ELFOGYOTT A MENTOROK TÜRELME AZ ÖNJELÖLT ÉNEKESEK MIATT

ELFOGYOTT A MENTOROK TÜRELME AZ ÖNJELÖLT ÉNEKESEK MIATT

RTLKlub.hu | 2011. szeptember 24., szombat | Hírek

Geszti Péter dühösen felpattant a székéből, miután egy tehetségtelen versenyző közölte: az énektanára javasolta, hogy induljon az X-Faktorban.

Az énektudás híján színpadra lépő versenyzők produkciója nem minden esetben élvezhetetlen, de ha valaki elszántan erőlteti a torkát és elhiszi magáról, hogy helye van az énekesek között, akkor már a mentorok sem tudnak nevetni. Hugai Dominika Száva saját állítása szerint énektanára biztatására érkezett az X-Faktorba, de mielőtt távozott volna, megkapta Geszti Péter legindulatosabb értékelését, ami valaha elhagyta a mentor száját. „Felszántottad a színpadot, kerti munkának jó volt, ami jó az jó, de mondjuk ki, ez szar volt!” Malek Miklós csak annyit tudott hozzáfűzni, hogy Dominika küldje el hozzájuk az énektanárát, majd ők elbeszélgetnek vele. A bájos arcú Dudás Noémi édesapja dobol, ő pedig szerelmes a zenébe, de bármennyire is szeretné, semmi olyan nincs a torkában, amire kíváncsi lenne a szórakoztatásra éhes közönség. „Szép vagy, kedves vagy, kell neked ez a hülyeség?” – így beszélte le Nagy Feró a szőkeséget az éneklésről.

A Szelindi Miklós-duó bemutatkozásával derült pillanatokat szerzett, de ahogy elhagyta az első hang a torkukat, máris lehervadtak a mosolyok. A 24 éves Iván Judit Edina magabiztosan érkezett egy Zoltán Erika mixszel, meggyőzően düllesztgette a szemeit a dal közben, de ez volt minden érdeme, le kell tennie az álmáról, hogy megnyeri a 2011-es X-Faktort. Az első fordulón sem jutott túl. Nem volt jó ómen zenetanárként vagy annak biztatására érkezni a negyedik Válogatóra, ezt Muresan Adriana esete is bizonyította. A 28 éves tanárnő általános iskolában tanít, de ezt a mentorok nehezen tudták elhinni azután, amit a színpadon nyújtott. A legcsalódottabb talán Adriana édesanyja volt, aki a színfalak mögött nem akart hinni a fülének, amikor a lányát elutasították a mentorok. A negyedik Válogatón utoljára kellett elviselnie Geszti Péternek, Keresztes Ildikónak, Malek Miklósnak és Nagy Ferónak a tehetségtelen jelentkezőket, jövő szombaton ugyanis kezdődik a Tábor! A mentorok 150 versenyzőből választják ki azt a 24-et, akik a Mentorok házában mérkőzhetnek meg egymással az élő show-ba való bejutásért.

Ha lemaradtál a 4. Válogatóról, az RTL Moston visszanézheted!

Nézd az X-Faktor – Tábort szombaton 19 óra 30 perckor és vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
VIDEÓAJÁNLÓ

Alexa és Tarány kapcsolata nem ér véget az X-Faktorral

A két énekessel a pénteki főpróbán beszélgettünk. Közös munkát is terveznek.