KERESZTES ILDIKÓ RETTEGETT, GESZTI PÉTER SZEMBESÜLT A MÚLTTAL

KERESZTES ILDIKÓ RETTEGETT, GESZTI PÉTER SZEMBESÜLT A MÚLTTAL

RTLKlub.hu | 2011. szeptember 10., szombat | Adások

Visszatértek a tavalyi X-Faktor nagy kedvencei, az őket elküldő mentornak pedig szembe kellett néznie Katicával és Enikővel a könnyes búcsú után.

„Az a jó benned, hogy pszichedelikus vagy. Az ember nem tudja, hogy féljen tőled vagy szeressen téged. És ez óriási dolog” – mondta Nagy Feró a 2. Válogatón, miután Oltyán Attila igen egyedi stílusban előadta a U2 „Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me” című dalát. Attila hamar összebarátkozott a kamerákkal, félelmet keltett Keresztes Ildikóban, de végül csak kicsikart tőle egy puszit, hogy az érintés hatásától elaléltan rogyhasson a mentorasztalra. A 2. Válogató tele volt meglepetésekkel. A színpadi tapasztalatokkal bíró Géczi András nem ébresztett sok bizalmat a mentorokban, amikor eléjük lépett, de Bruno Mars átköltött slágerével, a Billionaire-rel akkora bulit csinált, hogy nem volt kétséges: továbbengedik a következő körre. A banki ügyintézőként dolgozó Nánássy Tibor megdöbbentő dallal érkezett, a Pokémon zenéjére írt egy elég egyszerű szöveget, ám hangi adottságai meggyőzőek voltak, így a mentorok igennel szavaztak, de megeskették, hogy soha többé nem áll elő ilyen rossz dallal.

A 19 éves Demes Tamás a rendkívül nehéz, női énekesre írt Listennel érkezett, de nem vetődött rá Beyoncé árnyéka, mély hangjával is hatásos volt a Dreamgirls betétdala. A legnagyobb „sokk” azonban magát Tamást érte, akit már a közönség ovációja is meglepett, hát még a négy igen, amivel túljutott az első fordulón. A két gyermeket nevelő bolti eladóért, Borzné Kovács Violettáért Malek Miklós nagyon izgult, de nem volt miért, mert Violetta alaposan kieresztette a hangját Anastacia Paid My Dues-ára és egyöntetű sikert aratott. A ValóVilág 4 beszavazó show-jából már ismert Tarsoly Arnold vitát gerjesztett a mentorok között. Geszti Péter szerint a torkába beleszorult egy színesbőrű énekesnő, ami izgalmassá teszi, Keresztes Ildikót azonnal megfogta a személyisége, Malek Miklóst viszont nem hatotta meg Arnold bája, ő csak hamis hangokat hallott és nemmel szavazott. De Arnoldnak maradt három igenje, így zöld utat kapott, mehet a Táborba.

A szalámigyár csomagoló osztályán dolgozó, igéző kék szemekkel rendelkező Kumich Tamás gitárral állt ki a mentorok elé és meg is győzte őket arról, hogy van helye a versenyben. Geszti Péter számára nehéz pillanatok következtek a 2. Válogató vége felé, ugyanis visszatért két olyan versenyző, akik miatta nem jutottak el az élő show-ig 2010-ben. Németh Katica Adele slágerével, a Rolling In The Deep-pel indult újra, produkciója lehengerlő volt, olyannyira, hogy az értékelés első pillanataiban Keresztes Ildikó fejbe csapkodta Gesztit a jegyzeteivel. De a mentorok egyet értettek abban, hogy Katica sokat fejlődött egy év alatt, így jobban indított, mint egy évvel ezelőtt. Akárcsak Muri Enikő, akivel talán még nehezebb volt szembenéznie Geszti Péternek, mint Katicával. Enikő nemcsak szakmai alázatával, hanem átütő produkciójával is meghatotta a zsűrit, akik állva tapsoltak neki Christina Aguilera Hurt című balladájának előadása után. „Megérkezett egy tonnányi fűszer” – mondta Geszti Péter az énekesnőnek, akiből 2010-ben még a fűszert hiányolta, ezért nem vitte magával az élő show-ba. Muri Enikő négy igennel új esélyt kapott.

Ha lemaradtál az X-Faktor 2. Válogatójáról, visszanézheted az RTL Moston, katt ide!

Nézd az X-Faktor következő adását szeptember 17-én, szombaton, 19 óra 30 perckor az RTL Klubon!

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
VIDEÓAJÁNLÓ

Alexa és Tarány kapcsolata nem ér véget az X-Faktorral

A két énekessel a pénteki főpróbán beszélgettünk. Közös munkát is terveznek.