LADY GAGA LEBUKOTT: KATIRÓL KOPPINTOTT A VILÁGSZTÁR?

LADY GAGA LEBUKOTT: KATIRÓL KOPPINTOTT A VILÁGSZTÁR?

RTLKlub.hu | 2011. szeptember 10., szombat | Hírek

Már nemcsak az X-Faktor nagyságait másolták az indulók, akadt, aki Lady Gagát kopírozta, bár állítja, a popdíva koppintotta az ő stílusát.

A 25 éves Vági Kati mindig szerette erősen sminkelni magát és imádja, ha kitűnik a tömegből. Saját bevallása szerint előbb talált rá arra a stílusra, amit Lady Gaga is képvisel, így tulajdonképpen a világsztár koppintott róla. De hogy biztos legyen a hasonlóság, Lady Gaga Bad Romance című dalával próbálta beénekelni magát a továbbjutók közé. Nem aratott sikert, pedig még az asztalra is felfeküdt, majd Nagy Feróval vitatkozott, amiért idejekorán leállította a zenéjét. A négy „nem” és a nézők fújolása után végül elhagyta a színpadot, de fellépését nem a saját kudarcaként élte meg, szerinte a közönség nem elég nyitott különcségének befogadására.

Hamarosan megérkeztek a Párduc Lányok, az együttes egy anya-lánya duót takart. Bagira mama (ahogy Geszti Péter fogalmazott) énekelt, csemetéje pedig táncolt, de a szabad felfogásban előadott One Way Ticket Geszti szerint még arra sem alkalmas, hogy egy búcsúban színpadra álljanak vele. Anya és lánya nem volt csalódott, ők csak örömet akartak szerezni a közönségnek és ez szerintük sikerült. A Vastag testvérek mintájára együtt érkező, de külön induló Sződy fivérek már kevésbé voltak szórakoztatóak elszánt próbálkozásukkal. Előbb a fiatalabb Sződy, Zsolt borzolta a mentorok idegeit egy magyar slágerrel, később pedig a báty, Szabolcs lépett ugyanolyan magabiztosan, de legalább annyira rossz hangi adottságokkal a színpadra, mint az öccse. A fivérrel az első sokk után a mentorok még türelmetlenebbek voltak, de Zsolt nem adja fel, a kudarc után inkább a rapre fog ráerősíteni. És mindketten visszamennek a kórusba, ahol tovább csiszolhatják énektudásukat.

A kellemetlen perceket okozó indulók mellett azért akadt bőven olyan tehetség, akik mosolyt csaltak a mentorok arcára, így nem szállt el a remény, hogy vannak még popsztár-jelöltek az országban.

Ha lemaradtál az X-Faktor 2. Válogatójáról, visszanézheted az RTL Moston, katt ide! Nézd az X-Faktor következő adását szeptember 17-én, szombaton, 19 óra 30 perckor az RTL Klubon!

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
VIDEÓAJÁNLÓ

Alexa és Tarány kapcsolata nem ér véget az X-Faktorral

A két énekessel a pénteki főpróbán beszélgettünk. Közös munkát is terveznek.