az előző évi. Hát lehet. De hol vannak a Janicsák Veronikák, a Takács Nikolasok, Wolf Katik, stb. Én nem felejtettem el őket, különlegesek és egyediek, és főleg nem tévesztenek hangot. 2011. október 16.
2011-10-16 18:43:17
Gyöngyös: Kedves Tibi nagyon sajnálom,hogy te estél ki a teljesítmény alapján az IKREKNEK kellet volna távozni:) További sikereket kívánok neked fantasztikusan énekelsz csak hidddddd is el.
2011-10-16 18:13:21
saci: Hajrá !! Vera HAJRÁ ALEXA TOMI TI MIND KIRÁLYOK VAGYTOK!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-10-16 16:08:46
eeee: Egész jó volt az esti produkció, mégis úgy gondolom a leggyengébbek ma este az Ikrek meg Alexa voltak. Remelem közülük esik ki valamelyik. Alexának annyit üzennék, hogy jó anyuka nem úgy lesz ha sztár lesz belőle. Az anyasághoz magasabb rendű dolgokra van szükség. Nekem a kedvencem Baricz Gergő benne megvan minden szív és tudás ...
2011-10-16 15:44:43
veronika: Kedves,Tibi! A müsor kezdete óta a nagyon szeretlek és te vagy a kedvencem! Neked van a legjobb hangod és még ráadásul jól is nézel ki. :) Nagyon örültem mikor Ildikó nem rád tette a szavazatát, de sítram mikor megláttam és hallottam ,hogy te estél ki. Eszedbe ne jusson abbahagyni az éneklést! Nagyon sok sikert a továbbiakban. Remélem még látlak a színpadon énekelni. ( óriási tehetség vagy!:) )
2011-10-16 14:31:05
Név: sajnalom de TIBINEK a helye az x faktorban kellett volna maradnia ,tibi egy szuper fiu minden terende ilyen az ellet TIBI ne ad fel!!!!!!!!!!!!!,az isten egy csodat adot nekedA HANGODAT.(ELNEZES HA HIBASAN IRTAM ROMANIABOL VAGYOK ES NEM IGAZAN TUDOK HELYESEN IRNI KOSZONOM0)
2011-10-16 13:56:17
Aliz: Sjnalom hogy kiesett Tibi :(Pedig neki naon jo hangja van.
2011-10-16 13:28:45
DIUS: ENNEK EGYÁLTALÁN NEM ÍGY KELLETT VOLNA TÖRTÉNNIE!!! VOLTAK NÁLA SOKKAL ROSSZABBAK IS! KIFEJEZETTEN KEDVENCEM MÉG NINCS,DE AZ TUTI HOGY A SÍRÓ-RÍVÓ, TÜNCI-MÜNCI IKREK BORZALMASAK. BEKERÜLNIÜK SEM KELLETT VOLNA, NEMHOGY TOVÁBBJUTNIUK! A STYLIST PEDIG BORZALMASAN ÖLTÖZTETTE FEL A SZEREPLŐKET,NEVETSÉGES VOLT!!! FŐLEG A MŰSORVEZETŐ,INKÁBB HASONLÍTOTT MADÁRRA....SAJNOS CSALÓDTAM AZ ELSŐ ELŐ ADÁSBAN!!
2011-10-16 13:25:35
Nagy Béla Nagyvárad: Az X Faktor jövő heti adásában csak egy versenyző fogg búcsúzni és nem fogg senkivel párbalyozni az nem lehet más mint a Demes Tamás ő az aki olyan farcsúl énekelte a Beatles dalát,és az Ildi be sirta magát megint a többi mentornak,meg a közönségnek Muri Enikő nagyon szuper volt, meg a Baricz Gergő is ök ketten fogják eldönteni a versenyt. 2011.10.16
2011-10-16 13:11:22
Meli: Szerintem vagy az ikreknek kellett volna kiesniük, vagy Bagosi Alexának és Lil C.Ez a Lil C nincs is jó hangja inkább nyikorog.Tegnap egy olyan srác esett ki akinek az egyik leges legjobb hangja van.
2011-10-16 12:31:03
Zsuzsó: Hát nincs mit mondani, de én tudtam volna! Ezt az érdektelenséget és igazságtalanságot már nehéz elfogadni. De ezek vagyunk mi. Sajnálom Tibi lett volna ötletem sőt tudtam volna, hogy kinek kell ill. kiknek kellett volna kiesnie! Egy biztos nem neked!!!!
2011-10-16 12:27:04
Mercii.: Szerinteem nem voolt egy nagy durranás...untam mikoor ő énekeelt.
2011-10-16 10:46:19
Név: A Hajdú lányok tehetségtelenek tekintetes Geszti uram.Alaposan mellényúlt,akárcsak tavaly Fannyval.
2011-10-16 10:31:08
cesar: A Muri kiválóan énekel,de nem sztár kinézet(tipús),akinek elől kell állnia.Inkább egy hátténekesnő szint.A világon rengeteg van belőle,akik,néha szinte minimálisan képzettebbek is,mint a sztárjaik. Hogy miért lett ilyen tudatos és nem roppanós? Mert már másodéves a Faktorban(kitették),közbe a Gór tanoda sinre tette az akaratát.(pályaválasztás) Abba is tud kapaszkodni,hogy akár egy cimlapot is hozhat,ha az Rtl tavalyi döntését megfikázza. Szóval előnyben van.Egy előny zóna energiáit használja,de szerintem csak háttérénekes szintig ér fel mutatványa.
2011-10-16 10:30:36
deni: Verának nincs ott a helye, a jövőhéten neki kell hazamennie....
2011-10-16 10:29:13
Fact: A Vera egy átlagos hangulat számmal is nagy feltűnést keltett.Ő hozta már a nehezebbikből.De hol van még a néző kedvenc adú témája,amit a Muri azonnal kapott? Az mi? Lirai/szerelmes,a már a füleknek bejáratott világsláger vagy később magyar sláger. Ilyet is adjanak sokat a Veruskának. Szerintem rossz film a ps i love you(kedvence) De 10 év múlva neki is irnám a 30-40 éves fejemmel. ps.i love you.
2011-10-16 10:21:37
péé: ikrek nagyon vannak nyomva...10 annyira sem voltak jók,mint azok akik a párbajban résztvettek!!!
2011-10-16 09:46:48
Szilvimusu: Én már a tavalyi szériánál is fel voltam háborodva az igazságtalan döntések miatt.Emberek hová tettétek a fületeket?Szerencsére idén azért legalább mindenki emberi hangon énekel és nem csak üvöltözik meg pofákat vág.Mindenkinek sok sikert kívánok és Tibinek sok kitartást, szuper volt,nem ő volt a leggyengébb láncszem.
2011-10-16 08:18:24
sotobi: Sajnos ismét olyan esett ki az X-faktorból aki valóban odavaló. Hova tettétek a fületeket magyarok? Teljesen igaza volt Ferónak, mert az ikrek valóban leírták magukat. El kéne jutni oda, hogy valóban a tehetséget juttassuk tovább. Bízom benne, hogy a jövő héten ki fognak esni a Maglód angyalai.
2011-10-16 08:00:15
reynaud: Tarány Tamás volt a legjobb és az Ikrek a legrosszabbak,kedves szavazók hova veszik el az értékítéletetek!Egyébként Geszti aki annak idején Dr.Alban gyenge utánzásával ért el sikereket,ne nagyon használjon negatív jelzőket Tarány Tamásra!
2011-10-16 00:11:31
ENI: BORZASZTOAN IGAZSAGTALAN VOLT A KOZONSEG DONTESE AZ IKREKNEK SEMI KERESNIVALOJUK AZ X FAKTORBAN REMELEM JOVOHETEN KIESNEK. TIBI NE ADD FEL NAGYON JO HANGOD VAN.NAGYON JO VAGY.SAJNALOM .A NEZOK NEM HANG ALAPJAN DOONTENEK AZ IKREK CSAK IGY JUTOTAK TOVAB .TIBI KIESESE IGAZSAGTALAN VOLT .TIBI SZUPER VOLTAL
2011-10-15 23:42:39
Cool-túra: Te magadat stylistnak (öltözködési és divattanácsadó) nevezni merő ruhatáros!!! Ülj le fiam/lányom, történelemből és kultúrából EGYES!!! Tarány Tamás a U2 Vertigo című számát énekli... - amúgy kitűnően! - A U2 ÍR!!!, azaz Ír Köztársaságból van, amelynek fővárosa Dublin! Erre te meg feladsz az énekesre egy Union Jack-et, azaz a brit zászlót, ábrázoló felsőt...! No comment...
2011-10-15 23:37:53
Tünde: Kedves Tibi! Nagyon sajnálom hogy pont te estél ki,pedig lett volna ötletem hogy kik selejtek.Ne add fel igenis jó hangod és jó megjelenésed van!Sok sikert a továbbiakban! Tünde Békéscsaba
2011-10-15 23:22:01
vélemény: Hajrá Magyarország!!!!!Legközelebb dobjátok ki a 3 csajt ,a maradék 25 felettit , Baricz Gergőt meg az Apollo23-mat és nyerjen olyan aki még elszavalni sem tud egy dalt.Sajnálom hogy botfülűek vagytok . A személyes kedvencem Kocsis Tibi ,bár a mostani dalválasztása nem volt szerencsés. Gyurcsik Tibitől pedig legalább 5-6 versenyző kevesebbet tett le az asztalra a mai napon meg úgy összesen is. Még egyszer hajrá ,szórjátok ki a legjobbakat . Csalódott vélemény from svk
2011-10-15 23:17:36
Név: Maradjunk annyiban, jó az Enikő, de nekem nem ő a kedvencem. Hangban szvsz lehetne stabilabb, voltak jobb és gyengébb produkciói - ettől függetlenül persze nyerhet. Itt persze nagyon számít, ki egysíkúbb, ki nem az. Enikő e téren mindenképp jó, de a nyeréshez karakteresség is kell. Nekem e téren ő kevésbé jön be.
2011-10-15 23:13:54
Gabonapehely: Nagyon sajnálom,hogy Gyurcsik Tibi esett ki... :(
2011-10-15 23:09:37
Winchester: Nem tudom, szerintem ritka gyenge volt az Enikő produkciója.Katica sokkal inkább megérdemelte volna hogy ott legyen.Tarány Tamás, Lil C. és Kocsis Tibi volt ma igazán jó.A Rocktenors hihetetlen volt ahogy a Queen számot énekelte.Lenyűgöző!!!!!!Remélem Geszti összeszedi minden tudását és legközelebb egy igazi jó kis rock számot fognak előadni.Mondjuk egy kis AC-DC-t.
2011-10-15 23:09:35
h: Nagyon szomorú, hogy az egyik legérzékenyebb, legjobb hangú fiú távozott. Én neked küldtem sms-t! Gyönyörűen énekeltél Tibi! Szívesen hallgattalak volna még hetekig!!
2011-10-15 23:00:34
én: Nálam Demes Tamás volt a leggyengébb láncszem és a Rocktenors, és végül a Rocktenors párbajozott is és ki kellett volna esniük, de nem így történt sajnos. Szerintem a párbajdaluk is rémesen rossz volt és a fődaluk sem volt jó.
2011-10-15 22:55:56
Név: szerintem az ikreknek kellett volna hazamenniük csak sajnos a nézők, nem a hang alapján ítélik meg őket, hanem, hogy milyen """édesek"""......
2011-10-15 22:53:38
Ildy: Nagyon sajnálom, hogy ők párbajoztak, azt meg pláne, hogy ő ment haza :( Messze az egyik legjobb..
2011-10-15 22:48:11
anita: hát az Enikő volt a legjobb :))))))))))))))))))))))))))))))) hajrááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
2011-10-15 22:44:30
Név: meg volt
2011-10-15 22:43:57
sziszi: rock tenorra szavazatok kérlek benneteket jóóóó!!!!!!!!!
2011-10-15 22:33:51
Név: "Enikő, legyőzhetetlen vagy" százszor, ezerszer... Azért túlzás, nekem annyira nem jött be, ízlések, pofonok. Nem neki szurkolok, de langyos :). Az, hogy mindenki Enikőt emlegeti, egy dolgot mutat, azt, hogy neki igencsak nagy a rajongótábora már most... éppen ezért esélyes. Sajnos jelenleg én is a csonka-anyaország határain kívül volnék, ezért nem tudok szavazni... (Ennyire félnek, hogy ismét a határon túlra kerül a pálma? Igen?)
2011-10-15 22:23:51
Boszika: Őszintén szólva nem a párbajozók voltak a legrosszabbak ma este...
2011-10-15 22:23:15
Név: Demes Tomi volt az egyik legjobb. Egy pillanatra sem unatkoztunk, rengeteg érzést vitt a dalba és szépen - nem sietve, mint a többiek - ízlésesen énekelte. Kicsit lehúzták, sajnálom nem értem, mind1. De amit Feró mondott, hogy hamis hangok voltak az felháborító...
2011-10-15 22:14:13
Titőő!: Hajrá Enikő!
2011-10-15 22:08:57
Név: enikő és tarány tamás, senki más nem rúg labdába.
2011-10-15 22:02:26
Név: Csak Alexát nem sajnálnám. Remélem,ő esik ki. :)
2011-10-15 22:01:26
....: Alexa nagyon jó volt!
2011-10-15 21:54:44
ponike: Tamás! a legszuperebb az eddigiek során! persze a többiek is jók! de ő az egyedüli befutó!
2011-10-15 21:50:28
Joi: Enikő,legyőzhetetlen vagy!
2011-10-15 21:49:26
Szabó Emilke: Puszi,Enikő
2011-10-15 21:49:18
Minimacs: Gergő: Szuper volt! :) :) Enikő: Többet vártam :) Apolló 23: Csak így tovább! :) Rocktenors: RAKKENDROLL! (legyen legközelebb) Veronika: Feró is mondta "Nyomjad!" és jó lesz :)
2011-10-15 21:48:54
gyöngyusmama: Enikő ,Ikre, Alexa LilC a legjobbak Enikőnek kell nyerni!!!!!!
2011-10-15 21:48:48
Név: Enikő nagyszerű produkció volt! Gratulálok!!!!!! Csak igy továnn!!!!
2011-10-15 21:43:58
vianna: Ma nagyon jó voltál! Szorítok neked :)
2011-10-15 21:42:54
tchibo: ja,az eniköre gondoltam
2011-10-15 21:41:00
Varga László: Tarány Tomi te vagy a legkirályabb énekes.Ne izgulj tovább fogsz jutni mert ha nem akkor ott valami hiba lesz:D Csak így tovább Tomi
2011-10-15 21:38:25
tchibo: valamikor tetszik,valamikor nem.most tetszett
2011-10-15 21:36:23
Boszika: Azt hiszem,megvannak a számomra potenciális nyertesek .:-))))
2011-10-15 21:34:31
carangi: Enikő!! Hajrá!!
2011-10-15 21:32:47
Barocz Gergő: Szuper vagy.
2011-10-15 21:26:38
Tarány Tamás: Nagyon jó voltál.
2011-10-15 21:23:49
Sánta Sára: Vera , tamás , Alexa ,apollo23, tibi . Nagyon jók vagytok. Nagyon sajnállak Alexa ami történt.
2011-10-15 21:20:38
Név: HAJRÁ KOCSIS TIBOR ,NAGYON JO A HANGOD.
2011-10-15 21:18:55
ANIKO: HAJRA ALEXA !!! SOK SIKERT ! GYOGYULY MEG !FEL A FEJJEL !SZURKOLUNK NEKED ROMANIABOL ,MAROSVASARHELYROL !PUSZI ,MINDENT BELE ,JO VOLT ,MINDEN JOT !EN IS MINDENT MEGTETTEM ES TESZEK A GYEREKEIMER !PUSZIKA !
2011-10-15 21:18:15
vitallaci: Sziasztok! Alexának egy gyorsabb gyógyulás esélye: http://www.vitalland.hu/bioharmonex/?vitallaci és hozzá egy kis csonterősítő D vitaminnal: http://www.vitalland.hu/_strongbonesplus/?vitallaci. A kettő együtt kb. felezi a gyógyulási időt töréseknél és közben a fájdalmat is képes csökkenteni gyógyszerek nélkül. Egy próbát megér! Szerintem. Írjatok nyugodtan, ha érdekes: vitallaci@gmail.com
2011-10-15 21:16:48
Zsu: Hajrá Apolló23!
2011-10-15 21:16:23
blanka: a moderálás mennyi idő?
2011-10-15 21:15:01
Név: Jó volt Demes Tamás. Büszkék vagyunk rád !! Kinga ,Niki és a többiek :)
2011-10-15 21:14:59
ANIKO: hAJRA alaxa !!!
2011-10-15 21:14:52
Név: Hol lehet nézni élőben?
2011-10-15 21:14:50
anna: hol a chat
2011-10-15 21:14:16
ANIKO: hAJRA ALEXA!gYOGYULAST !
2011-10-15 21:14:14
Gyuszi: Szlovákiábol Gyurcsíkra szeretnék szavazni ne megy - miért?
2011-10-15 21:14:04
gyöngyusmama: Alexa ügyes volt!
2011-10-15 21:13:35
Eniiiii: hol található a beszlgetés?
2011-10-15 21:13:30
anna: Serintem Kováts Vera a legjobb meg az anyuka
2011-10-15 21:13:14
Név: ugyes voltak kovats veonika . igy tovabb :DDDD (bocs nincs ekezetem :PPP)
2011-10-15 21:13:10
Rita: Rocktenors, őrültek vagytok,IMÁDLAK titeket!!!
2011-10-15 21:12:07
mariposa: Hol lehet a sztárokkal chatelni????????!!!!!!!!
2011-10-15 21:11:38
pumukli1948: Csodálatosak a fiatalok, de a hangtechnikus (vagy mérnök) amatőrnél is szörnyűbb. Minden mikrofon szebben szól, mint az énekeseké. Halk, tompa se a háttér torzan brummog. Nem kéne szegényeket égetni.
2011-10-15 21:11:30
adam: a lihegőbe hogy lehet benézni?
2011-10-15 21:11:23
valaki: nagyon jok voltatok ikrek!!!! :DD
2011-10-15 21:10:35
blanka: az ikrek és enikő a legjobb a fiúktól pedig tarány tamás
2011-10-15 21:10:22
orsi: hajra Gergo drukkolunk neked......(gyergyo)
2011-10-15 21:09:07
B.B: hajrá Enikő
2011-10-15 21:08:57
kuksza: A vak is látja hogy Enikő a legjobb Hajrá
2011-10-15 21:08:27
Angi: hol lehet betekinteni a lihegőbe??
2011-10-15 21:08:06
Kárpátalja: Hajrá Demes Tamás, izgulunk érted! ! ! ! :) :) :)
2011-10-15 21:07:56
B.B: hajrá Enikő
2011-10-15 21:06:22
Név: Lil C. jó woltál nagyon!! :D
2011-10-15 20:57:20
Név: hajrá Lil C.
2011-10-15 20:55:51
Egy Rajongó:D: HAJRÁ IKREK ti vagytok a legeslegjobbak!!!!!!!(L)(L)(L)
2011-10-15 20:55:18
xxxx=): hol a chat?
2011-10-15 20:52:59
Orsogó: Hajrá Tarány Tamás! Drukkolunk! Tövis és Orsogó
2011-10-15 20:49:51
Lacy: Elég lassan frissitik az oldalt...
2011-10-15 20:49:43
Peti98:): Kováts Vera, Muri Enikő, Demes Tamás és Tarány Tamás :))) ők a legjobbak meg az Apollo23
2011-10-15 20:42:23
gyöngyusmama: Hajrá Enikő,mindent bele!!!!!!
2011-10-15 20:42:20
Eszter: Nagyon tutik vagytok, KIRÁLY VOLTÁL VERA!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-10-15 20:40:04
Fanni: Ikrek nagyon jok vagytok!
2011-10-15 20:39:20
Ikrek: Jok vagytok!
2011-10-15 20:38:27
Zsé: Tarány Tamás a legnagyobb KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
2011-10-15 20:37:02
Én..: Csak az a baj, hogy nagyon kevés és rövid a reklám.....
2011-10-15 20:35:53
Atesz..: isteni vagy veraaaaaaaaaa:)
2011-10-15 20:35:21
Panna22: Jók voltak az Ikrek!
2011-10-15 20:32:01
Emma: Hol lehet chatelni a sztárokkal??? :O
2011-10-15 20:30:55
Szabó Emilke: Hajrá Muri Enikő:)te vagy a legjobb:)
2011-10-15 20:28:53
Herki Erzsébet: Az x-faktor nagyon jó mert ojan énekeseket találnak meg akik tudnak énekelni.Én az ikreknek is szurkolok és LIL C-nek is!!!:) Sok sikert!!
2011-10-15 20:26:04
babykeee: hjrááá Demes Tomi...:x :x
2011-10-15 20:25:31
bubi1700: Hajrá LIL C
2011-10-15 20:22:05
******: hajrá LIL c
2011-10-15 20:20:05
bianka: hol lehet nézni a lihegőt S.O.S
2011-10-15 20:19:27
Phantii^^: Tarány Tamás milyen zenét énekelt?? Lécci cimét.:)
2011-10-15 20:18:32
bianka: lil.c a legnagyobb!!! nagyon tehetséges vagy!!:))) neked kell megnyerned 2011-ben az xfaktort!:))) i love lil.c<3<3
2011-10-15 20:18:01
Mesi: Szijasztok
2011-10-15 20:17:07
Nicole: Hol van a web kamerás műsor? Valaki sagítsenlégyci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-10-15 20:13:56
M.Zsuzsa: Tomy ugyess legyel!!!!!!!!!!!! Szeretunk nagyon!!!!
2011-10-15 20:13:45
zsolt: Eddig elég uncsi volt! Lassan jó lenne ha elkezdődne vmi!!
2011-10-15 20:12:46
Boszika: Nem tudom, kinek szurkoljak...Megvárom az összes produkciót, és eldől :-)
2011-10-15 20:12:21
geri: Gyerünk LIL c
2011-10-15 20:11:43
geri: Szerintem nagyon jó volt Lil c
2011-10-15 20:10:55
rozsdi133: Jók is,szépek is,de a tavaji felhozatal jobb volt.
2011-10-15 20:09:49
Ancsaa :): Haaajrááá LIL C ♥♥♥♥♥♥♥♥ Az Ikrek nagyon szarook :S Voltak már jobbak is :/
2011-10-15 20:09:32
cukorka_c_cukorka: Nagyon jok vagytok mentorok :)
2011-10-15 20:08:57
mimo: hajrá enikő!! szorítok neked,te vagy a legjobb <3 nem véletlen kerültél most be:))
2011-10-15 20:08:47
Ági néni: Mielőbbi gyógyulást kívánunk !
2011-10-15 20:07:03
jenő: :(:(:(
2011-10-15 20:06:48
Andyka: Hát a Tibi előadása zsír wolt!!!:D<3<3 imádtam!!!!<3
2011-10-15 20:05:15
Gabi: Hol lehet nézni élőben ? Segítsetek
2011-10-15 19:54:25
Andiiika: NAGYON SAJNÁLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!!!:::::::::(((((((((((
2011-10-15 19:39:53
niki: huuuuuuuuuuuuuuuuuuu
2011-10-15 19:33:04
Név: Lehet élőadást nézni a neten?Köszi
2011-10-15 19:10:08
vivi: sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-10-15 19:01:49
B. Ildikó: Nagyon remélem, hogy jobban lesz a lábad!!! Majd a tévén keresztül erőt adunk Neked!!!!!
2011-10-15 18:56:46
Poci: Kár lenne érte!
2011-10-15 18:52:57
Név: Csórikám!!Sajnálom!!!!!!
2011-10-15 18:27:49
Nagy Richárdű: Engedjétek őt is légyszíves!!!
2011-10-15 18:26:47
Floci25: Remélem jobban lesz az egyik kedvenc !! Jobbulást Alexa ! :(
2011-10-15 18:26:17
papiren54@gmail.com: Szedd össze magad, nagyon szurkolok Neked amióta először láttalak ugyan úgy mint a mentorodnak is. Jobbulást kislány szorítunk érted!!
2011-10-15 18:12:26
Balázs: Hangra vagyunk kíváncsiak, ő nem egy Norbi, aki a színpadi szerepléssel adja a lelket a produkciónak. Remélem minden rendben lesz!
2011-10-15 18:07:24
meszike: várunk
2011-10-15 17:55:05
Gáborka: Ohhh Nem Márt!
2011-10-15 17:12:57
Blackice: Nagyon bánnám! Gyönyörű ez a lány.
2011-10-15 17:08:38
perselus85: Na ne már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szerepeljen nyugodtam, maximum nem szaladgál meg ugrabugrál, ez énekverseny, szóval ettől énekelni énekelhet!!!! A kedvencem, nem maradhat ki emiatt. :((((
2011-10-15 16:13:04
Név: Ő a második kedvencem,szóval remélem tud szerepelni :S
2011-10-15 15:57:38
Timi!: Fel a fejjel Alexa!Gyógyúlj meg mihamarabb!Látni szeretnénk téged!Imádunk Te vagy a legjobb!
2011-10-15 15:55:57
Emese: Hajrá Alexa meg tudod csinálni :) A gyerekeid fognak erőt adni mint az elmúlt időben is adtak...
2011-10-15 15:51:28
rozsa: Alexa! Menni fog!!Szoritunk neked!
2011-10-15 14:58:41
Attila: Jobbulást kívánok, Nagyon jó énekes vagy Alexa! Remélem mi hamarabb meggyógyulsz!
2011-10-15 13:51:51
VIDEÓAJÁNLÓ

Alexa és Tarány kapcsolata nem ér véget az X-Faktorral

A két énekessel a pénteki főpróbán beszélgettünk. Közös munkát is terveznek.