KÖNNYES BÚCSÚT VETTEK A MENTOROK AZ ÉNEKESEK FELÉTŐL

KÖNNYES BÚCSÚT VETTEK A MENTOROK AZ ÉNEKESEK FELÉTŐL

RTLKlub.hu | 2011. október 9., vasárnap | Adások

Barna Gergely, Oltyán Attila és Gubik Petra sem fért bele a legjobb 12 énekes mezőnyébe. A mentorok döntöttek, és mindannyian nyerni akarnak.

Nagy Ferónak ezúttal a 25 év alatti lányokkal kell felvennie a ritmust, a rockerhez tartozik a legfiatalabb versenyző, a 16 éves Kováts Vera is. Ferónak fejtörést okozott, hogy vállalja-e az élő show megpróbáltatásait a popsztár alkatú tini lánnyal, de bízik Vera elszántságában, teherbírásában és tehetségében, ezért igent mondott neki. Akárcsak Muri Enikőnek, akit tavaly Geszti Péter küldött haza és Feró szerint jól is tette. Idén viszont nem akar Enikő nélkül belevágni a versenybe, viszi magával az X-Faktor élő adásaiba. A a Lányok csapatában még Bagosi Alexa kapott helyet. Alexa eddig vendéglátó-helyeken énekelt, de mentora úgy gondolja, varázslatos hangja nemcsak egy bárban cseng jól, hanem egy tévéshowban is. Feró Abodi-Nagy Blankától, Farkas Évitől és Gubik Petrától vett búcsút.

Malek Miklós a 25 felettiek közül válogatta ki azokat az énekeseket, akikkel esélye lehet megnyerni az X-Faktort. Csapatának tagjai nehezebben formálhatók a koruk miatt, mint a fiatalabbak, mégis akad köztük olyan énekes, aki még pályája elején jár és kitűnő „alapanyagnak” bizonyul. Ő Gyurcsík Tibor, a 25 éves gépészmérnök, akinek még ugyan csiszolni kell az énektudását, de Malek Miklós szerint szerethető és remek előadó, aki hatással van a közönségre. Tarány Tamás sem tanult többet énekelni, mint Gyurcsík Tibi, ám átütő erejű produkciójának hatására Tóth Gabinak eleredt a könnye, Malek pedig biztos lehetett abban, hogy Tamás remek adottságai mellé az ambíció is megérkezett. Kocsis Tibor semmilyen szempontból sem kezdő. Mentora szerint egyetlen hamis hang sem tudja elhagyni a torkát és tökéletes előadónak tartja. Malek Miklós Géczi Andrást, Borzné Kovács Violettát és Luther Beukát küldte haza a Mentorok házából.

Geszti Péter ezúttal a csapatokkal fog együtt dolgozni. Hat versenyzőjéből két fiúcsapatot, a Rocktenorst és az Apollo23-at, valamint egy lányduót, a Hajdu ikreket választotta. Geszti a frissen összerakott fiútriót, a Kumich Tamás, Nánássy Tibor és Varjú René alkotta Apollo23-at nagy kihívásnak tartja, de állítása szerint lehet munkájának legélvezetesebb része, hogy őket sikerre vigye. A Hajdu ikrekben szintén lát kockázatot, ugyanakkor természetesnek, angyalinak és megnyerőnek tartja Beát és Mariannt, ezért mellettük tette le a voksát. Geszti Péter Angler Balázstól és Simon Boglárkától, Csótó Szilvitől és Berta Kittitől, valamint Czékmány Tamástól és Wunderli Hajnalkától köszönt el.

Keresztes Ildikó idén ismét a Fiúk mentora lett, de hiába ugyanaz a kategória, 2011-ben teljesen más karakterű fiúkkal fog együtt dolgozni. Baricz Gergő mélysége és titokzatossága magával ragadta Ildikót, mentorsegédje, Kicska László is karizmatikusnak tartotta Gergőt, így a 21 éves fiú biztos helyet szerzett magának Ildikó csapatában. Demes Tamás előadásának hatására Keresztes szeméből kicsordultak a könnyek, hasonlóan sok lehetőséget lát benne, mint Gergőben, így Tamás is újra mikrofont ragadhat az élő show-ban. Kelemen Csaba – Lil C. eddig csak R’n’B-t énekelt, de azt olyan jól csinálta, hogy Ildikó nem tudta elképzelni nélküle a Fiúk csapatát. Ildikó Tarsoly Arnolddal, Oltyán Attilával és Barna Gergellyel volt kénytelen közölni a rossz hírt: nekik már nem jutott hely az élő show-ban.

Nézd az X-Faktor első élő show-ját október 15-én, szombaton 19 óra 30 perckor az RTL Klubon!

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
kjoci32: Én a mai napig azon gondolkodom hogy Gubik Petra miért esett ki,pedig a bentlévők között van rosszabb is.Szerintem jó volt,jó hangja volt, ráadásul még szept.3.-ai előadáson Nagy Feró értékelte a legjobban, most mégis ő szavazta ki. MIÉRT???????????????
2011-10-14 18:52:36
Ágica777: Én a zebra antilop párost nagyon sajnálom,csak azért mert nem festenek jól együtt?Hát ők igazán mindenbe remekeltek,és egyedül ők nem hibáztak egyszer sem :S
2011-10-13 08:22:05
reynaud: Jól választottak a mentorok,talán csak Geszti hibázott az ikerlányokkal,bennük semmi különöset nem látok!Barna Gergely tehetséges,de Ildikó jól döntött hogy nem vitte tovább mert nem bírta volna az élőshow okozta feszültséget,és úgy gondolom leblokkolt volna,az pedig nagy égés lett volna a teljes műsor színvonalának!Ami számomra a legörvendetesebb, Miklós tovább vitte Tarány Tamást, akinek szerintem talán a legnagyobb esélye van megnyerni az x-faktort,ha hozza a U2 dalos formáját!
2011-10-11 12:10:39
Név: Bozsóval mindenben egyetértek!
2011-10-11 11:51:55
Betti: Én Violettának szurkoltam, nagyon sajnálom, hogy kiesett .Úgy látszik nem elég a tehetség!
2011-10-11 08:36:56
sorma: Rájöttem hogy az x faktor nem tehetség kutató verseny! Mit jelent ha azt mondják nagyon jó énekesnő vagy , jó hangod van és mégsincs helyed a 12 között...Miért ?
2011-10-10 22:41:26
nem mindegy?: Geszti helyében én is a "zebra-antilop" párost vittem volna tovább, a Hajdú ikrekben szerintem sincs több. Malek döntött teljesen helyesen, Feró csak Blanka kidobásával fogott mellé (és azzal nagyon), Ildikó viszont totál a nem jó csapatot választotta. Na jó, Tamás a kivétel. Szóval miért kellett Barna Gergőt kidobni, sosem fogom megérteni. Lehet, hogy nem a férjét kellett volna segítségül hívni, nem? No mindegy. Lássuk!
2011-10-10 21:20:11
Klári: Én pegig a Keresztes Ildi döntésében csak a Csabát látom jónak, a másik két fiú egyáltalán nem tetszik. Nagy Feró döntése pedig borzalmas. A Muri Enikő pedig állatira unalmas az állandó bógésével és erőlködésével. A G. Petrának nagyon drukkoltam.
2011-10-10 20:16:33
Niko: Az én kedvencem Ati volt akármennyire voltak dolgai....:D nagyon jó a hangja és enm értem miér tették ki.
2011-10-10 17:15:52
dani: malek jókat vitt tovább, geszti is nagyjából, keresztes ildikó nemtudom miért vitte magával ezt a lil c gyereket... feró meg kidobja gubik petrát, aki még muri enikőt is lenyomja. hát gratulálok
2011-10-10 14:25:34
Norbi: Miklósnak nagyon rósz döntés volt tőle hogy haza küldte Géczi Andrást mer az embereknek igen is ilyen kellenek, aki feltűnőek és nem unalmasak . Én Nagy Feró csapatának szurkolok és szerintem igenis ő döntőt jól , meg Ildikó hogy magával viszi Demes Tamást .
2011-10-10 13:46:07
Katalin: Én csak Blankát sajnálom de nagyon! Szép, tiszta, erőlködésmentes, különleges hangja van. És a személyisége is egyenes nem úgy mint egyeseknek... Csaba tényleg gáz!
2011-10-10 12:28:14
Era68417: Ezt a dramat amit az eredmeny hirdetesnel eljatszottak???? Szanalmas. Hisz ez egy jatek, miert nem lehet lazan kezelni? Vagy az emberek szorakoztatasat is mar veresen komolyan kell venni? Ahogy elneztem a versenyzök nyilatkozatait ök nem csak "ugy" boldogok mert enekelhetnek hanem " csak akkor lesznek boldogok ha..." Ez kell az embereknek? Hova jut a kultura?
2011-10-10 12:07:45
Dóra: Sajna Keresztes Ildiko "beválasztott" Csabával!(nincs benne több,unalom) Geszti pedig mindig az üzletet keresi az énekesekben,ezért mindig mellé fog!Lásd az ikrek (édi-bédi cukikák)de itt ÉNEKELNI KELL!!! Legütösebb csapata mint mindig Feronak van! Persze biztos nehéz döntés volt, hiszen ezek az emberek akik eddig eljutottak mind nagyon tehetségesek!
2011-10-10 11:01:32
Kitti: Hogy miért kellett elküldeni Oltyán Attilát és beválasztani Lil C-t, az egy rejtély marad a számomra...nem hiszen hogy olyan sok oldala van ennek a Csabának, és nem is állna jól neki másfajta műfaj. Keresztes meglepően rossz döntéseket hozott. Döntéseiben Malek volt profi és Geszti közelített hozzá... Feró döntései is szubjektívek voltak, 2 nagyon jó hangú lányt is kidobott, miközben csak Enikőt lett volna szabad továbbengedni a kiválasztottakból.
2011-10-10 08:51:09
Zsuzsi néni: Ildikó ! Sajnos most rosszul döntött. Barna Gergő sokkal ütősebb lett volna, mint Csaba. Megérte volna a kinlódás vele.Ő egyedi, Csaba tömegáru. Sajnálom !!!
2011-10-09 21:04:32
Bozsó: A Mentorok elég jól választottak! Összesen két mellényúlás van benne: 1) Keresztes Ildikó: nagy hiba a Kelemen Csabát bárhova is vinni, 2) Geszti Péter: A "Zebra és Antilop" páros :))) sokkal többet ér, mint a Hajdú ikrek!!!
2011-10-09 21:02:55
VIDEÓAJÁNLÓ

Alexa és Tarány kapcsolata nem ér véget az X-Faktorral

A két énekessel a pénteki főpróbán beszélgettünk. Közös munkát is terveznek.